kesogdem Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Σε ενα εγγραφο ή σε μιά εικόνα κ.τ.λ πώς μπορώ να επισημάνω ενα συγκεκριμένο μέρος τοποθετώντας το μεσα σε ενα κύκλο. Πώς κάνω τον κύκλο βασικά.
micos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Πολύ γενική η ερώτηση. Άλλο πρόγραμμα είναι για εικόνες, άλλο για επεξεργασία έγγραφο και άλλο για pdf. Για εικόνες μπορείς να το κανεις με το fast stone viewer ή το Irfan view. Για έγγραφα με το word ή το δωρεάν Libre office ή κάποιο άλλο επεξεργαστής κειμένου. Για odf ή θα πληρώσεις για την πλήρη έκδοση του acrobat ή θα ψάξεις για κάποιο δωρεάν online pdf editor.
kesogdem Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου Να εξειδικεύσω. Εχω μια εικόνα. Θελω να την στείλω σε εναν φίλο αλλά θέλω η προσοχή του να επικεντρωθεί σε ενα σημείο. Αυτό το σημείο πώς το προσδιορίζω; Εγώ θέλω να το συμπεριλάβω σε εναν κύκλο. Αυτόν τον κύκλο πώς τον ¨ζωγραφίζω¨ πάνω στην εικόνα;
micos000 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η πιο απλή λύση είναι να πάρεις ένα screenshot της εικόνας (ALT+printscr) , να την κάνεις επικόλληση στο snipboard (ή σε όποιο online επεξεργαστή εικόνας θέλεις), να ζωγραφίσεις/γράψεις/επισημάνεις ότι θέλεις, να κόψεις την εικόνα όπως θέλεις και αφού πατήσεις την δισκετούλα για save να πάρεις με copy το λινκ και να του το στείλεις. Παράδειγμα... Spoiler Επεξ/σία 13 Αυγούστου από micos000
kinhthra Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kesogdem είπε Να εξειδικεύσω. Εχω μια εικόνα. Θελω να την στείλω σε εναν φίλο αλλά θέλω η προσοχή του να επικεντρωθεί σε ενα σημείο. Αυτό το σημείο πώς το προσδιορίζω; Εγώ θέλω να το συμπεριλάβω σε εναν κύκλο. Αυτόν τον κύκλο πώς τον ¨ζωγραφίζω¨ πάνω στην εικόνα; Αν έχεις Windows για εικόνες μπορείς να το κάνεις με το Ζωγραφική ή Paint στα αγγλικά. Αν έχετε σμαρτφον με screenshot για Samsung ακόλουθα τα βήματα στο παρακάτω βιντεο https://youtu.be/tHqCgiKrg6k Για Xiaomi στα παρακάτω βίντεο https://youtu.be/mVk2w8drMSY Επεξ/σία 13 Αυγούστου από kinhthra
profile Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Αν έχεις windows 10-11, στα 11 πιο πολλές επιλογές με το Snipping Tool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα