chvnce Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 10 ώρες πριν, regres είπε Αν είναι βραχυκύκλωμα και σβήνει για λόγους προστασίας... θα ήταν τόσο συγκεκριμένο το μοτίβο που συμβαίνει; Πάντα 1 δευτερόλεπτο αφού πατήσω το κουμπί εκκίνησης και ποτέ ενώ λειτουργώ κανονικά τον υπολογιστή; Δεν γνωρίζω απο ηλεκτρονικά, ίσως είναι ανόητη η απορία μου. Ναι, μιας και δεν έχω άλλο τρόπο να τσεκάρω αν είναι 100% οκ ο φοριστής, πρέπει να δανειστώ έναν λειτουργικό φορτιστή να δοκιμάσω. Ίσως και αντικατάσταση του βύσματος πάνω στο οποίο κουμπώνει. Αν αυτά δεν λύσουν το πρόβλημα, όντως πιστεύω δεν μπορώ να δοκιμάσω κάτι περισσότερο μόνος μου. Με το να βγάλεις τον φορτιστή απ' την πρίζα και να τον ξαναβάλεις, κάνεις reset στο κύκλωμα προστασίας. Με τα πολλά, καταφέρνει εν τέλει να εκκινήσει χωρίς να ενεργοποιηθεί η προστασία. Η δυσλειτουργία παρακάμπτεται, εν ολίγοις. Εφόσον καταφέρει να εκκινήσει, η προστασία δεν ενεργοποιείται και το λάπτοπ παραμένει λειτουργικό. Η αστοχία επικεντρώνεται στο σημείο εκκίνησης. Αυτό μπορεί να οφείλεται εξίσου και στα δύο· φορτιστή και μητρική. Ας ελπίσουμε ότι ευθύνεται ο φορτιστής, που είναι το ευκολότερο και οικονομικότερο ν' αντικαταστήσεις. 1
poulinos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, LLLEFTERIS said: Toshiba ηταν το δικο μου παλια ιστορια. καλα απο χαλασμενα components μπορεις να δεις πολλα παραξενα. δεν εχει την λογικη του server οτι αν χαλασει κατι πρεπει να το πεταξει εκτος και να συνεχισει το μηχανημα. 13 hours ago, regres said: Μόνο οπτικά μπορώ να πω ότι είναι ΟΚ. Τόσο ο φορτιστής όσο και το βύσμα πάνω στον οποίο κουμπώνει. Πρέπει να ψάξω για δανεικό λειτουργικό φοριστή για αρχή. Η μπαταρία ήταν σε κακή κατάσταση, ακόμα και σε τέλειο φοριστή θα είχε πρόβλημα. Αν είναι βραχυκύκλωμα και σβήνει για λόγους προστασίας... θα ήταν τόσο συγκεκριμένο το μοτίβο που συμβαίνει; Πάντα 1 δευτερόλεπτο αφού πατήσω το κουμπί εκκίνησης και ποτέ ενώ λειτουργώ κανονικά τον υπολογιστή; Δεν γνωρίζω απο ηλεκτρονικά, ίσως είναι ανόητη η απορία μου. Ναι, μιας και δεν έχω άλλο τρόπο να τσεκάρω αν είναι 100% οκ ο φοριστής, πρέπει να δανειστώ έναν λειτουργικό φορτιστή να δοκιμάσω. Ίσως και αντικατάσταση του βύσματος πάνω στο οποίο κουμπώνει. Αν αυτά δεν λύσουν το πρόβλημα, όντως πιστεύω δεν μπορώ να δοκιμάσω κάτι περισσότερο μόνος μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! η μπαταρια αμα δεν παιζει συνηθως δεν την αναγνωριζει.αν την αναγνωριζει τοτε θα στην βγαλει οτι replace battery.σε παλιο λαπτοπ εχω δει μονο το παρακατω προβλημα.η μπαταρια ηταν ενα βημα πριν χαλασει. οποτε οταν ξεκινουσε το λαπτοπ καμια φορα εβλεπε οτι η μπαταρια ειναι στο 2-3 τοις 100 και εκλεινε το pc λογω οτι την εβλεπε χαμηλα.που με το φορτιστη πανω δεν επρεπε να το κανει.το λαπτοπ λειτουργει κανονικα.η μπαταρια πλεον ειναι off. απλα το λεω.αλλα το εκανε αφου μπει windows και οχι στην αρχη που το κανε σε σενα Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από poulinos
regres Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, poulinos είπε ξεκινα με φορτιστη για αρχη που ειναι σχετικα ευκολο.μπαταρια δυστυχως ειναι ενα χ κοστος type c το καλωδιο του φορτιστη? η το παλιο το στρογγυλο το στρογγυλό 6 ώρες πριν, chvnce είπε Με το να βγάλεις τον φορτιστή απ' την πρίζα και να τον ξαναβάλεις, κάνεις reset στο κύκλωμα προστασίας. Με τα πολλά, καταφέρνει εν τέλει να εκκινήσει χωρίς να ενεργοποιηθεί η προστασία. Η δυσλειτουργία παρακάμπτεται, εν ολίγοις. Εφόσον καταφέρει να εκκινήσει, η προστασία δεν ενεργοποιείται και το λάπτοπ παραμένει λειτουργικό. Η αστοχία επικεντρώνεται στο σημείο εκκίνησης. Αυτό μπορεί να οφείλεται εξίσου και στα δύο· φορτιστή και μητρική. Ας ελπίσουμε ότι ευθύνεται ο φορτιστής, που είναι το ευκολότερο και οικονομικότερο ν' αντικαταστήσεις. Ευχαριστώ για την επεξήγηση! 4 ώρες πριν, poulinos είπε η μπαταρια αμα δεν παιζει συνηθως δεν την αναγνωριζει.αν την αναγνωριζει τοτε θα στην βγαλει οτι replace battery.σε παλιο λαπτοπ εχω δει μονο το παρακατω προβλημα.η μπαταρια ηταν ενα βημα πριν χαλασει. οποτε οταν ξεκινουσε το λαπτοπ καμια φορα εβλεπε οτι η μπαταρια ειναι στο 2-3 τοις 100 και εκλεινε το pc λογω οτι την εβλεπε χαμηλα.που με το φορτιστη πανω δεν επρεπε να το κανει.το λαπτοπ λειτουργει κανονικα.η μπαταρια πλεον ειναι off. απλα το λεω.αλλα το εκανε αφου μπει windows και οχι στην αρχη που το κανε σε σενα Ναι, μοιάζει εν μέρει με τη συμπεριφορά της μπαταρίας μου πριν την αφαιρέσω, αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Στην αναζήτηση φορτιστή λοιπόν, θα ενημερώσω για την εξέλιξη όταν με το καλό βρω και δοκιμάσω. Ευχαριστώ όλα τα άτομα που ανταποκρίθηκαν! Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από regres 1
poulinos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 hours ago, regres said: το στρογγυλό Ευχαριστώ για την επεξήγηση! Ναι, μοιάζει εν μέρει με τη συμπεριφορά της μπαταρίας μου πριν την αφαιρέσω, αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Στην αναζήτηση φορτιστή λοιπόν, θα ενημερώσω για την εξέλιξη όταν με το καλό βρω και δοκιμάσω. Ευχαριστώ όλα τα άτομα που ανταποκρίθηκαν! ελπιζω να βρεις καπου χωρις να χρειατει να αγορασεις.μην δεν ειναι αυτο και παει χαμενος. εκτος αν εισαι πουθενα προς χαλανδρι που εχω εναν φορτιστη για Hp με στρογγυλο βυσμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα