StormGr Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ξύπνησα σήμερα το πρωι και το Poco X3 NFC που ειχα αρκετα χρονια παρεδωσε πνευμα. Το εβαλα για φορτιση το βραδυ και το πρωι απλα δεν εχει σημαδια ζωης, ουτε φορτιζει, ουτε ανοιγει ουτε τιποτα. Το κινητό το χρησιμοποιω για την δουλεια μου οποτε ψαχνω να αγορασω κατι οσο πιο αμεσα γινεται. Με εμφαση ισως λιγο περισσοτερο στην καμερα και γενικα στην καλη και γρηγορη λειτουργια του. Εχω καποιες υποψηφιοτητες και θα ηθελα την γνωμη σας. Επισης τι γινεται πλεον με Xiaomi - Poco και την εγγυηση; Αν χαλασει μεσα σε 2 χρονια ποιος αναλαμβανει το σερβις? Samsung galaxy A56 8/256 Poco X7 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro plus 8/256 Υπαρχει κατι αξιολογο σε realme? δεν θα ηθελα motorola ουτε nothing, oppo κλπ Επεξ/σία 14 Αυγούστου από StormGr
Λύση osfp1978 Δημοσ. 14 Αυγούστου Λύση Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, StormGr είπε Καλησπέρα, ξύπνησα σήμερα το πρωι και το Poco X3 NFC που ειχα αρκετα χρονια παρεδωσε πνευμα. Το εβαλα για φορτιση το βραδυ και το πρωι απλα δεν εχει σημαδια ζωης, ουτε φορτιζει, ουτε ανοιγει ουτε τιποτα. Το κινητό το χρησιμοποιω για την δουλεια μου οποτε ψαχνω να αγορασω κατι οσο πιο αμεσα γινεται. Με εμφαση ισως λιγο περισσοτερο στην καμερα και γενικα στην καλη και γρηγορη λειτουργια του. Εχω καποιες υποψηφιοτητες και θα ηθελα την γνωμη σας. Επισης τι γινεται πλεον με Xiaomi - Poco και την εγγυηση; Αν χαλασει μεσα σε 2 χρονια ποιος αναλαμβανει το σερβις? Samsung galaxy A56 8/256 Poco X7 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro plus 8/256 Υπαρχει κατι αξιολογο σε realme? δεν θα ηθελα motorola ουτε nothing, oppo κλπ Λοιπόν είσαι ανάμεσα στα δύο πρώτα. Α56 και x7 pro είναι τα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά. Το μόνο μειονέκτημα του poco είναι η κάμερα. Το Α56 έχει καλύτερη. Σίγουρα όμως είναι καλύτερη απο το x3 που είχες. Σε θέμα εγγύησης τώρα εαν αγοραστεί από κατάστημα που αναφέρει ότι το κινητό είναι EU, σημαίνει ότι καλύπτεται από την Ευρωπαϊκή εγγύηση και η infoquest αναλαμβάνει κανονικά την εγγύηση του. Σε realme μπορείς να βρεις το 14 pro το οποίο είναι συνολικά καλύτερο από όλα όσα ανέφερες. Τελος να σου πω ότι η realme και η oppo είναι αδερφές εταιρείες. 2
StormGr Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 9 ώρες πριν, osfp1978 είπε Λοιπόν είσαι ανάμεσα στα δύο πρώτα. Α56 και x7 pro είναι τα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά. Το μόνο μειονέκτημα του poco είναι η κάμερα. Το Α56 έχει καλύτερη. Σίγουρα όμως είναι καλύτερη απο το x3 που είχες. Σε θέμα εγγύησης τώρα εαν αγοραστεί από κατάστημα που αναφέρει ότι το κινητό είναι EU, σημαίνει ότι καλύπτεται από την Ευρωπαϊκή εγγύηση και η infoquest αναλαμβάνει κανονικά την εγγύηση του. Σε realme μπορείς να βρεις το 14 pro το οποίο είναι συνολικά καλύτερο από όλα όσα ανέφερες. Τελος να σου πω ότι η realme και η oppo είναι αδερφές εταιρείες. Ευχαριστω πολυ, εχεις δικιο. Το Poco και το Α56 ειναι πολυ καλυτερα και ισως το Χ7 που το βρισκω και σχεδον 50€ παρακατω απο το Α56 να ειναι η πιο value for money λυση. Θα ριξω και μια ματια στο realme 14 pro που ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα με το Χ7.
StormGr Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου Λοιπον μετα απο ωρες ψαξιματος.... κατεληξα μαλλον να αγορασω το Realme 14 pro 8/256 στα 340€ απο μαγαζι αλυσιδας της πολης μου αυριο (ελπιζω να υπαρχει διαθεσιμο) Γιατι? Γιατι εχω ξεμεινει απο κινητο και θελω κατι αμεσα. Με τα σκρουτζομαγαζα δεν βγαινει, αλλα ειναι κλειστα, αλλα λενε εχουν καθυστερησεις λογω ημερων και επισης με τα Xiaomi - Pocco και το σκρουτζ δεν βγαζω ακρη με τα Global - Eu editions. Επισης για να παρω αποφορολογηση θελουν καποιες μερες και πολυ χαρτουρα και δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια του χρονου. Κοιτουσα το Α56 αλλα δυστυχως μονο μεσω σκρουτζ συμφερει αλλιως παει 450€ σε αλυσιδα και δεν λεει. Οποτε θελω την γνωμη σας, επειδη δεν βρισκω και πολλα review, ειναι αξιολογο το Realme 14 pro? εχει καλη καμερα? πως ειναι το λογισμικο του? Θα μου κρατησει 3-4 χρονια? Υπαρχει κατι αλλο μεχρι 350€ στις γνωστες αλυσιδες που θα επρεπε να κοιταξω? Ευχαριστω!!
kp1 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, StormGr είπε Λοιπον μετα απο ωρες ψαξιματος.... κατεληξα μαλλον να αγορασω το Realme 14 pro 8/256 στα 340€ απο μαγαζι αλυσιδας της πολης μου αυριο (ελπιζω να υπαρχει διαθεσιμο) Γιατι? Γιατι εχω ξεμεινει απο κινητο και θελω κατι αμεσα. Με τα σκρουτζομαγαζα δεν βγαινει, αλλα ειναι κλειστα, αλλα λενε εχουν καθυστερησεις λογω ημερων και επισης με τα Xiaomi - Pocco και το σκρουτζ δεν βγαζω ακρη με τα Global - Eu editions. Επισης για να παρω αποφορολογηση θελουν καποιες μερες και πολυ χαρτουρα και δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια του χρονου. Κοιτουσα το Α56 αλλα δυστυχως μονο μεσω σκρουτζ συμφερει αλλιως παει 450€ σε αλυσιδα και δεν λεει. Οποτε θελω την γνωμη σας, επειδη δεν βρισκω και πολλα review, ειναι αξιολογο το Realme 14 pro? εχει καλη καμερα? πως ειναι το λογισμικο του? Θα μου κρατησει 3-4 χρονια? Υπαρχει κατι αλλο μεχρι 350€ στις γνωστες αλυσιδες που θα επρεπε να κοιταξω? Ευχαριστω!! Εχω δει σφραγισμένο σε αγγελια το realme gt 7T το δινει 380€ πολυ καλυτερο σε επεξεργαστή με 12 /512 και κακυτεργ καμερα τσεκαρε το..Ειναι λιγο πανω αλλα αξιζει!(δεν εχψ σχεση με αυτον που το δινει μην παρεξηγηθώ)
StormGr Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, kp1 είπε Εχω δει σφραγισμένο σε αγγελια το realme gt 7T το δινει 380€ πολυ καλυτερο σε επεξεργαστή με 12 /512 και κακυτεργ καμερα τσεκαρε το..Ειναι λιγο πανω αλλα αξιζει!(δεν εχψ σχεση με αυτον που το δινει μην παρεξηγηθώ) Ευχαριστω για την πληροφορια. Δυστυχως ξεφευγει πολυ απο τα λεφτα που διαθετω. Τα 350€ που κοιταω με αποφορολογηση θα δωσω 260-270€ οποτε το 380 ειναι πολυ πανω Ξερει καποιος με σιγουρια να απαντησει αν το Realme 14 pro που κοιταω εχει NFC? μερικοι λενε ναι και μερικοι οχι. Τι ισχυει στην Ελλαδα?
tasvar Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 2 ώρες πριν, StormGr είπε Ξερει καποιος με σιγουρια να απαντησει αν το Realme 14 pro που κοιταω εχει NFC? μερικοι λενε ναι και μερικοι οχι. Τι ισχυει στην Ελλαδα? Αν είναι για Ευρώπη, έχει. Εφόσον θα πας σε φυσικό κατάστημα, το βλέπεις εκεί τι είναι. 1
StormGr Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου Τελικα αγορασα το Poco Χ7 pro το βρηκα γυρω στα 280€ το 8/256 απο σκρουτζ με παραδοση μεσα σε 24 ωρες. Χτες το πρωι το παρηγγειλα και σημερα το πρωι ηρθε. Το στηνω και θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες μερες. 3
StormGr Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου Λοιπόν επανέρχομαι με πρώτες εντυπώσεις. Γενικά το κινητό είναι πάρα πολύ γρήγορο, άμεση ανταπόκριση σε όλα. Η μπαταρία μετά την τρίτη φόρτιση βγάζει άνετα μια μέρα με τη χρήση που κάνω. Με μέτρια χρήση μου έβγαλε δύο μέρες χτες και σήμερα. Η κάμερα θα την ήθελα καλύτερη, σε φωτογραφίες μου φαίνεται σχεδόν το ίδιο ή και λιγο χειρότερη από το X3 που είχα. Σε βίντεο είναι πολυ καλύτερα τα πράγματα από το Χ3. Καλη κατασκευή φαίνεται γενικά και ήρθε και με ωραία θήκη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα