Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Δυστυχώς, έσπασε η οθόνη από το s23 ultra μου και θέλω να την αλλάξω. Γνωρίζει κανείς κάνα καλό μαγαζί Θεσσαλονίκη που να κάνει καλή δουλειά; Ή πρέπει να το στείλω κατά Αθήνα μεριά; Έβλεπα ότι το public συνεργάζεται με το irepairs. Αξίζει; Θέλω κάτι σε επίσημο service της samsung με επίσημα ανταλλακτικά. Εχετε κάτι υπόψιν;

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 12/8/2025 στις 7:21 ΠΜ, George Karagiannis είπε

Καλημέρα! Δυστυχώς, έσπασε η οθόνη από το s23 ultra μου και θέλω να την αλλάξω. Γνωρίζει κανείς κάνα καλό μαγαζί Θεσσαλονίκη που να κάνει καλή δουλειά; Ή πρέπει να το στείλω κατά Αθήνα μεριά; Έβλεπα ότι το public συνεργάζεται με το irepairs. Αξίζει; Θέλω κάτι σε επίσημο service της samsung με επίσημα ανταλλακτικά. Εχετε κάτι υπόψιν;

Smartec άλλαξα και εγώ προ μήνα. Άλλαξα οθόνη και μπαταρία και έδωσα 275€. Μπορείς να το στείλεις με acs με δικά τους έξοδα 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, greekbusters είπε

Smartec άλλαξα και εγώ προ μήνα. Άλλαξα οθόνη και μπαταρία και έδωσα 275€. Μπορείς να το στείλεις με acs με δικά τους έξοδα 

Παρατήρησες τίποτα διαφορετικό στη νέα οθόνη; Ιδια φωτεινότητα κτλ. Λέω μήπως βάζουμε κατώτερα ανταλλακτικά κτλ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...