mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:09 μμ 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε για πηγαινε να αλλαξεις μπαταρια σε e90 και μετα σε e87 να δω κατι... δε θα μιλησω για διαφορετικα μοντελα τους πχ suv Στο ενα για παραδειγμα βγαζεις ενα πλαστικο με ενα κλιπ σε αλλο πρεπει να λυσεις ολο το πισω χωρο (μονο πισω προφυλακτηρα δε βγαζεις) για να βγαλεις επειδη εχω και απο τα 2 το ειπα... εσυ ρωτουσες που ειναι η μπαταρια,οχι πως την αλλαζεις 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εννοεις πισω κοντα στη γωνια απο συνοδηγο ή κοντα στο πισω προφυλακτηρα. και σου απαντησε πολυ σωστα 5 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Η μπαταρία στο όχημα μου είναι στη ρεζέρβα στο πορτμπαγκάζ. Το όχημα έχει ROF από εργοστάσιο. αν ειχες bmw τοσα χρονια θα ηξερες που ειναι.. τωρα σου επιστρεφω αυτα τα .... ταχα μαγκικα του πληκτρολογιου για πανε να ξαναδεις που βρισκεται η μπαταρια και τα ξαναλεμε. εαν ειχες βεβαια ..τα τελευταια 25 χρονια ,που για να μην ξερεις που ειναι η μπαταρια δεν ειχες. αλλα η επιδειξη γνωσης μετα μιας "μαγκιας" ,επιδειξη γνωσης. σου εδειξα οτι ειμαι της μαρκας και στο αλλο θεμα που τα εκανες αυτα , σε αποστομωσα και σου εδειξα οτι οταν μιλαω ξερω τι λεω,αλλα εσυ συνεχιζεις την επιδειξη και την ψευτομαγκια
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 06:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:18 μμ 37 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε Εχει και δεικτη. 😁 εχεις το gl-x μοντέλο;
INFLUENCER Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 μμ (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά η μπαταρία στο δικό μου όχημα (116D EF) είναι στο πορτμπαγκάζ στη θέση της ρεζέρβας, μιας και δεν έχει ρεζέρβα γιατί φοράει ROF. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:46 μμ από INFLUENCER 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ξαναγραφω οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερης της αμαθειας. δεν νομιζω πως καταλαβαινεις οτι στελνουμε το ιδιο πραγμα με την διαφορα πως σου λεω οτι ειναι εξαιρετικα κοινη πρακτικη αλλα οκ 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε gl-x ειχα εγω gl-x στρογγυλο-φαναρο
INFLUENCER Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 μμ Αναμενόμενο!!! https://www.autoblog.gr/2025/08/21/i-mercedes-se-syzitiseis-gia-na-agorasei-2-000-k-ek-kinitires-apo-tin-bmw/
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:12 μμ 27 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε Αναμενόμενο!!! Η ΜΒ ηξερε να φτιαχνει μοτερ αλλα το εχασε καπου το 2005 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 μμ 2 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Ρε παιδιά η μπαταρία στο δικό μου όχημα (116D EF) είναι στο πορτμπαγκάζ στη θέση της ρεζέρβας, μιας και δεν έχει ρεζέρβα γιατί φοράει ROF. εσυ καλα τα λες για την μπαταρια μην αγχωνεσαι..αλλοι εχουν μεινει πισω στις εξελιξεις. 5 ώρες πριν, INFLUENCER είπε Εχει και δεικτη. 😁 τελικα εχεις πλακα 😀, 49 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Η ΜΒ ηξερε να φτιαχνει μοτερ αλλα το εχασε καπου το 2005 το 2004 στην Ε δεν ηταν πρωτα που αρχισε να φτιαχνει μοτερ με την ρενω και καποια αλλη σχιστομάτικη? Spoiler εντω μεταξυ το ξεχειλωσαμε το θεμα του φιλου 1
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 15 hours ago, mike15 said: επειδη εχω και απο τα 2 το ειπα... εσυ ρωτουσες που ειναι η μπαταρια,οχι πως την αλλαζεις και σου απαντησε πολυ σωστα αν ειχες bmw τοσα χρονια θα ηξερες που ειναι.. τωρα σου επιστρεφω αυτα τα .... ταχα μαγκικα του πληκτρολογιου για πανε να ξαναδεις που βρισκεται η μπαταρια και τα ξαναλεμε. εαν ειχες βεβαια ..τα τελευταια 25 χρονια ,που για να μην ξερεις που ειναι η μπαταρια δεν ειχες. αλλα η επιδειξη γνωσης μετα μιας "μαγκιας" ,επιδειξη γνωσης. σου εδειξα οτι ειμαι της μαρκας και στο αλλο θεμα που τα εκανες αυτα , σε αποστομωσα και σου εδειξα οτι οταν μιλαω ξερω τι λεω,αλλα εσυ συνεχιζεις την επιδειξη και την ψευτομαγκια φιλικα να δεις καποιον ειδικο υγειας (συγνωμη για το off topic) 1
mike15 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 11 ώρες πριν, vamvakoolas είπε φιλικα να δεις καποιον ειδικο υγειας (συγνωμη για το off topic) φιλικα ,το ξερω οτι γουσταρεις ρουβα συγγνωμη για το off topic αθεατε με το ignore,εχεις βγει περιοδεια να εκτιθεσαι..χαιρομαι που με παρακολουθεις,ειναι μεγαλος ο πονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα