Thukididis Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους. μπαινω κατ ευθειαν στο θεμα κάποιος παει να μου παραβιασει το λογαριασμο μου στο ινσταγκραμ σηκωνομαι το πρωι και παω να μπω στο λογαριασμο μου και μου βγαζει προιδοποιησεις μηνυματα το ινσταγραμ " παρατηρηθηκε ασυνηθηστη χρηση του λογαριασμου σας '' για το λόγο αυτο θα γινει περιορισμός στο λογαριασμό σας ή θα απενεργοποιηθεί και μου κανει αποσύνδεση απο το λογαριασμό. μετα ξαναβαζω τους κωδικούς μου και μπαινω παλι. το ερωτημα μου είναι το εξής. τι μπορει να συμβαινει? για ποιο λόγο μου τα εμφανίζει αυτα τα μηνυματα? ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? και εαν ναι τι μπορω να κανω? Η αληθεια είναι οτι μου το εχει ξανακανει αλλη μια φορα στο παρελθον ... Ευχαριστώ!
liakjim Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Επιβεβαίωσε ότι όντως στα στέλνει το instagram και άλλαξε κωδικούς. Κλείσε και τα vpn
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Ήρθε μήνυμα ότι σου παραβιάζουν τον λογαριασμό και ακόμα να αλλάξεις κωδικούς? 1
Thukididis Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου Δεν μου ηρθε μηνυμα οτι μου παραβιαζουν τους κωδικους απλα μου ηρθε μήνυμα οτι κανω ασυνηθιστη χρηση του λογαριασμού μου πως γινεται αυτο? Εξαλλου εχω βαλει ασφαλεια δυο παραγόντων οποτε και να παραβιαστει ο κωδικος μου ερχεται μηνυμα sms με εξαψηφιο κωδικο που πρεπει να ειχαχθει για να εχει προσβαση στο λογαριασμό μου. Απλα αυτο που με προβληματίζει ειναι για ποιο λογο μου ερχονται τετοιες ειδοποιήσεις και αποσυνδεεται ο λογαριασμός μου καθε φορα και μου ζητα ξανα να εισαγω κωδικο ? Αφου τον εχω αποθηκευμένο Τι να κανω??
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Δεν καταλαβαίνω αν σου ήρθε ειδοποίηση ότι κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί και δεν έμοιαζε να ήταν εσύ, ή αν ήταν για αυτοματοποιημένη δραστηριότητα από τον λογαριασμό και νομίζουν ότι είσαι μποτ
Narayan Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 12 ώρες πριν, Thukididis είπε Δεν μου ηρθε μηνυμα οτι μου παραβιαζουν τους κωδικους απλα μου ηρθε μήνυμα οτι κανω ασυνηθιστη χρηση του λογαριασμού μου πως γινεται αυτο? Εξαλλου εχω βαλει ασφαλεια δυο παραγόντων οποτε και να παραβιαστει ο κωδικος μου ερχεται μηνυμα sms με εξαψηφιο κωδικο που πρεπει να ειχαχθει για να εχει προσβαση στο λογαριασμό μου. Απλα αυτο που με προβληματίζει ειναι για ποιο λογο μου ερχονται τετοιες ειδοποιήσεις και αποσυνδεεται ο λογαριασμός μου καθε φορα και μου ζητα ξανα να εισαγω κωδικο ? Αφου τον εχω αποθηκευμένο Τι να κανω?? Έκανες κλικ σε κάποιον σύνδεσμο σε αυτά τα μηνύματα και σε ανακατεύθυνε στο instagram; Μήπως δεν είναι από το ίδιο το instagram και κάποιος τρίτος έχει τώρα τους κωδικούς σου που πληκτρολόγησες;
Thukididis Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου τι να σου πω δεν θυμαμαι... το πιο πιθανον ειναι το πρωτο απο ατα που μου γραφεις .... καποιος συνδεσμος αλλα δεν ξερω ποιος συνδεσμος επειτα αυτο μου συμβαινει το πρωι δηλαδη το πρωι που ανοιγω το κινητο μου παω να μπω ινσταγκραμ μου εμφανιζει αυτη την ειδοποιηση και μετα με πεταει εξω και μετα κανω εισοδο με τους κωδικους μου και μπαινω τι να πω περιεργο αλλα μου εχει ξανασυμβει πολυ φοβαμαι πανε να μου κλειδωσουν το λογαριασμο... 1
great Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 4 minutes ago, Thukididis said: πολυ φοβαμαι πανε να μου κλειδωσουν το λογαριασμο... ποιος ακριβως? η ΜΕΤΑ ? το κράτος ?
StamTheMan Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Thukididis είπε και μετα με πεταει εξω και μετα κανω εισοδο με τους κωδικους μου πες μου οτι εκανες login απο το app και οχι απο browser.
Thukididis Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου Ναι εκανα log in απο το app στο κινητό Γιατι εχει σημασία? Το ιδιο δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα