panagiotisk__ Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Θέλοντας να σταματήσω την κατανάλωση από αναψυκτικά τύπου cola έβαλα στην καθημερινότητά μου ανθρακούχο νερό. Κατανάλωνα το «Ξινό Νερό» μέχρι που διαπίστωσα διαφορά καθώς από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου. Μου άρεσε το Μιτσικέλι αλλά δεν το βρίσκω σε πολλά σουπερ-μαρκετ. Τι θεωρείτε ότι είναι καλύτερο;
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Τα περισσότερα με προσθήκη είναι 1-2 να είναι φυσικά. Σε αυτά με προσθήκη προτιμώ το Ζαγόρι με διάφορα αρώματα (γκρειπφρουτ, πράσινο μήλο τα πιο ωραία νομίζω) σαν εναλλακτικές στα αναψυκτικά
Rockavlon Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Το Aqua carpatica είναι φυσικό,χωρίς προσθήκη ανθρακικού , τουλάχιστον έτσι λένε. 1
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, Rockavlon είπε Το Aqua carpatica είναι φυσικό,χωρίς προσθήκη ανθρακικού , τουλάχιστον έτσι λένε. Κι έχει επίσης με αρώματα.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Όταν λέτε ότι θέλετε ανθρακούχο αλλά μόνο φυσικό, τι εννοείτε;
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Όταν λέτε ότι θέλετε ανθρακούχο αλλά μόνο φυσικό, τι εννοείτε; Το ανθρακικό να είναι φυσικό και όχι προσθήκη. Υπάρχουν πηγές που βγάζουν ανθρακούχο νερό.
cmaniac Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, panagiotisk__ είπε από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου Πάντα βάζανε έξτρα. Απλά το αναφέρουν στην συσκευασία πλέον. Δεν νομίζω ότι θα βρεις σκέτο χωρίς "ενίσχυση" πουθενά.
panagiotisk__ Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου Μόλις τώρα, cmaniac είπε Πάντα βάζανε έξτρα. Απλά το αναφέρουν στην συσκευασία πλέον. Δεν νομίζω ότι θα βρεις σκέτο χωρίς "ενίσχυση" πουθενά. Το ξινό νερό παλιά χωρίς προσθήκη ή εμπλουτισμένο με διοξείδιο του άνθρακα.
Rebelos2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Και κάποτε να υπήρχε πηγή με φυσικό διοξείδιο (που υπήρχε δεν το συζητώ), στερεύει με τα χρόνια.
mike15 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Rockavlon είπε Το Aqua carpatica είναι φυσικό,χωρίς προσθήκη ανθρακικού , τουλάχιστον έτσι λένε. πως ρε φιλε δοκιμασα τον ιουνιο και τοσο ανθρακικο δεν ειχα πιει ποτε.χωρις γευση ,ηταν ωραιο αλλα τοσα ρεψιματα που εκανα δεν μπορουσα να μιλησω στην παρεα.σιγουρα ειναι ενισχυμενο.. 3
SabotazNic Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 ώρες πριν, panagiotisk__ είπε Κατανάλωνα το «Ξινό Νερό» μέχρι που διαπίστωσα διαφορά καθώς από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου. Διαφορα δεν καταλαβες, γιατι βαζουνε δω και χρονια απλα τωρα επρεπε να το γραψουν στην ετικετα 2 ώρες πριν, panagiotisk__ είπε Μου άρεσε το Μιτσικέλι αλλά δεν το βρίσκω σε πολλά σουπερ-μαρκετ. λιδλ. Παντου υπαρχει και ενα
li@m Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 3 hours ago, panagiotisk__ said: Θέλοντας να σταματήσω την κατανάλωση από αναψυκτικά τύπου cola έβαλα στην καθημερινότητά μου ανθρακούχο νερό. Κατανάλωνα το «Ξινό Νερό» μέχρι που διαπίστωσα διαφορά καθώς από φυσικό έγινε με προσθήκη διοξειδίου. Μου άρεσε το Μιτσικέλι αλλά δεν το βρίσκω σε πολλά σουπερ-μαρκετ. Τι θεωρείτε ότι είναι καλύτερο; Είσαι σίγουρος ότι είναι ξινό νερό το μη φυσικός ανθρακούχο; Μήπως πλέον υπάρχουν 2 τύποι; Εγώ πάντως το χω γυρίσει σε Aqua carpatica εδώ και καιρό λόγω κόστους.
dkostas Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Δοκίμασε την σουρωτή, φυσικό μεταλλικό ανθρακούχο νερό. 😉
panagiotisk__ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:03 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:03 πμ 10 ώρες πριν, mike15 είπε πως ρε φιλε δοκιμασα τον ιουνιο και τοσο ανθρακικο δεν ειχα πιει ποτε.χωρις γευση ,ηταν ωραιο αλλα τοσα ρεψιματα που εκανα δεν μπορουσα να μιλησω στην παρεα.σιγουρα ειναι ενισχυμενο.. Παρόμοια κατάσταση με το Ζαγόρι 10 ώρες πριν, SabotazNic είπε Διαφορα δεν καταλαβες, γιατι βαζουνε δω και χρονια απλα τωρα επρεπε να το γραψουν στην ετικετα λιδλ. Παντου υπαρχει και ενα Είναι 2χρόνια περίπου που πλέον είναι με προσθήκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα