TitanX Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, θελω να στείσω ενα νέο pc μονο για Gaming (εννοειται) και λεω να παρω τα παρακάτω (οσα δεν αναφερω σημαινει οτι τα εχω) Motherboard Gigabyte Z790 Aorus Elite AX rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με Intel 1700 Socket cpu Intel Core i5-14600K 2.6GHz Επεξεργαστής 14 Πυρήνων για Socket 1700 DDR5 G.Skill Trident Z5 RGB DDR5 32GB RAM με 2x16GB Modules και Ταχύτητα 6400 Hard Disk Samsung 990 PRO SSD 2TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 2TB Hard Disk Western Digital Red Pro 6TB HDD Σκληρός Δίσκος 3.5" SATA III 7200rpm με 256MB Τι λέτε, υπαρχουν εναλλακτικες με λιγοτερο κόστος? Επεξ/σία 14 Αυγούστου από TitanX
sattack Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Ο NVMe είναι πολύ ακριβό μοντέλο και σίγουρα υπαρχουν φθηνότερα που κάνουν την ίδια δουλειά. Δεν ξέρω ποιος αγοράζει σύστημα Intel την σήμερον ημέρα (και ειδικά για gaming)! 1
Chris2756 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Εχω την ιδια μητρικη και μνημες, με 14700. Αν επιμενεις σε intel, θα σε συμβουλευα να παρεις μια πολυ καλη ψυκτρα, μια noctua, για παραδειγμα 1
TitanX Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου Ποτε δεν ειχα κατι αλλο πλυν Intel οσα χρονια ασχολουμαι και να πω την αληθεια ουτε αντιμετωπισα προβληματα. Οποτε θα παω προς τα εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα