konan76 Δημοσ. Τρίτη στις 05:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:03 μμ Απλά δεν αγοράζεις. Είναι ένας κουβάς που χάνεις πάντα λεφτά. Η εταιρεία είναι υπό κατάρευση σε μεγάλες αγορές. Αμερική. Ψαχτε το. 3
zio10 Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ 1 ώρα πριν, mike15 είπε ειναι ομως?τι ? οτι εχει την μαμα μπαταρια μεσα επι 260.000χιλ? το πιστευεις εσυ αυτο? αυτο ειναι ρεκορ γκινες..εχει ξαναγραψει ανακριβειες σε αλλο θεμα γιαυτο δεν τον πιστευουμε. μια τετοια μπαταρια εγω την ειχα 11 χρονια.δεν χρησιμοποιησα σταρτ-στοπ, μηδαμηνο air condition, μονο ραδιο παιζει.δεν εχω ακουσει καποιον πανω απο 12 χρονια παγκοσμιως που διαβαζω. 10 χρονια σημαινει για ενα μεσο οδηγο περιπου 120-130.000χιλ.. τα μισα αποτι ισχυριζεται.εαν ομως κανει 25-30.000 καθε χρονο με νορμαλ χρηση πεφτει στα μισα,οποτε εχει λογικη..γιαυτο ρωτησα,να μη ψαχνουμε το θαυμα. για τα λαδια του εδωσα συμβουλη ,που να ακουστει και για αλλους,εαν εσενα σε πειραζει μην την ακολουθεις..τα μπολντ τα τονισα για να βγαλουμε συμπερασμα,γιατι υπαρχει εκει περιπτωση να εχει δικιο. Εγώ το έγραψα έχοντας δεδομένο ότι ισχύουν αυτά που λέει, αλλιώς δεν θα έκανε και διαφήμιση, θα τους έκραζε και θα έψαχνε να πάει αλλού. Για τα λάδια, καλά έκανες και τα έγραψες ενημερωτικά αλλά πάλι το σχόλιο μου ήταν για τη συγκεκριμένη περίπτωση. 1
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 11:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:16 μμ 6 ώρες πριν, konan76 είπε Απλά δεν αγοράζεις. Είναι ένας κουβάς που χάνεις πάντα λεφτά. Η εταιρεία είναι υπό κατάρευση σε μεγάλες αγορές. Αμερική. Ψαχτε το. BMW achieved record sales in the U.S. for 2024, with a total of 371,346 vehicles sold. This represents a 2.5% increase compared to the 362,244 vehicles sold in 2023. BMW also set a new annual record for electric vehicle sales in the U.S., surpassing 50,000 units for the first time. In the first quarter of 2025, BMW continued its strong performance, selling 87,615 vehicles, a 3.7% increase compared to the same period in 2024. μην γραψω για ασια..που τα βρισκετε και τα λετε αυτα μερικοι δεν καταλαβαινω,αερολογιες.
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 μμ 17 λεπτά πριν, mike15 είπε BMW achieved record sales in the U.S. for 2024, with a total of 371,346 vehicles sold. This represents a 2.5% increase compared to the 362,244 vehicles sold in 2023. BMW also set a new annual record for electric vehicle sales in the U.S., surpassing 50,000 units for the first time. In the first quarter of 2025, BMW continued its strong performance, selling 87,615 vehicles, a 3.7% increase compared to the same period in 2024. μην γραψω για ασια..που τα βρισκετε και τα λετε αυτα μερικοι δεν καταλαβαινω,αερολογιες. Γενικότερα δεν τα πήγε καλά. BMW posts 37% drop in net profit for 2024 Full-year revenue fell by 8.4% to €142.38bn while Q4 revenue dropped by 15.2% to €36.416bn. BMW’s financial performance in 2024 (Jan-Dec) experienced a downturn, with net profit decreasing by 36.9% to €7.678bn ($8.35bn) from the previous year’s €12.165bn, due to weak demand in the Chinese market. The fourth quarter (Q4) of 2024 saw net profit drop by 40.9% to €1.546bn, compared to €2.614bn in the same period a year earlier. Full-year revenues also fell by 8.4% to €142.38bn from €155.49bn in 2023, while Q4 revenues dropped by 15.2% to €36.416bn. https://www.just-auto.com/news/bmw-37-profit-2024/?cf-view The German carmaker reported earnings below the previous year’s level but confirmed its financial targets for this year, and said it expects some of the US trade tariff increases to be temporary. BMW Group reported a major drop in its earnings for the first quarter of the year, partially driven by lower demand in China. The group also reported significantly rising EV sales and confirmed its 2025 financial guidance, citing expectations that overall demand is going to rise in many markets this year. BMW Group’s net profit dropped by 26.4% to €2.17bn in the first three months of 2025 compared to the previous year. https://www.euronews.com/business/2025/05/07/bmw-group-profits-plunge-but-outlook-maintained-despite-tariff-pressures Αλλά δεν την λες και σε κατάρρευση.
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 11:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:41 μμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Γενικότερα δεν τα πήγε καλά. BMW posts 37% drop in net profit for 2024 Full-year revenue fell by 8.4% to €142.38bn while Q4 revenue dropped by 15.2% to €36.416bn. BMW’s financial performance in 2024 (Jan-Dec) experienced a downturn, with net profit decreasing by 36.9% to €7.678bn ($8.35bn) from the previous year’s €12.165bn, due to weak demand in the Chinese market. The fourth quarter (Q4) of 2024 saw net profit drop by 40.9% to €1.546bn, compared to €2.614bn in the same period a year earlier. Full-year revenues also fell by 8.4% to €142.38bn from €155.49bn in 2023, while Q4 revenues dropped by 15.2% to €36.416bn. https://www.just-auto.com/news/bmw-37-profit-2024/?cf-view The German carmaker reported earnings below the previous year’s level but confirmed its financial targets for this year, and said it expects some of the US trade tariff increases to be temporary. BMW Group reported a major drop in its earnings for the first quarter of the year, partially driven by lower demand in China. The group also reported significantly rising EV sales and confirmed its 2025 financial guidance, citing expectations that overall demand is going to rise in many markets this year. BMW Group’s net profit dropped by 26.4% to €2.17bn in the first three months of 2025 compared to the previous year. https://www.euronews.com/business/2025/05/07/bmw-group-profits-plunge-but-outlook-maintained-despite-tariff-pressures Αλλά δεν την λες και σε κατάρρευση. ναι αλλα ειπε για αμερικη και καταρευση..εμενα δεν με νοιαζει ,δεν ειμαι φαν ουτε με πληρωνει,αλλα αυτη η καταστροφολογια- επειχειρηματα επειδη δεν μας αρεσει κατι για καποιο προσωπικο λογο.. 1
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 07:49 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:49 πμ Η BMW ειναι σε πολυ δυνατη θεση στην αγορα. Οι κάτοχοι κουβάδων εκσφενδονίζουν ανακρίβειες πιο γρηγορα απ’ ό,τι τρέχουν τα αμάξια τους. 1
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:33 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:33 πμ 21 ώρες πριν, NT1G είπε Έχει 2 χερούλια η μπαταρία = διπλή. Ενισχυμένη μάλλον θα ήταν πιο σωστή λέξη. ναι αλλα αυτος το διπλη νομιζε οτι ειχε 2 απλες μπαταριες διαφορετικες πανω.ετσι τουλαχιστον μας το μετεφερε σαν επιχειρημα 20 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Το θέμα είναι ότι έκανα ένα search στο νετ και δεν βρήκα μπαταρία με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. (90ΑΗ και 900Α) Η BMW τι θα βάλει? Από Γερμανία θα την φέρει? αν ενοεις οχι μαμα αλλα εμποριου εχει ,banner και exide που ειναι και οι BMW. αν θες να βαλεις την ιδια θα πας στην αντιπροσωπεια.θα την πληρωσεις 50-60 ευρω πιο πανω αλλα αξιζει για εναν λογο.οταν αγοραζεις απο εμπορο δεν γνωριζεις που την εχει αποθηκευμενη,σε τι κατασταση ειναι.στην αντιπροσωπεια,επειδη εχω δει,τις εχουν προσεκτικα αποθηκευμενες και κανουν συντηρηση για οσο διαστημα ειναι εκει.εαν δεν τις πουλησουν τις διωχνουν μετα απο ενα διαστημα που δεν θυμαμαι ποιο μου ειπαν και φερνουν πιο φρεσκες.αυτο μπορεις να το τσεκαρεις πριν αγορασεις .ρωτα την ημερομηνια παραγωγης και θα σου πουν. ναι οι μπαταριες εισαγονται απο το εργοστασιο.δεν ειναι γερμανικες οπως σου εξηγησα. γνωμη μου παλι την ιδια βαλε,ειναι custom made,δεν ειναι ιδια με του εμποριου.το ποσο θα κρατησει μπορει και να μην το μαθεις,εαν το πουλησεις.φιλοι μου παντως που αγορασαν απο εξω μια απο τις 2 μαρκες που σου ανεφερα και ειναι οι εταιρειες που τις φτιχνουν ,τους κρατησαν λιγοτερο,6-7 χρονια,φυσικα με μεικροτερη τιμη οπως ειπα.πανω κατω το ιδιο βγαινουν της μαμας με του εμποριου σε τιμη εαν συγκρινεις αντοχη σε χρονια και τιμη. η διαφορα οπως σου ειπα ειναι στο οτι στην αντιπροσωπεια θα ξερεις,οτι θα ειναι σε καλη κατασταση αποθηκευμενη. 1
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 πμ Ιδια μπαταρια θα βαλω. Το αμαξι παει μονο αντιπροσωπεια. 1
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Η αντιπροσωπεία θα μου πει πότε θα την αλλάξω μου ειπαν. Την μετράνε σε κάθε service. Μέχρι σήμερα την βγάζουν γερασμένη αλλά οκ, 11,5 ετών πια. Το start stop μπορεί να μην δουλεύει αλλά το αυτόματο ξεκίνημα του κινητήρα εάν μου σβήσει από μαλακια το υποστηρίζει. Επίσης αρπάζει με την πρώτη μπροστά... 16 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Προφανως παιδια κανω πολλα χιλιομετρα και σε εθνικη, Αναλογια 70%-30% αναλογια εθνικη και Αθηνα α να μπραβο εδω ειμαστε..αρα 11.5 χρονια μπαταρια και 260.000 χιλ καλα υπεθεσα οτι κανεις 20.000 χιλ τον χρονο γιαυτο και ντιζελ..αρα ολα εξηγουνται.εχεις δικιο τοτε και για τα λαδια και για την μπαταρια.και τα λαδια μπορουν να αντεξουν κα λογω ντιζελ και η μπαταρια.τωρα ολα εξηγουνται. ε σε μισο χρονο λογικα θα ειναι για πεταμα.μπορει σε λιγο να μην δουλευει το air condition η/ να μην σου ανοιγει η το πορτ-μπαγαζ η' καποια αλλη πορτα -κλειδαρια.μην το αφηνεις,για μενα προγραματισε την αλλαγη ,αφου βλεπεις οτι σε αφηνει σιγα-σιγα.εχεις πιασει το μεγιστο οριο. 52 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε Η BMW ειναι σε πολυ δυνατη θεση στην αγορα. Οι κάτοχοι κουβάδων εκσφενδονίζουν ανακρίβειες πιο γρηγορα απ’ ό,τι τρέχουν τα αμάξια τους. εχεις πολυ καλο εργαλειο,βγηκε απροβληματιστο,μοντελο ,να το χαιρεσαι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:42 πμ από mike15
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 08:42 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:42 πμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mike15 είπε ναι αλλα αυτος το διπλη νομιζε οτι ειχε 2 απλες μπαταριες διαφορετικες πανω.ετσι τουλαχιστον μας το μετεφερε σαν επιχειρημα αν ενοεις οχι μαμα αλλα εμποριου εχει ,banner και exide που ειναι και οι BMW. αν θες να βαλεις την ιδια θα πας στην αντιπροσωπεια.θα την πληρωσεις 50-60 ευρω πιο πανω αλλα αξιζει για εναν λογο.οταν αγοραζεις απο εμπορο δεν γνωριζεις που την εχει αποθηκευμενη,σε τι κατασταση ειναι.στην αντιπροσωπεια,επειδη εχω δει,τις εχουν προσεκτικα αποθηκευμενες και κανουν συντηρηση για οσο διαστημα ειναι εκει.εαν δεν τις πουλησουν τις διωχνουν μετα απο ενα διαστημα που δεν θυμαμαι ποιο μου ειπαν και φερνουν πιο φρεσκες.αυτο μπορεις να το τσεκαρεις πριν αγορασεις .ρωτα την ημερομηνια παραγωγης και θα σου πουν. ναι οι μπαταριες εισαγονται απο το εργοστασιο.δεν ειναι γερμανικες οπως σου εξηγησα. γνωμη μου παλι την ιδια βαλε,ειναι custom made,δεν ειναι ιδια με του εμποριου.το ποσο θα κρατησει μπορει και να μην το μαθεις,εαν το πουλησεις.φιλοι μου παντως που αγορασαν απο εξω μια απο τις 2 μαρκες που σου ανεφερα και ειναι οι εταιρειες που τις φτιχνουν ,τους κρατησαν λιγοτερο,6-7 χρονια,φυσικα με μεικροτερη τιμη οπως ειπα.πανω κατω το ιδιο βγαινουν της μαμας με του εμποριου σε τιμη εαν συγκρινεις αντοχη σε χρονια και τιμη. η διαφορα οπως σου ειπα ειναι στο οτι στην αντιπροσωπεια θα ξερεις,οτι θα ειναι σε καλη κατασταση αποθηκευμενη. Απλα απο το 2014 ετσι το ελεγα καθως δεν γνωριζαν ολοι τις συγκεκριμενες μπαταριες.. Οποτε ελεγα οτι εχει μεγαλη διπλη μπαταρια. Ιδια μπαταρια θα βαλω. Το αμαξι παει μονο αντιπροσωπεια. 17 λεπτά πριν, mike15 είπε α να μπραβο εδω ειμαστε..αρα 11.5 χρονια μπαταρια και 260.000 χιλ καλα υπεθεσα οτι κανεις 20.000 χιλ τον χρονο γιαυτο και ντιζελ..αρα ολα εξηγουνται.εχεις δικιο τοτε και για τα λαδια και για την μπαταρια.και τα λαδια μπορουν να αντεξουν κα λογω ντιζελ και η μπαταρια.τωρα ολα εξηγουνται. ε σε μισο χρονο λογικα θα ειναι για πεταμα.μπορει σε λιγο να μην δουλευει το air condition η/ να μην σου ανοιγει η το πορτ-μπαγαζ η' καποια αλλη πορτα -κλειδαρια.μην το αφηνεις,για μενα προγραματισε την αλλαγη ,αφου βλεπεις οτι σε αφηνει σιγα-σιγα.εχεις πιασει το μεγιστο οριο. εχεις πολυ καλο εργαλειο,βγηκε απροβληματιστο,μοντελο ,να το χαιρεσαι. Μα δεν μου κλεινουν ραντεβου στην αντιπροσωπεια για μπαταρια. Μου λενε ειναι μια χαρα, φευγεις! Θα πρεπει να το απαιτησω. Αλλα χωρις λογο, ολα δουλευουν οπως πρωτα. (εκτος το stast/stop) Το αμαξι θα σε ενημερωσει για την αλλαγη. Δεν προκειται να σε αφησει στο δρομο. (μου ειπαν) Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:58 πμ από INFLUENCER 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 πμ Την παλια καλη εποχη με μπαταριες ανοιχτου τυπου, της εκανες μια αναγεννηση συμπληρωνες οξυ και ηταν σαν καινουργια. Εχετε δει σοβιετικη μπαταρια αυτοκινητων, παιζει να κραταγε 20 χρονια στην Σιβηρια. Ζυγισε 50kg για 45Ah Οριστε αν θελεις μεγιστη αξιοπιστια πας εδω τα ξαναλεμε το 2035 2
BertaJourdan Δημοσ. Τετάρτη στις 10:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:22 πμ 17 ώρες πριν, konan76 είπε Απλά δεν αγοράζεις. Είναι ένας κουβάς που χάνεις πάντα λεφτά. Η εταιρεία είναι υπό κατάρευση σε μεγάλες αγορές. Αμερική. Ψαχτε το. Επιτελους, περιμενα αρκετα, αλλα ηρθε το ποθητο σχολιο. Ετσι ειναι αδερφε. Οι ιταλικοι κουβαδες και οι γιαπωνεζικες κονσερβες ειναι καλυτερες. Πριν πεις κατι σου λεω οτι θα απαντησεις σε εναν ανθρωπο του οποιου η οικογενεια ειχε παντα BMW. 733, 745, 535 (Πατερας) 316, 318, 320, Χ1 ο υποφαινομενος... (και παραγγειλα ενα Dacia Sandero για την γυναικα το οποιο της αρεσε εμφανισιακα, αβυσος η ψυχη μιας γυναικας) 1
avacan23 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ (επεξεργασμένο) https://m.youtube.com/watch?v=SdXI8A_g0C8&pp=ygUTa29uc3RhbnRpbm9zIGV2byBpeA%3D%3D για μερακλήδες bimmers όποιος έχει οδηγήσει bmw ξέρει απλά μεταχειρισμένο χωρίς να ξέρεις τα service και τη συντήρηση ειδικά σε bmw δε αγόραζα ποτέ αν όμως ήξερα εννοείται πως θα έπαιρνα ένα m2 ένα 240 Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:39 μμ από avacan23
majunior Δημοσ. Τετάρτη στις 06:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:36 μμ 9 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Απλα απο το 2014 ετσι το ελεγα καθως δεν γνωριζαν ολοι τις συγκεκριμενες μπαταριες.. Οποτε ελεγα οτι εχει μεγαλη διπλη μπαταρια. Ιδια μπαταρια θα βαλω. Το αμαξι παει μονο αντιπροσωπεια. Μα δεν μου κλεινουν ραντεβου στην αντιπροσωπεια για μπαταρια. Μου λενε ειναι μια χαρα, φευγεις! Θα πρεπει να το απαιτησω. Αλλα χωρις λογο, ολα δουλευουν οπως πρωτα. (εκτος το stast/stop) Το αμαξι θα σε ενημερωσει για την αλλαγη. Δεν προκειται να σε αφησει στο δρομο. (μου ειπαν) Το αμάξι θα σε ενημερώσει αν η μπαταρία αρχίσει να πεθαίνει σιγά σιγά. Αν κάνει καμιά παγωνιά το χειμώνα η μπαταρία μπορει να τα τινάξει και το αμάξι δε θα σε προειδοποιήσει για τίποτα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δε σου φτιάχνουν τη μπαταρία αφού λες ότι το start/stop έχει βγει off. Στη Mercedes που επίσης συχνά έχουν διπλές μπαταρίες ή πυκνωτή+μπαταρία, όταν δε δουλεύει το start/stop σου λένε άλλαξε τη μπαταρία σαν πρώτο βήμα. 1
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ (επεξεργασμένο) Καλά για το start stop με ρώτησαν εάν με ενδιαφέρει. Τους είπα ότι είναι αδιάφορο feature. Tο αμάξι είναι εργαλείο και το ξέρουν στην αντιπροσωπεία μου το εχουν ξεκαθαρίσει ότι η μπαταρία δεν θέλει αλλαγή και ότι θα με ενημερώσει το όχημα για να κλείσουμε ραντεβού για αλλαγή. Σε 6 μήνες θα πάω για service εκ νέου. Να δούμε τότε, θα είναι 12 ετών. Όσο για το κόστος αλλαγής δεν μου έχουν πει γιατί έχω τις εκπτώσεις και θα μου πουν τότε. Για οχήματα που έχουν ακριβά parts θα πρέπει να έχει ιστορικό για να προβείς σε αγορά. Αλλιώς είναι λιγο joker... Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:23 μμ από INFLUENCER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα