arma1 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα, εχω το συγκεκριμενο laptop το οποιο το ειχα αγορασει με 4ram , το ειχα βαλει πριν αρκετα χρονια αλλα 4 ram , θελα να το παω στα 16 ram και το ερωτημα ειναι μπορω να του περασω μια 16αρα μνημη στο ενα slot ή πρεπει να παρω δυο των 8ram; Επισης βλεπω πως αυτες που εχει τωρα ειναι 800mhz , μπορω να βαλω στα 1600mhz; Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:21 μμ από arma1
chvnce Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ Καλησπέρα. Το καλύτερο είναι να πάρεις 2x8GB, λόγω dual channel. Υπάρχουν και ως kit. Να είναι sodimm DDR3L με 1600MHz. *Το 1600MHz είναι η effective speed. Η clock speed είναι στο μισό, άρα 800MHz. 1
arma1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ωραίος φίλε, παρέλαβα σήμερα με τα χαρακτηριστικά που μου είπες (kit dual channel) και όλα μια χαρά, πετάει το εργαλείο, ευχαριστώ και πάλι 1
chvnce Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 29 λεπτά πριν, arma1 είπε Ωραίος φίλε, παρέλαβα σήμερα με τα χαρακτηριστικά που μου είπες (kit dual channel) και όλα μια χαρά, πετάει το εργαλείο, ευχαριστώ και πάλι Μπράβο. Χαίρομαι. *φίλη 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα