Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα προβλήματα με Boxnow συνεχίζονται. Σε πολλά locker αναγράφεται Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Εσείς τί καταλάβατε; Θα έπρεπε να γράφουν Χωρίς διαθεσιμότητα για να είναι κατανοητό. Έχουν βάλει ένα chatbot και δεν υπάρχει στη σελίδα καν email επικοινωνίας ή αν υπάρχει είναι τόσο κρυμμένο που δεν το εντοπίζεις (αν δεν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς). Πολλά locker ενώ είναι τοποθετημένα δε δουλεύουν. Αν έχουν ακυρώσει τις συμβάσεις με τα σημεία ας τα ξηλώσουν να μην δίνουν ψεύτικες εντυπώσεις. 

Ας πουν και οι φίλοι του φόρουμ τα θέματα που αντιμετωπίζουν τώρα.

• Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kalmik είπε

Tα προβλήματα με Boxnow συνεχίζονται. Σε πολλά locker αναγράφεται Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Εσείς τί καταλάβατε; Θα έπρεπε να γράφουν Χωρίς διαθεσιμότητα για να είναι κατανοητό. Έχουν βάλει ένα chatbot και δεν υπάρχει στη σελίδα καν email επικοινωνίας ή αν υπάρχει είναι τόσο κρυμμένο που δεν το εντοπίζεις (αν δεν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς). Πολλά locker ενώ είναι τοποθετημένα δε δουλεύουν. Αν έχουν ακυρώσει τις συμβάσεις με τα σημεία ας τα ξηλώσουν να μην δίνουν ψεύτικες εντυπώσεις. 

Ας πουν και οι φίλοι του φόρουμ τα θέματα που αντιμετωπίζουν τώρα.

Αύγουστος είναι, τι περιμένεις.. 

Δημοσ.

Ισχύει έχω τύχει σε "μάζεμα" σε boxnow store και τα πετάνε όλα στην μέση και τα βάζουν σε σάκους μεταφοράς.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tsino είπε

Τον τελευατίο καιρό δεν ξέρω πως τα χειρίζονται τα πακέτα, εμένα έρχονται στραπατσαρισμένα.... 

δεμα υψους 15 εκατοστα μου το καταφεραν να το κανουν 9... δεν εμεινε τιποτα ορθιο... 2 μηνες παλευα για αποζημιωση κ εαν δε προσεγγιζα μανατζερ μεσω social δε θα εβγαζα ποτε ακρη, τους εκοψα πλεον προτιμω γενικη d2sp

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...