Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλοντας να σταματήσω την κατανάλωση από αναψυκτικά τύπου cola έβαλα στην καθημερινότητά μου ανθρακούχο νερό. Κατανάλωνα το «Ξινό Νερό» μέχρι που διαπίστωσα διαφορά καθώς από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου. Μου άρεσε το Μιτσικέλι αλλά δεν το βρίσκω σε πολλά σουπερ-μαρκετ. Τι θεωρείτε ότι είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Τα περισσότερα με προσθήκη είναι 1-2 να είναι φυσικά. Σε αυτά με προσθήκη προτιμώ το Ζαγόρι με διάφορα αρώματα (γκρειπφρουτ, πράσινο μήλο τα πιο ωραία νομίζω) σαν εναλλακτικές στα αναψυκτικά 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Rockavlon είπε

Το Aqua carpatica είναι φυσικό,χωρίς προσθήκη ανθρακικού , τουλάχιστον έτσι λένε.

Κι έχει επίσης με αρώματα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Όταν λέτε ότι θέλετε ανθρακούχο αλλά μόνο φυσικό, τι εννοείτε;

Το ανθρακικό να είναι φυσικό και όχι προσθήκη. Υπάρχουν πηγές που βγάζουν ανθρακούχο νερό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagiotisk__ είπε

από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου

Πάντα βάζανε έξτρα. Απλά το αναφέρουν στην συσκευασία πλέον. Δεν νομίζω ότι θα βρεις σκέτο χωρίς "ενίσχυση" πουθενά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cmaniac είπε

Πάντα βάζανε έξτρα. Απλά το αναφέρουν στην συσκευασία πλέον. Δεν νομίζω ότι θα βρεις σκέτο χωρίς "ενίσχυση" πουθενά.

Το ξινό νερό παλιά χωρίς προσθήκη ή εμπλουτισμένο με διοξείδιο του άνθρακα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rockavlon είπε

Το Aqua carpatica είναι φυσικό,χωρίς προσθήκη ανθρακικού , τουλάχιστον έτσι λένε.

πως ρε φιλε δοκιμασα τον ιουνιο και τοσο ανθρακικο δεν ειχα πιει ποτε.χωρις γευση ,ηταν ωραιο αλλα τοσα ρεψιματα που εκανα δεν μπορουσα να μιλησω στην παρεα.σιγουρα ειναι ενισχυμενο..

• Haha 3
Δημοσ.

Κατανάλωνα το «Ξινό Νερό» μέχρι που διαπίστωσα διαφορά καθώς από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου.

Διαφορα δεν καταλαβες, γιατι βαζουνε δω και χρονια απλα τωρα επρεπε να το γραψουν στην ετικετα ;)

Μου άρεσε το Μιτσικέλι αλλά δεν το βρίσκω σε πολλά σουπερ-μαρκετ.

λιδλ. Παντου υπαρχει και ενα

Δημοσ.
3 hours ago, panagiotisk__ said:

Θέλοντας να σταματήσω την κατανάλωση από αναψυκτικά τύπου cola έβαλα στην καθημερινότητά μου ανθρακούχο νερό. Κατανάλωνα το «Ξινό Νερό» μέχρι που διαπίστωσα διαφορά καθώς από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου. Μου άρεσε το Μιτσικέλι αλλά δεν το βρίσκω σε πολλά σουπερ-μαρκετ. Τι θεωρείτε ότι είναι καλύτερο;

Είσαι σίγουρος ότι είναι ξινό νερό το μη φυσικός ανθρακούχο; 

Μήπως πλέον υπάρχουν 2 τύποι; 

Εγώ πάντως το χω γυρίσει σε Aqua carpatica εδώ και καιρό λόγω κόστους. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mike15 είπε

πως ρε φιλε δοκιμασα τον ιουνιο και τοσο ανθρακικο δεν ειχα πιει ποτε.χωρις γευση ,ηταν ωραιο αλλα τοσα ρεψιματα που εκανα δεν μπορουσα να μιλησω στην παρεα.σιγουρα ειναι ενισχυμενο..

Παρόμοια κατάσταση με το Ζαγόρι

10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Διαφορα δεν καταλαβες, γιατι βαζουνε δω και χρονια απλα τωρα επρεπε να το γραψουν στην ετικετα ;)

λιδλ. Παντου υπαρχει και ενα

Είναι 2χρόνια περίπου που πλέον είναι με προσθήκη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...