Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Long live alusil η καλύτερη τεχνολογία. 

Σαν μοτέρ είναι πάντως τέρατα αξιοπιστίας 

Σου εύχομαι καλή συνέχεια και ας διαφωνούσαμε συχνά! 

Δεν θυμάμαι να διαφωνούμε συχνά, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι, σέβομαι τις απόψεις σου και καταλαβαινω ότι έχεις παρά πολλες γνώσεις και χαίρομαι..

Απλά το συγκεκριμένο μοτέρ το έχω μέχρι και σήμερα στην e90 μου  γιαυτό και αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο και μόνο μοτέρ..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

μπραβο επιτελους αλλος ενας σωστος εδω μεσα, σιγα σιγα μαζευομαστε

Δεν ξέρω αν Αστειεύεσαι αλλά εγώ θα το κρατήσω μέχρι να λειώσει.. μόνο που πρέπει να το φέρω Ελλάδα για μαζεματα, χιλιόμετρα πολλά δεν έχει γιατί για χρόνια ήταν το αυτοκίνητο των διακοπών 129.000χλμ, Γερμανία δεν συμφέρει ούτε βίδα να αλλάξω..

inbound2341268513790018580.jpg

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Δεν ξέρω αν Αστειεύεσαι αλλά εγώ θα το κρατήσω μέχρι να λειώσει.. μόνο που πρέπει να το φέρω Ελλάδα για μαζεματα, χιλιόμετρα πολλά δεν έχει γιατί για χρόνια ήταν το αυτοκίνητο των διακοπών 129.000χλμ, Γερμανία δεν συμφέρει ούτε βίδα να αλλάξω..

inbound2341268513790018580.jpg

προ facelift  ειναι ετσι? γλυτωσες τα μπεκ,αν και στην γερμανια και το facelift δεν πρεπει να εβγαλε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mike15 είπε

προ facelift  ειναι ετσι? γλυτωσες τα μπεκ,αν και στην γερμανια και το facelift δεν πρεπει να εβγαλε

Από αναλώσιμα τίποτα, μπροστά φοράει ακόμα τα εργοστασιακά τακάκια όπως και μπαταρία ακόμα την εργοστασιακή.. μόνο που έχει κάψει δίοδο στην frm και δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν, θέλει 1200€ για  frm με κωδικοποίηση, και μάλλον θα το κατεβάσω Ελλάδα για  μαζεματα..

Καίει λάδια φουλ όμως.

Επεξ/σία από andreas-d
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, andreas-d είπε

Από αναλώσιμα τίποτα, μπροστά φοράει ακόμα τα εργοστασιακά τακάκια όπως και μπαταρία ακόμα την εργοστασιακή.. μόνο που έχει κάψει δίοδο στην frm και δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν, θέλει 1200€ για  frm με κωδικοποίηση, και μάλλον θα το κατεβάσω Ελλάδα για  μαζεματα..

Καίει λάδια φουλ όμως.

λογικα εδω θα εχει πιο νορμαλ τιμες για ν ακνεις την δουλεια σου.

ναι θυμαμαι για τα λαδια απο το αλλο φορουμ.δεν εκανες τσιμουχακια?

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mike15 είπε

λογικα εδω θα εχει πιο νορμαλ τιμες για ν ακνεις την δουλεια σου.

ναι θυμαμαι για τα λαδια απο το αλλο φορουμ.δεν εκανες τσιμουχακια?

Έκανα αλλά τίποτα, πλήρωσα και 2400€ 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Έκανα αλλά τίποτα, πλήρωσα και 2400€ 

αρα πας για ελατηρια,πιστονια..αν θυμαμαι καλα εχεις μεγαλη καταναλωση,1 λτ /1000

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, mike15 είπε

αρα πας για ελατηρια,πιστονια..αν θυμαμαι καλα εχεις μεγαλη καταναλωση,1 λτ /1000

Ναι  το καλοκαίρι το χειμώνα λιγότερο, μπορεί να βρω μεταχειρισμένο του 2008 με το μαύρο καπάκι έχει βελτιωθεί στην κατανάλωση λαδιού, θα δω..

Η ζημιά έγινε πριν 4 χρόνια Ουγγαρία Σερβία σύνορα είχε 39° και ήμουν σταματημένος 7 ώρες με κλίμα, έκανα τις διακοπές μου και επιστροφή μπαίνοντας Γερμανία ένα άνοιγμα ένα πουφ, και το έφερα 370χλμ με 5 κυλίνδρους..🤣

Τώρα εχω το chr 2.0l για ταξίδια και το bmw για τοπικές μετακινήσεις η γυναίκα μου..

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι εταιρειες ειχαν θεματα με καταναλωση λαδιου πριν το 2010. Απο εκει και επειτα στρωσανε τα πραγματα.

Το δικο μου 116D (2014) με 260.000 χλμ δεν καιει σταγονα λαδι, με εννεα (9) αλλαγες λαδιων. Δεν εχω αλλαξει τιποτα πανω στο αμαξι ουτε μπαταρια. 

• Haha 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε

Ολες οι εταιρειες ειχαν θεματα με καταναλωση λαδιου πριν το 2010. Απο εκει και επειτα στρωσανε τα πραγματα.

Το δικο μου 116D (2014) με 260.000 χλμ δεν καιει σταγονα λαδι, με εννεα (9) αλλαγες λαδιων. Δεν εχω αλλαξει τιποτα πανω στο αμαξι ουτε μπαταρια. 

260.000 χιλ. με μια μπαταρια???? πυρηνικο ειναι?

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike15 είπε

260.000 χιλ. με μια μπαταρια???? πυρηνικο ειναι?

Αστο ,το δικό του είναι είναι one of the kind.Ενα μόνο έβγαλε το καλούπι.

Ουτε πετρέλαιο δεν έχει βάλει ακόμα,με αυτό που το αγόρασε ειναι ακόμα.

• Like 1
  • Haha 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...