Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό τα μάτια της κουζίνας αναβοσβήνουν αρκετά γρήγορα δε πιάνουν καλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βράσει καν νερό. Το πρόβλημα είναι με τις κατσαρόλες( στο μπρίκι βράζει κανονικά). Οι κατσαρόλες δουλεύανε κανονικά είναι καινούριες και σε τέλεια κατάσταση,τις δοκίμασα αλλού και δουλεύουνε, έφερα άλλες για δοκιμή και δεν δουλεύουνε. Με τον φούρνο δεν έχω θέμα.   Το μοντέλο είναι αυτό  https://www.skroutz.gr/s/16294756/Bosch-HKR39C250-Kouzina-66lt-me-Keramikes-Esties-P60ek-Inox.html 

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα??  Καλώ ηλεκτρολόγο?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, katsonis είπε

Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό τα μάτια της κουζίνας αναβοσβήνουν αρκετά γρήγορα δε πιάνουν καλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βράσει καν νερό. Το πρόβλημα είναι με τις κατσαρόλες( στο μπρίκι βράζει κανονικά). Οι κατσαρόλες δουλεύανε κανονικά είναι καινούριες και σε τέλεια κατάσταση,τις δοκίμασα αλλού και δουλεύουνε, έφερα άλλες για δοκιμή και δεν δουλεύουνε. Με τον φούρνο δεν έχω θέμα.   Το μοντέλο είναι αυτό  https://www.skroutz.gr/s/16294756/Bosch-HKR39C250-Kouzina-66lt-me-Keramikes-Esties-P60ek-Inox.html 

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα??  Καλώ ηλεκτρολόγο?

O ηλεκτρολόγος τι να κανει; την αντιπροσωπεία θα καλεσεις

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς πως η ίδια συσκευή αρχικά δούλευε πιο σωστά, ή την συγκρίνεις με κάποια προηγούμενη συσκευή που αντικατέστησες ?

Μήπως οι κατσαρόλες σκέβρωσαν και δεν εφάπτονται στην εστία σωστά. ? Μήπως έχουν πολύ χοντρό πάτο και αργούν λιγάκι να ζεσταθούν ?

Δεν καταλαβαίνω, πως ένα χαλασμένο  μάτι που ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα και για αυτό και δεν βράζει το νερό στην κατσαρολα, φαίνεται να λειτουργεί σωστά με το μπρίκι ή άλλα σκεύη.

Δημοσ.

Αναβοσβηνε το εξω μερος απο το διπλο ματι. Απαντηση της Nef, αλλαγη πλακετας. 300€.
Απαντηση δικη μου, αλλαγη ενος ρελε. Κοστος 1ευρω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, warewolf είπε

Εννοείς πως η ίδια συσκευή αρχικά δούλευε πιο σωστά, ή την συγκρίνεις με κάποια προηγούμενη συσκευή που αντικατέστησες ?

Μήπως οι κατσαρόλες σκέβρωσαν και δεν εφάπτονται στην εστία σωστά. ? Μήπως έχουν πολύ χοντρό πάτο και αργούν λιγάκι να ζεσταθούν ?

Δεν καταλαβαίνω, πως ένα χαλασμένο  μάτι που ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα και για αυτό και δεν βράζει το νερό στην κατσαρολα, φαίνεται να λειτουργεί σωστά με το μπρίκι ή άλλα σκεύη.

Δουλεύανε κανονικά οι ίδιες κατσαρόλες στην ίδια συσκευή κι απλά μια μέρα που έβαλα να βράσω νερό δεν έβραζε.Τις κατσαρόλες τις δοκίμασα σε άλλη κουζίνα και έβραζε κανονικά.Επίσης έφερα άλλη κατσαρόλα και πάλι δεν δούλεψε στην δικιά μου κουζίνα. Το νερό στο μπρίκι είναι πολύ λίγο οπότε υποθέτω ότι γι αυτό ξεκινάει να βράζει.

1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

Αναβοσβηνε το εξω μερος απο το διπλο ματι. Απαντηση της Nef, αλλαγη πλακετας. 300€.
Απαντηση δικη μου, αλλαγη ενος ρελε. Κοστος 1ευρω.

Έφερα έναν άνθρωπο να την δει και μου είπε αλλαγή πλακέτας, μέσω bosch πολύ μεγάλο κόστος αλλά με εγγύηση για μετά ή μέσω τρίτου με πιο μικρό κόστος αλλά χωρίς εγγύηση για μετά.

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, katsonis είπε

Έφερα έναν άνθρωπο να την δει και μου είπε αλλαγή πλακέτας, μέσω bosch πολύ μεγάλο κόστος αλλά με εγγύηση για μετά ή μέσω τρίτου με πιο μικρό κόστος αλλά χωρίς εγγύηση για μετά.

ενα ρελε αλλαγμα θελει. 1 ευρω εχει. Ανοιξε την απο κατω, ακολουθα το καλωδιο να δεις ποιο ρελε ειναι, και χτυπα με την πισω μερια ενος κατσαβιδιου την ωρα που σβηνει. Θα δεις οτι θα αναψει. Βγαλτο μια φωτογραφια και πηγαινε αγορασε το ιδιο. Μετα πρεπει να βρεις καποιον με κολλητηρι να στο αλλαξει. Εγω αλλαξα και τα 3 που ειχε, για να ειμαι σιγουρος. Εκανα και κατι bypass σε κατι πιστες που ηταν ψιλοπεγμενες, και πηρε αλλα 10 χρονια ζωης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...