jimceltic13 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:18 μμ Απορο πως αντεξα 16 χρονια εκει μεσα σαν 6ωρος φορτωμα και ταμειο!Και εσυ θελεις να πας για διευθυντης με ακομα μεγαλυτερη πιεση;
tzotzo Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ 17 hours ago, Morosana said: ποιος σου είπε το αντίθετο; Πετάνε και έχει και έχει τεράστιο κόστος γιατί κάποιος δεν έκανε σωστή πρόβλεψη του τι θα πουλήσουν. Η λάθος πρόβλεψη του φούρναρη της γειτονιάς να βάλει επιπλέον ψωμιά θα του κοστίσει στο τέλος της χρονιάς πχ 5χιλιάρικα στο τέλος της χρονιάς σε ένα σουπερμάρκετ το κόστος θα είναι δεκάδες χιλιάρικα. Στη μαναβική είναι ακόμα χειρότερα, αυτό που θα πεταχτεί δεν θα είναι μόνο ο μαϊντανός των 60 λεπτών θα είναι και το κεράσι των 8€ το mango των 6€ τα μύρτιλα των 35 κτλ Οπως στον χώρο που εξειδικευσαι υπάρχει τμημα που υπολογίζει ολα όσα πρεπει να υπολογιστουν για τα τρέχοντα έτσι υπάρχει και στα lidl. Δεν παραγγελνει 5 τοννους κεράσια έτσι επειδή του την βάρεσε του διευθυντή. Επισης το ψωμι στο lidl κοστιζει 0,10€ και στον φούρναρη 0,50, συμφωνω οτι η φύρα συσσωρευτικά γίνεται ενα τεράστιο ποσο αλλα οχι πως δεν έχει υπολογιστεί σωστά και με ακρίβεια στις όποιες προβλέψεις. Αν το lidl πετάξει 10 ψωμιά η ζημιά του θα είναι 1 € αν ο φουρναρης πεταξει 10 ψωμια η ζημια του θα ειναι 5 €. εσυ θα πηγαινες για 1700€ μικτα;
vasilllis Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Εγω να ρωτησω κατι? Ο διευθυντης κουβαλαει και φτιαχνει ραφια.Μπορει και να καθαρισει τις τουαλετες τις ωρες που δεν εχει κοσμο το μαγαζι.Μπορει και να κανει τον παρκαδορο καποια στιγμη να ξεμπλεκει το παρκινγκ. Και φτανουμε να βλεπουμε διευθυντες με φακιολι,υπηρεσια φυλαξης με γιλεκο,να σπρωχνει καροτσια.
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ 15 λεπτά πριν, vasilllis είπε Εγω να ρωτησω κατι? Ο διευθυντης κουβαλαει και φτιαχνει ραφια.Μπορει και να καθαρισει τις τουαλετες τις ωρες που δεν εχει κοσμο το μαγαζι.Μπορει και να κανει τον παρκαδορο καποια στιγμη να ξεμπλεκει το παρκινγκ. Και φτανουμε να βλεπουμε διευθυντες με φακιολι,υπηρεσια φυλαξης με γιλεκο,να σπρωχνει καροτσια. Η ερωτηση σου ποια ειναι; 5
panagiotis1988 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 μμ 5 ώρες πριν, Morosana είπε Στις μεγάλες εταιρείες για κάθε άσχετο υπάρχει ο σχετικός που θα εντοπίσει το λάθος. Για κάθε τεμπέλη και "βύσμα" υπάρχει ο εργατικός και φιλότιμος Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στο περίπου και στο πάμε και όπου βγει. Από τη στιγμή που το μοντέλο αυτό είναι επικερδές είναι και επιτυχημένο Αμ ελα να δεις που πριν λιγα χρονια παιχτηκε εξαγορα μερικων 100αδων εκατομμυρίων εταιρείας που κατα ενα τεραστιο ποσοστο δουλευε με στυλ παμε και οπου βγει... 1
Neptu Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 μμ εγώ αυτό που βλέπω σε κάθε κατάστημα Lidl που πάω είναι τους υπαλλήλους να τρέχουν πανικόβλητοι και τους πελάτες να φωνάζουν από πάνω. ......Δε θα ανοίξετε άλλο ταμείο; Πρέπει να είναι το μοναδικό κατάστημα που έχω πάει και δεν έχω δει υπάλληλο να ξύνεται. Σε όλα τα άλλα μαρκετ όλο και κάποιον θα δεις. πχ στα τυριά, κρέατα όταν δεν έχει κίνηση, Βέβαια το λιδλ δεν έχει τέτοιο τμήμα και είναι όλοι για όλα. Εκεί που καθαρίζεις τουαλέτες μπορεί να σε φωνάξουν στο ταμείο γιατί γκρινιάζει ένας γέρος και δε μπορεί να περιμένει. Μετά μπορεί να σε φωνάξουν να γεμίσεις τα ράφια και μετά τρέχα να προλάβεις το καρότσι που κυλάει στο δρόμο... Προσωπικά δε θα ήθελα να δουλέψω σε τέτοιο περιβάλλον. 2
vasilllis Δημοσ. Πέμπτη στις 10:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:41 μμ 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Η ερωτηση σου ποια ειναι; Ελα ντε.Δεν ξερω τι να πιστεψω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ 24 minutes ago, vasilllis said: Ελα ντε.Δεν ξερω τι να πιστεψω. Εντάξει στον τίτλο της θέσης βρίσκεται το κόλλημα, αν έγραφαν "Αυτοφοράκιας Βέγγος" δεν θα σου φαινόταν παράξενο. 😛 1 1
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 01:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:02 πμ 2 ώρες πριν, vasilllis είπε Ελα ντε.Δεν ξερω τι να πιστεψω. Ακομα δεν εχεις ρωτησει ομως.
piiii Δημοσ. Παρασκευή στις 08:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:59 πμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, great είπε συνηθως δεν υπαρχουν αγγελιες ειναι εσωτερικες μετακινησεις, μπορει απο καποιος στο κρεωπολιο να παει στο ΙΤ γιατι ξερει λιγο υπολογιστες (true story) ή να κανει τα σεμιναρια που δινουν και σιγα σιγα να ανεβαινει. Θα σου απαντήσω μιας και γνωρίζω. Αν δεν καλυφθεί κάποια θέση εσωτερικά απο άτομο απο άλλο τμήμα, τότε μόνο βγαίνει εξωτερική αγγελία. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:01 πμ από piiii
mpregos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 πμ (επεξεργασμένο) On 12/08/2025 at 20:11, LiquidTroll said: Εδω ενας ΙΤ μάνατζερ το λιγότερο παίρνει απο 3- 5,6 χιλιάρικα, αναλογα τον "ογκο" Ξεχνάς liquid ότι μιλάμε για Ελλάδα ...3κ ναι αλλά 5-6 πολύ δύσκολα και δεν μιλάμε για ελληνική εταιρεία του κ@λου.(Εκεί τα αφεντικά και τα αδέρφια ξαδέρφια θα παίρνουν χρήματα και οι υπάλληλοι του) Το εργοδοτικό κόστος για 5.500€/μηνα είναι ~ 95κ γιατί η εταιρεία αυτό θα πληρώσει. Με τους μισθούς εδώ πόσες εταιρείες θα επενδύσουν 100κ σε έναν άνθρωπο; Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:19 πμ από mpregos
Morosana Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ 14 ώρες πριν, tzotzo είπε Οπως στον χώρο που εξειδικευσαι υπάρχει τμημα που υπολογίζει ολα όσα πρεπει να υπολογιστουν για τα τρέχοντα έτσι υπάρχει και στα lidl. Δεν παραγγελνει 5 τοννους κεράσια έτσι επειδή του την βάρεσε του διευθυντή. Επισης το ψωμι στο lidl κοστιζει 0,10€ και στον φούρναρη 0,50, συμφωνω οτι η φύρα συσσωρευτικά γίνεται ενα τεράστιο ποσο αλλα οχι πως δεν έχει υπολογιστεί σωστά και με ακρίβεια στις όποιες προβλέψεις. Αν το lidl πετάξει 10 ψωμιά η ζημιά του θα είναι 1 € αν ο φουρναρης πεταξει 10 ψωμια η ζημια του θα ειναι 5 €. εσυ θα πηγαινες για 1700€ μικτα; Σε άλλη φάση της ζωής μου αν τα 1700 ήταν η καλύτερη επιλογή θα πηγαινα, έχω δουλέψει σε πολύ χειρότερες συνθήκες πίεσης. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με ένα πρόβλημα υγείας παράσημο από τα χρόνια της πίεσης προσπαθώ να βγάζω από πάνω μου μπελάδες εργασιακούς ή μη και να δίνω το bare minimum δεν θα πήγαινα ούτε με 17000 τη μέρα
great Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 πμ 1 hour ago, piiii said: Θα σου απαντήσω μιας και γνωρίζω. Αν δεν καλυφθεί κάποια θέση εσωτερικά απο άτομο απο άλλο τμήμα, τότε μόνο βγαίνει εξωτερική αγγελία. και εγω θα σου απαντησω επειδη γνωριζω, θα καλυφθει η θεση εστω και με προσοντα που δεν υπαρχουν, θα βαφτιστει helpdesk το ατομο. Και στον φίλο πάνω που νομιζει ακομα οτι την ανικανοτητα την καλυπτουν αλλα ικανα ατομα, ναι ισως ενα δυο, τοθεμα ειναι οτι τα ανικανα ειναι πολυ μα πολυ παραπανω απο τα ικανα και δεν φτανει να καλυψεις τιποτα. Και οχι δεν νοιαζει κανεναν. Το μπαμ θα γινει, ειναι θεμα χρονου. Και αλλα εχουν γινει απλα μπρουσαν ακομα να μαζευτουν, καποια στιγμη δεν θα μπορουν. Σε ενα μπακαλικο ο αρακάς να πουλάει. 14 hours ago, vasilllis said: Ο διευθυντης κουβαλαει και φτιαχνει ραφια.Μπορει και να καθαρισει τις τουαλετες τις ωρες που δεν εχει κοσμο το μαγαζι.Μπορει και να κανει τον παρκαδορο καποια στιγμη να ξεμπλεκει το παρκινγκ. Και φτανουμε να βλεπουμε διευθυντες με φακιολι,υπηρεσια φυλαξης με γιλεκο,να σπρωχνει καροτσια. ναι ειπαμε η γραβατα λερωνετε απο την άλμη της φετας.
piiii Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, great είπε και εγω θα σου απαντησω επειδη γνωριζω, θα καλυφθει η θεση εστω και με προσοντα που δεν υπαρχουν, θα βαφτιστει helpdesk το ατομο Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Το έχω δεί να γίνεται. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Εχουν δεί πολλά τα ματάκια μου εκεί μέσα μετά απο τόσα χρόνια. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:51 μμ από piiii
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ On 14/08/2025 at 00:12, cpc464 said: Άν δούλευες για teleperfomance,respect, είχα φίλο που δούλευε για αυτούς τους μακάκες πίθηκους για λογαριασμό της Πειραιώς στην PDS, κάτεργο είναι επιεικής όρος,θυμάμαι που κατουριόταν και έπρεπε να πάει τουαλέτα και πήγε η προϊστάμενη μέσα στις αντρικές τουαλέτες να τον κατσαδιάσει γιατι είχε αναμονές και αυτός περίμενε να πλύνει τα χέρια του, (ο όροφος είχε 2 τουαλέτες αλλά ένα νιπτήρα),για τα Lidl έχω ακούσει επίσης απο πρώην γκόμενα γερμανίδα ότι έπρεπε οι κοπέλες που είχαν περίοδο να φοράνε διακριτικό για έξτρα διαλείματα τουαλέτας, γιαυτό όταν ακούω για εταιρείες με τέτοια βραβεία έιναι τεράστια κόκκινη σημαία. ευτυχως οχι.ειχα κανονισει ΚΑΠΟΤΕ internet και ευτυχως δεν εγινε.ηταν τοτε για εξυπηρετηση sony ericsson .γενικα να ακους για support να λενε για βραβεια ειναι μονο για γελια. και ναι εχω περασει απο support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα