News Editors insomnia.gr Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ News Editors Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Μιας και μαζεύτηκαν θέματα, βρήκαμε αφορμή να επιστρέψουμε για ένα έκτακτο καλοκαιρινό podcast. Ξεκινάμε με το Perplexity και τις κινήσεις που έχει κάνει τελευταία, με μία από αυτές (η πρόταση εξαγοράς του Chrome browser) να δημιουργεί αντιδράσεις. Επόμενο θέμα τα ATM των ελληνικών τραπεζών με τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ και καταργούν τις χρεώσεις για αναλήψεις μετρητών, ανεξάρτητα από την τράπεζα στην οποία διατηρεί λογαριασμό ο καταθέτης. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν γνωστές και οι λεπτομέρειες της νέας υπουργικής απόφασης που αφορούν την πειρατεία, με την ΚΥΑ να δίνει αρκετές απαντήσεις. Ακόμα συζητάμε για το GPT-5, το πολυαναμενόμενο νέο LLM της OpenAI που μόλις κυκλοφόρησε, χωρίς να εντυπωσιάζει εξαιτίας κυρίως των μεγάλων προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί. Ολοκληρώνουμε με τους νέους όρους του Tik Tok που αλλάζουν πολλά για τους δημιουργούς αλλά και τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην καρτοκινητή τηλεφωνία. 00:00 - Εισαγωγή 03:08 - Σχόλια 13:30 - Perplexity 17:07 - Σχόλια 20:42 - ATM 26:10 - Πειρατεία 32:08 - GPT 5 37:07 - Tik Tok 42:34 - ΔΕΗ / Cosmote Telekom 47:14 - Καρτοκινητή 49:48 - Μικροδορυφόροι 51:56 - Movies & TV Shows Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως Anchor και Apple Podcasts, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε με βίντεο στο YouTube Music και το Spotify! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Pitsikokos7 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:43 μμ Δηλαδή κάποιος που βλέπει πχ gamato.gr ταινία θα τρώει πρόστιμο ;;; Και αν ναι γιατί δεν κλείνουν αυτές τις πλατφόρμες να μην μπαίνει στην διαδικασία ο πολίτης να μπαίνει ! Είναι σαν να μου λες , αφήνουμε τους dealer να σπρώχνουν Ζαχαρούλα αλλά εσύ που θα αγοράσεις θα φας πρόστιμο ! Τι είναι αυτά μωρέ 😎😂 1 1
sinistargr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες εγώ παιδιά προσωπικά θα μιλήσω για αυτό που αναφέρατε για τη ΔΕΗ, γιατί εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος fiber 1000 και απλά θα πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, πριν είχα την nova πήγα τη διέκοψα γιατί μου είναι αδιάφορο το σταθερό, τη στιγμή που απλά υπάρχει χωρίς καν να το χρησιμοποιεί κανένας, γιατί όλοι όπως ξέρουμε έχουμε τα κινητά μας οπότε για ποιο λόγο να πληρώνω 26 ευρώ, και να μην πληρώνω 19 και να έχω πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα ? Άσε που εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική κατατοπιστική και τους βγάζω το καπέλο, και όσο για το χρόνο αναμονής είναι ανύπαρκτος δεν περιμένεις ούτε 10 sec, δεν ξέρω αν αυτό με τον καιρό αλλάξει απλά ελπίζω να παραμείνει έτσι, μακάρι να προχωρήσει όσο δεν πάει για να βάλουν και οι υπόλοιποι μυαλό. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω στην αρχή για την πειρατεία. Εγώ προσωπικά μπαίνω μέσα σε κορεάτικα site και βλέπω anime, και κάποια έργα τα οποία είναι αποκλειστικά κορεάτικα κινέζικα και τα λοιπά, καμία σχέση με ευρωπαϊκή ένωση δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση η υπάρχει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα