Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Παιζω παιχνιδια απο πολυ μικρη ηλικια εποχες  cd.. dir p/ και διαφορες τετοιου ειδους εντολες για να παιξουμε ενα παιχνιδι σε περιβαλλον MS-Dos οπως π.χ τα Lemmings, το prehistorik man κ.α. 

Δυστηχως τα τελευταια χρονια οι gaming εταιρειες ειδικα στο χωρο του mobile gaming βγαζουν copy/paste παιχνιδια που για να εισαι competitive θα πρεπει να ξοδεψεις λεφτα, το λεγομενο p2w. 

Εχω και εγω στο παρελθον ξοδεψει αρκετα λεφτα κανοντας κοντρα στο και καλα ποιος θα εχει το καλυτερο account σε power με τον κολλητο. (Medal Heroes λεγοτανε το συγκεκριμενο) και παιζει και οι 2 μαζι αν βαζαμε τα λεφτα που ξοδεψαμε να μπορουσαμε να αγορασουμε ενα αμαξι αξιας 10.000. 

Πολυ δυνατοι παιχτες σε παιχνιδια οπως το Rise of Kingdoms εχουν ξοδεψει και 1 εκατομμυριο γιατι πολυ απλα θελανε να παρουν εκδικηση γιατι καποιος πειραξε του γιου του το account (BABA TC ATATURK πατηστε στο youtube να δειτε ακριβως γιατι μιλαω).

Anyway ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τους τελευταιους μηνες εμπλεξα με ενα τετοιου ειδους ναρκωτικο θα το πω παρα παιχνιδι. Εχω ξοδεψει πολλα λεφτα σε αυτο το παιχνιδι - λεφτα τα οποια δεν ηθελα να σκεφτομαι ποσα ειναι αλλα χθες το βραδυ οταν πηρα μια μια τις συναλλαγες που εκανα φρικαρα και δεν μπορουσα να κοιμηθω ολο το βραδυ. Εχω ακουσει παρα πολλες ιστοριες online για τροπους τους οποιους μπορει καποιος να αμφισβητησει τις συναλλαγες και να παρει πισω τα χρηματα του και θα σας περιγραψω και μια δικια μου που ειχε συμβει πριν πολλα χρονια με το παιχνιδι FIFA. 

Καταρχας να ξεκινησω απο το μειζον θεμα που με καιει αυτην την στιγμη. Εγω θελω να σταματησω μαχαιρι το παιχνιδι που παιζω απο οτι εχω ακουσει σου κανουν ban τον λογαριασμο το οποιο δεν με ενδιαφερει καθολου. Επισης ειχα κανει ενα dummy gmail οποτε και αυτο να φαει ban απο π.χ συναλλαγες μεσω google play ουτε αυτο με νοιαζει.

Υπαρχει αρα τροπος να παρω πισω τα λεφτα που εχω ξοδεψει? Τι δικαιολογια να χρησιμοποιησω? οι επιλογες που σου δινει η τραπεζα για τετοιο θεμα ειναι οι εξης:

image.png.351c0357f9df98e0f278c12dad1e1761.png

image.png.34ae741686d09517d455ee7d94476012.png

image.png.15f58b98e117b573221c231604b24424.png

Παλια που ειχα κανει την ολη διαδικασια με την τραπεζα πειραιως θυμαμαι δεν με ειχαν ρωτησει πολλα πολλα αλλα η περιπτωση του FIFA ηταν καπως διαφορετικη και θα την περιγραψω παρακατω.

Γυρω στο 2018 επαιζα που λετε το FIFA και εκει υπαρχει ενα mode που λεγεται Ultimate Team και ουσιαστικα ξοδευεις λεφτα για να τυχεις καλους παιχτες και να φτιαξεις μια σουπερ ομαδα. Μια μερα λοιπον παω να μπω στον λογαριασμο μου και βλεπω η μιση μου ομαδα να λειπει και τα coins που ειχα να λειπουν. Καποιος μου ειχε χακαρει τον λογαριασμο πουλησε τους παιχτες μου και αφησε την ομαδα μου μιση. Καλω λοιπον στο support της ΕΑ τους εξηγω τι εχει γινει, ναι μου λενε οντως καποιος χακαρε τον λογαριασμο σας και θα προσπαθησουμε να σας κανουμε recover οτι χασατε. Περνανε λοιπον καποιες μερες και οντως μου κανουν και καλα recover τον λογαριασμο μου. Ελα μου ομως αμα η αξια της ομαδας μου ηταν ξερω γω 15.000.000 και οι παιχτες που ειχα π.χ Ronaldo κτλπ παλι λειπανε και τα coins ηταν ξερω γω 2.000.000 αντι για 15. Τους ξαναπερνω τηλεφωνο τους εξηγω οτι αυτα που μου δωσανε πισω δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που ειχα και η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο. Εκεινη την στιγμη τους ειπα στο τηλεφωνο οτι θελω τα λεφτα που εχω ξοδεψει πισω και η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορω να το κανω, καλα τους λεω απλα σας ενημερωνο οτι θα παω στην τραπεζα μου, εχετε καθε δικαιωμα να το κανετε αν θελετε αλλα δεν θα σας το συνιστουσα. Μην τα πολυλογω παω στην τραπεζα τους εξηγω τι εχει γινει, κανουμε chargeback οτι ειχα ξοδεψει, πηρε νομιζω 3 μηνες μεχρι να ολοκληρωθει η ολη διαδικασια και τα πηρα ολα πισω. Τωρα αυτο σαν αποτελεσμα ειχε να μου κανουν ban τον λογαριασμο του FIFA να μην μπορω πλεον να μπω online και επειδη οι συναλλαγες γινοντουσαν μεσω PSN Store ban και το PlayStation να μην μπορει να παιξει online games μεχρι να ξεπληρωσο το ποσο που ειχε σαν μειον εκει. Εν τελει πουλησα το playstation σε ενα παλικαρι μεσω insomnia που το ηθελε για τον μικρο του αδερφο και δεν τον ενοιαζε το online gaming και ολα καλα.

Τωρα ομως που απλα ειμαι φουλ δυσαρεστημενος με το παιχνιδι που παιζω, τι θα μπορουσα να πω σαν δικαιολογια? μου χακαραν τον λογαριασμο? αφου αυτο δεν εγινε. Οτι ειμαι δυσαρεστημενος με το πως ειναι το παιχνιδι ? πιανει αυτο σαν δικαιολογια? οτι καποιος εκανε τις συναλλαγες και δεν ημουν εγω? Εκει παλι σου ερχεται ειδοποιηση στο app της πειραιως να κανεις approve. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Εχει κανεις καποια εμπειρια η γνωριζει πως λειτουργουν ολα αυτα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tetsu0 είπε

Οτι ειμαι δυσαρεστημενος με το πως ειναι το παιχνιδι ? πιανει αυτο σαν δικαιολογια?

Όπως το βλέπω εγώ, αν ήσουν δυσαρεστημένος δε θα έχωνες λεφτά οπότε δε στέκει σαν δικαιολογία. Για ποιο παιχνίδι πρόκειται;

Εγώ πάντως τα μόνα λεφτά που έχω ξοδέψει για mobile game ήταν 1.5€ για να αγοράσω το diamond rush από την gameloft σε ένα sagem που είχα και το παιχνίδι το ευχαριστήθηκα, μέχρι που το τελείωσα τρεις φορές και αν ξαναπιάσω θα το παίξω πάλι. Αυτό θεωρώ vfm. Τώρα βέβαια είναι δωρεάν μέσω ενός emulator -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.game.diamond.rush

Αυτή η μάστιγα των p2w είναι η μεγαλύτερη μλκία όλων των εποχών και απορώ γιατί ο (όχι πλούσιος) κόσμος κάθεται και παίζει. Ας μείνουν να παίξουν μόνο αυτοί που βγάζουν 100.000€ τον μήνα και να μετράνε το μέγεθος των πουλιών τους ανάλογα με το πόσα λεφτά έχουν χώσει. Το να ξοδέψεις πάνω από 100€ για ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να σου αποδώσει τίποτα απολύτως είναι κατάντια.

btw, ο BABA σχολίασε σε ανάλογο βίντεο για το $1.1m και έγραψε ότι έχει ξοδέψει πολλά παρά πάνω και δεν ξέρει γιατί φαίνονται μόνο τόσα από το lylith.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όπως το βλέπω εγώ, αν ήσουν δυσαρεστημένος δε θα έχωνες λεφτά οπότε δε στέκει σαν δικαιολογία. Για ποιο παιχνίδι πρόκειται;

Εγώ πάντως τα μόνα λεφτά που έχω ξοδέψει για mobile game ήταν 1.5€ για να αγοράσω το diamond rush από την gameloft σε ένα sagem που είχα και το παιχνίδι το ευχαριστήθηκα, μέχρι που το τελείωσα τρεις φορές και αν ξαναπιάσω θα το παίξω πάλι. Αυτό θεωρώ vfm. Τώρα βέβαια είναι δωρεάν μέσω ενός emulator -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.game.diamond.rush

Αυτή η μάστιγα των p2w είναι η μεγαλύτερη μλκία όλων των εποχών και απορώ γιατί ο (όχι πλούσιος) κόσμος κάθεται και παίζει. Ας μείνουν να παίξουν μόνο αυτοί που βγάζουν 100.000€ τον μήνα και να μετράνε το μέγεθος των πουλιών τους ανάλογα με το πόσα λεφτά έχουν χώσει. Το να ξοδέψεις πάνω από 100€ για ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να σου αποδώσει τίποτα απολύτως είναι κατάντια.

btw, ο BABA σχολίασε σε ανάλογο βίντεο για το $1.1m και έγραψε ότι έχει ξοδέψει πολλά παρά πάνω και δεν ξέρει γιατί φαίνονται μόνο τόσα από το lylith.

Γεια σου micos000.

Το παιχνιδι ειναι το Age of empires mobile. θα βγει και PC version συντομα (καμια σχεση με το Age of empires που παιζαμε στον υπολογιστη, απλα εχουν παρει το ονομα για λογους marketing). 

Συμφωνο μαζι σου αλλα υπαρχει επιστημονικη τεκμιριωση σε ολο αυτο. Οταν ξοδευεις σε ενα τετοιου ειδους παιχνιδι ο οργανισμος παραγει μια ουσια στον εγκεφαλο την ενδορφινη που σε κανει για λιγα δευτερολεπτα να εισαι χαρουμενος. Αυτο ειναι και το κολπο για να σε κανουν να ξοδευεις. Το παιχνιδι σαν παιχνιδι εχει την πλακα του αλλα γενικα αν το καλοσκεφτω μια μαλακια και μιση ειναι. Παιζω και αλλα παιχνιδια οπως το Starcraft και Hearthstone και ονλαιν tichu. και δεν χρειαζεται να πληρωσεις μια σε αυτα. 

Anyway το θεμα μου ειναι αν μπορεσω να βρω τροπο να παρω πισω  τα λεφτα μου γιατι ξερω οτι γινεται. και ενας πολυ γνωστος streamer ο jtisallbusiness οταν ειχε βγει το diablo immortal ειχε ξοδεψει 100.000 και ειχε βγαλει video οτι σκεφτοταν να τα κανει refund ολα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tetsu0 είπε

Anyway το θεμα μου ειναι αν μπορεσω να βρω τροπο να παρω πισω  τα λεφτα μου γιατι ξερω οτι γινεται.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε αυτό και ελπίζω να τα πάρεις.

7 ώρες πριν, tetsu0 είπε

Οταν ξοδευεις σε ενα τετοιου ειδους παιχνιδι ο οργανισμος παραγει μια ουσια στον εγκεφαλο την ενδορφινη που σε κανει για λιγα δευτερολεπτα να εισαι χαρουμενος.

Υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που το κάνουν αυτό και δεν κοστίζουν μία. Άσε που είναι τεκμηριωμένο ότι κάνουν καλό και στην υγεία :D 

Spoiler

spacer.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...