George Karagiannis Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλημέρα! Δυστυχώς, έσπασε η οθόνη από το s23 ultra μου και θέλω να την αλλάξω. Γνωρίζει κανείς κάνα καλό μαγαζί Θεσσαλονίκη που να κάνει καλή δουλειά; Ή πρέπει να το στείλω κατά Αθήνα μεριά; Έβλεπα ότι το public συνεργάζεται με το irepairs. Αξίζει; Θέλω κάτι σε επίσημο service της samsung με επίσημα ανταλλακτικά. Εχετε κάτι υπόψιν; 1
GATE123 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Να το στείλεις Αθήνα στην Smartec . Ένα από τα ποιο αξιόπιστα επίσημα service Samsung. Πάρε τηλέφωνο https://smartecservice.gr/ 1
George Karagiannis Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου Στις 12/8/2025 στις 10:42 ΜΜ, GATE123 είπε Να το στείλεις Αθήνα στην Smartec . Ένα από τα ποιο αξιόπιστα επίσημα service Samsung. Πάρε τηλέφωνο https://smartecservice.gr/ Σ' ευχαριστώ!
greekbusters Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 12/8/2025 στις 7:21 ΠΜ, George Karagiannis είπε Καλημέρα! Δυστυχώς, έσπασε η οθόνη από το s23 ultra μου και θέλω να την αλλάξω. Γνωρίζει κανείς κάνα καλό μαγαζί Θεσσαλονίκη που να κάνει καλή δουλειά; Ή πρέπει να το στείλω κατά Αθήνα μεριά; Έβλεπα ότι το public συνεργάζεται με το irepairs. Αξίζει; Θέλω κάτι σε επίσημο service της samsung με επίσημα ανταλλακτικά. Εχετε κάτι υπόψιν; Smartec άλλαξα και εγώ προ μήνα. Άλλαξα οθόνη και μπαταρία και έδωσα 275€. Μπορείς να το στείλεις με acs με δικά τους έξοδα 1
George Karagiannis Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 7 ώρες πριν, greekbusters είπε Smartec άλλαξα και εγώ προ μήνα. Άλλαξα οθόνη και μπαταρία και έδωσα 275€. Μπορείς να το στείλεις με acs με δικά τους έξοδα Παρατήρησες τίποτα διαφορετικό στη νέα οθόνη; Ιδια φωτεινότητα κτλ. Λέω μήπως βάζουμε κατώτερα ανταλλακτικά κτλ.
greekbusters Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Επίσημο σέρβις είναι, δεν βάζει μαϊμού προϊόντα 1
George Karagiannis Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2 ώρες πριν, greekbusters είπε Επίσημο σέρβις είναι, δεν βάζει μαϊμού προϊόντα Καλώς! Σ' ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα