Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Shadowjump said:

καθαρή ζημία 26 εκατ...

Τον μισθό ενός CEO δηλαδή... Έχω την εντύπωση αν έριχνε τους μισθούς σε όλους τους Cxx να την έβγαζε λίγο πιο καθαρή. 

Spoiler

Ας βάλουν το chatgpt αντί για τον CEO. Με 24€ το μήνα καθάρισαν. Και εάν δεν το ενοχλούν και πολύ συχνά, παίζει να τους καλύψει και το free μοντέλο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Shadowjump είπε

καθαρή ζημία 26 εκατ...

Τον μισθό ενός CEO δηλαδή... Έχω την εντύπωση αν έριχνε τους μισθούς σε όλους τους Cxx να την έβγαζε λίγο πιο καθαρή. 

https://www.salary.com/research/executive-compensation/eastman-kodak-co-executive-salary

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, anax111 είπε

Δυστυχώς η εταιρία δεν έκανε τις κατάλληλες επενδύσεις όταν έπρεπε. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο για αυτό. Η Kodak είχε βγάλει στην αρχή εξαιρετικής ποιότητας ψηφιακή επαγγελματική DSLR και με δικό της αισθητήρα, την DSC 720x η οποία δούλευε με φακούς Nikon, γύρω στο 2002 - 2003 αν θυμάμαι καλά. Φυσικά δεν πούλησε πολλά κομμάτια αλλά η άποψή  μου είναι ότι δεν το κυνήγησε καθόλου ενώ με τις σωστές επενδύσεις εκείνη την περίοδο σήμερα θα μπορούσε να είναι από τους πρωταγωνιστές του χώρου. Προσωπικά πιστεύω ότι η κατάρρευση της εταιρίας οφείλετε αποκλειστικά στην ανικανότητα των διοικούντων εκείνη την περίοδο.  

Από ότι είχα διαβάσει, οι υπεύθυνοι της kodak ήθελαν διακαώς να παραμείνουν πιστοί στο film και τις αναλογικές μηχανές. Ενώ άλλοι έβγαζαν ψηφιακές μηχανές αυτοί πάλευαν να κάνουν βελτιώσεις επί των film και των αναλογικων μηχανών. Οπότε δεν έδωσαν σημασία στα ψηφιακά. Η Sony και άλλες εταιρείες τότε έκαναν πολύ περισσότερες επενδύσεις.  Μετά τους πήρε η κάτω βόλτα. 

Πάντως κάτι που διάβασα από το άρθρο και δεν το ήξερα ήταν για την πρώτη τους ψηφιακή μηχανή που την έφτιαξαν από τη δεκαετια του 70. Εγω γνώριζα για τέλη 90 και αρχές 2000 ότι έγινε αυτό. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Therempant είπε

Ναι λογικά αυτή είναι η λύση. Θα πάει μπροστά η εταιρεία και χωρίς ceo, στον αυτόματο. 

Αυτό ακριβώς είπα! Να τους απολυσουν όλους! Not. Απλά μπορούν να μην παίρνουν τέτοιους τεράστιους μισθούς όταν έχει πρόβλημα η εταιρεία. Αυτός με τα λεφτά που θα έχει μαζέψει θα μπορεί να ζήσει. Όλοι οι υπάλληλοι όμως όχι. 

• Sad 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Shadowjump είπε

καθαρή ζημία 26 εκατ...

Ένα Τζόκερ να κερδίσω σήμερα τους ξελάσπωσα. Τόσα είναι. 

Κομπλέ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...