Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα εγγραφο ή σε μιά εικόνα κ.τ.λ πώς μπορώ να επισημάνω ενα συγκεκριμένο μέρος τοποθετώντας το μεσα σε ενα κύκλο. Πώς κάνω τον κύκλο βασικά.

Δημοσ.

Πολύ γενική η ερώτηση. Άλλο πρόγραμμα είναι για εικόνες, άλλο για επεξεργασία έγγραφο και άλλο για pdf.

Για εικόνες μπορείς να το κανεις με το fast stone viewer ή το Irfan view.

Για έγγραφα με το word ή το δωρεάν Libre office ή κάποιο άλλο επεξεργαστής κειμένου.

Για odf ή θα πληρώσεις για την πλήρη έκδοση του acrobat ή θα ψάξεις για κάποιο δωρεάν online pdf editor.

Δημοσ.

Να εξειδικεύσω. Εχω μια εικόνα. Θελω να την στείλω σε εναν φίλο αλλά θέλω η προσοχή του να επικεντρωθεί σε ενα σημείο. Αυτό το σημείο πώς το προσδιορίζω; Εγώ θέλω να το συμπεριλάβω σε εναν κύκλο. Αυτόν τον κύκλο πώς τον ¨ζωγραφίζω¨ πάνω στην εικόνα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιο απλή λύση είναι να πάρεις ένα screenshot της εικόνας (ALT+printscr) , να την κάνεις επικόλληση στο snipboard (ή σε όποιο online επεξεργαστή εικόνας θέλεις), να ζωγραφίσεις/γράψεις/επισημάνεις ότι θέλεις, να κόψεις την εικόνα όπως θέλεις και αφού πατήσεις την δισκετούλα για save να πάρεις με copy το λινκ και να του το στείλεις.

Παράδειγμα...

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kesogdem είπε

Να εξειδικεύσω. Εχω μια εικόνα. Θελω να την στείλω σε εναν φίλο αλλά θέλω η προσοχή του να επικεντρωθεί σε ενα σημείο. Αυτό το σημείο πώς το προσδιορίζω; Εγώ θέλω να το συμπεριλάβω σε εναν κύκλο. Αυτόν τον κύκλο πώς τον ¨ζωγραφίζω¨ πάνω στην εικόνα;

Αν έχεις Windows για εικόνες μπορείς να το κάνεις με το Ζωγραφική ή Paint στα αγγλικά. Αν έχετε σμαρτφον με screenshot για Samsung ακόλουθα τα βήματα στο παρακάτω βιντεο

https://youtu.be/tHqCgiKrg6k

Για Xiaomi στα παρακάτω βίντεο

https://youtu.be/mVk2w8drMSY

Επεξ/σία από kinhthra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...