clampro Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλησπέρα σας! Λόγω δουλειάς, χρειάζεται πολλές φορές να έχω ταυτόχρονα δύο laptop ανοιχτά και να δουλεύω. Επειδή το γραφείο μου είναι πολύ μικρό το real estate είναι πολύτιμο. Σκεφτόμουν λοιπόν αν θα μπορούσα να αγοράσω ένα τροφοδοτικό το οποίο να μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα 2 laptop (προφανώς μιλάω για USB-C). Και τα 2 προαναφερθέντα λάπτοπ έχουν 65W τροφοδοτικά. Θεωρητικά λοιπόν ένα τροφοδοτικό 130W μπορεί να καλύψει και τα 2 και από μια πολύ γρήγορη βόλτα που έκανα on line είδα ότι υπάρχουν τέτοια τροφοδοτικά. Επειδή όμως αυτά πάνε αρκετά χρήματα, είπα να ρωτήσω κι εδώ αν το έχει δοκιμάσει κανείς και αν είναι γενικά καλή ιδέα.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 λεπτά πριν, clampro είπε Καλησπέρα σας! Λόγω δουλειάς, χρειάζεται πολλές φορές να έχω ταυτόχρονα δύο laptop ανοιχτά και να δουλεύω. Επειδή το γραφείο μου είναι πολύ μικρό το real estate είναι πολύτιμο. Σκεφτόμουν λοιπόν αν θα μπορούσα να αγοράσω ένα τροφοδοτικό το οποίο να μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα 2 laptop (προφανώς μιλάω για USB-C). Και τα 2 προαναφερθέντα λάπτοπ έχουν 65W τροφοδοτικά. Θεωρητικά λοιπόν ένα τροφοδοτικό 130W μπορεί να καλύψει και τα 2 και από μια πολύ γρήγορη βόλτα που έκανα on line είδα ότι υπάρχουν τέτοια τροφοδοτικά. Επειδή όμως αυτά πάνε αρκετά χρήματα, είπα να ρωτήσω κι εδώ αν το έχει δοκιμάσει κανείς και αν είναι γενικά καλή ιδέα. Τι σου πιάνει χώρο; Ενα καλώδιο επιπλέον;Γιατί το τροφοδοτικό μπορείς να το έχεις πχ κάτω απο το γραφείο .
clampro Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 minute ago, Ukforthemoment said: Τι σου πιάνει χώρο; Ενα καλώδιο επιπλέον;Γιατί το τροφοδοτικό μπορείς να το έχεις πχ κάτω απο το γραφείο . Γενικά δεν θέλω να έχω καλώδια και τροφοδοτικά στο πάτωμα. Θα μπορούσα να τα βάλω πίσω από το γραφείο, σε κάποιο από αυτά τα organizing καλαθάκια που είναι για αυτή τη δουλειά, αλλά αυτό θα με δυσκολεύει στο βάλε βγάλε.
chvnce Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 ώρες πριν, clampro είπε Καλησπέρα σας! Λόγω δουλειάς, χρειάζεται πολλές φορές να έχω ταυτόχρονα δύο laptop ανοιχτά και να δουλεύω. Επειδή το γραφείο μου είναι πολύ μικρό το real estate είναι πολύτιμο. Σκεφτόμουν λοιπόν αν θα μπορούσα να αγοράσω ένα τροφοδοτικό το οποίο να μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα 2 laptop (προφανώς μιλάω για USB-C). Και τα 2 προαναφερθέντα λάπτοπ έχουν 65W τροφοδοτικά. Θεωρητικά λοιπόν ένα τροφοδοτικό 130W μπορεί να καλύψει και τα 2 και από μια πολύ γρήγορη βόλτα που έκανα on line είδα ότι υπάρχουν τέτοια τροφοδοτικά. Επειδή όμως αυτά πάνε αρκετά χρήματα, είπα να ρωτήσω κι εδώ αν το έχει δοκιμάσει κανείς και αν είναι γενικά καλή ιδέα. Δεν βρίσκω λόγο να μη δουλέψει. Θέλει να είναι τουλάχιστον 130W αλλά να μπορεί να δώσει ταυτόχρονα 65W + 65W. Ένα παράδειγμα, εδώ. https://i-system.gr/el/ugreen-140w-usb-c-nexode-charger.html 1
chvnce Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 ώρες πριν, clampro είπε Γενικά δεν θέλω να έχω καλώδια και τροφοδοτικά στο πάτωμα. Θα μπορούσα να τα βάλω πίσω από το γραφείο, σε κάποιο από αυτά τα organizing καλαθάκια που είναι για αυτή τη δουλειά, αλλά αυτό θα με δυσκολεύει στο βάλε βγάλε. Να δώσω μια επιπλέον σκέψη επ' αυτού; Και μένα δεν θα μου άρεσε το καλαθάκι σαν ιδέα. Θα μπορούσες, όμως, να στηρίξεις το πολύπριζο πάνω στο γραφείο. Έτσι, γλιτώνεις και την αγορά τού τροφοδοτικού διπλής φόρτισης. Θα είναι γερά στερεωμένο στο σημείο που θα διαλέξεις, και θα σου βγαίνει σαν μια μηχανική κίνηση. Θες με γερή διπλή ταινία; Θες με τσέρκι διάτρητο, που θα στερεωθεί στο γραφείο; Θες με βάση που θα τη στερεώσεις στο γραφείο, ώστε να σου δίνει και τη δυνατότητα αφαίρεσης του πολύπριζου; Just a few ideas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα