StormGr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ξύπνησα σήμερα το πρωι και το Poco X3 NFC που ειχα αρκετα χρονια παρεδωσε πνευμα. Το εβαλα για φορτιση το βραδυ και το πρωι απλα δεν εχει σημαδια ζωης, ουτε φορτιζει, ουτε ανοιγει ουτε τιποτα. Το κινητό το χρησιμοποιω για την δουλεια μου οποτε ψαχνω να αγορασω κατι οσο πιο αμεσα γινεται. Με εμφαση ισως λιγο περισσοτερο στην καμερα και γενικα στην καλη και γρηγορη λειτουργια του. Εχω καποιες υποψηφιοτητες και θα ηθελα την γνωμη σας. Επισης τι γινεται πλεον με Xiaomi - Poco και την εγγυηση; Αν χαλασει μεσα σε 2 χρονια ποιος αναλαμβανει το σερβις? Samsung galaxy A56 8/256 Poco X7 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro plus 8/256 Υπαρχει κατι αξιολογο σε realme? δεν θα ηθελα motorola ουτε nothing, oppo κλπ Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από StormGr
osfp1978 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, StormGr είπε Καλησπέρα, ξύπνησα σήμερα το πρωι και το Poco X3 NFC που ειχα αρκετα χρονια παρεδωσε πνευμα. Το εβαλα για φορτιση το βραδυ και το πρωι απλα δεν εχει σημαδια ζωης, ουτε φορτιζει, ουτε ανοιγει ουτε τιποτα. Το κινητό το χρησιμοποιω για την δουλεια μου οποτε ψαχνω να αγορασω κατι οσο πιο αμεσα γινεται. Με εμφαση ισως λιγο περισσοτερο στην καμερα και γενικα στην καλη και γρηγορη λειτουργια του. Εχω καποιες υποψηφιοτητες και θα ηθελα την γνωμη σας. Επισης τι γινεται πλεον με Xiaomi - Poco και την εγγυηση; Αν χαλασει μεσα σε 2 χρονια ποιος αναλαμβανει το σερβις? Samsung galaxy A56 8/256 Poco X7 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro 8/256 Xiaomi Note 14 pro plus 8/256 Υπαρχει κατι αξιολογο σε realme? δεν θα ηθελα motorola ουτε nothing, oppo κλπ Λοιπόν είσαι ανάμεσα στα δύο πρώτα. Α56 και x7 pro είναι τα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά. Το μόνο μειονέκτημα του poco είναι η κάμερα. Το Α56 έχει καλύτερη. Σίγουρα όμως είναι καλύτερη απο το x3 που είχες. Σε θέμα εγγύησης τώρα εαν αγοραστεί από κατάστημα που αναφέρει ότι το κινητό είναι EU, σημαίνει ότι καλύπτεται από την Ευρωπαϊκή εγγύηση και η infoquest αναλαμβάνει κανονικά την εγγύηση του. Σε realme μπορείς να βρεις το 14 pro το οποίο είναι συνολικά καλύτερο από όλα όσα ανέφερες. Τελος να σου πω ότι η realme και η oppo είναι αδερφές εταιρείες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα