Shocker Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ Καλησπέρα σας, αγόρασα μια Asus Prime 5070ti και πήγα να την τοποθετήσω στην motherboard μου και συνειδητοποίησα ότι το τροφοδοτικό μου , Corsair RM850x Gold δεν έχει τρία διαθέσιμα καλώδια τροφοδοσίας, παρά μόνο δύο. Έτσι θα χρειαστεί να αγοράσω. Μπορεί να είναι εντελώς χαζή ερώτηση, αλλά δεν γνωρίζω, πρέπει κάτι να προσέξω; Αυτά εδώ είναι για την ώρα η επιλογή μου Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 1 1
Λύση niko13 Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Λύση Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Shocker είπε Καλησπέρα σας, αγόρασα μια Asus Prime 5070ti και πήγα να την τοποθετήσω στην motherboard μου και συνειδητοποίησα ότι το τροφοδοτικό μου , Corsair RM850x Gold δεν έχει τρία διαθέσιμα καλώδια τροφοδοσίας, παρά μόνο δύο. Έτσι θα χρειαστεί να αγοράσω. Μπορεί να είναι εντελώς χαζή ερώτηση, αλλά δεν γνωρίζω, πρέπει κάτι να προσέξω; Αυτά εδώ είναι για την ώρα η επιλογή μου Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αυτό το καλώδιο που κοιτάς είναι για be quiet τροφοδοτικό,δεν είναι σωστό να μπερδεύεις μάρκες στα τροφοδοτικά γιατί μπορεί να κάνει καμπουμ..Κάθε καλώδιο pcie του rmx σου ,δεν καταλήγει σε 2 οκταπινα καλώδια στην κάρτα γραφικων?Λογικά ναι,άρα σε αυτήν την περίπτωση δύο χρειάζεσαι..Απλά στο ένα θα μείνει ένα οκταπινο ελεύθερο.Αν θες να μην χρησιμοποιήσεις τον ανταπτορα που έχει η κάρτα τότε κοίτα αυτό να γλιτώσεις καλωδιομανι...https://www.skroutz.gr/s/39321174/Corsair-12VHPWR-Cable-Mayro-CP-8920284.html Επεξ/σία Τρίτη στις 11:59 μμ από niko13 2
alexcrx Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ 11 λεπτά πριν, Shocker είπε Καλησπέρα σας, αγόρασα μια Asus Prime 5070ti και πήγα να την τοποθετήσω στην motherboard μου και συνειδητοποίησα ότι το τροφοδοτικό μου , Corsair RM850x Gold δεν έχει τρία διαθέσιμα καλώδια τροφοδοσίας, παρά μόνο δύο. Έτσι θα χρειαστεί να αγοράσω. Μπορεί να είναι εντελώς χαζή ερώτηση, αλλά δεν γνωρίζω, πρέπει κάτι να προσέξω; Αυτά εδώ είναι για την ώρα η επιλογή μου Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. αδερφε μου ο,τι σου ειπε ο @niko13 αμα βαλεις το be quiet λογικα θα κανει μπαμ.......... εσυ πρεπει να παρεις αυτο αμα δεν θελεις τον ανταπτορα...........το πηρα και εγω για 5080 με τροφοδοτικο το corsair hx1000i και ειναι αψωγο...... 1
niko13 Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ 1 λεπτό πριν, alexcrx είπε αδερφε μου ο,τι σου ειπε ο @niko13 αμα βαλεις το be quiet λογικα θα κανει μπαμ.......... εσυ πρεπει να παρεις αυτο αμα δεν θελεις τον ανταπτορα...........το πηρα και εγω για 5080 με τροφοδοτικο το corsair hx1000i και ειναι αψωγο...... Πιάσε κόκκινο για τον ανταπτορα😂😂 1
alexcrx Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ 20 λεπτά πριν, niko13 είπε Πιάσε κόκκινο για τον ανταπτορα😂😂 κοκκινο θα γινοταν το be quiet στο corsair 😂😂😂 1
Shocker Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 πμ Σας ευχαριστώ πολύ! Ήταν τελικά όπως το είπατε. Καλή συνέχεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα