Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Βρήκα μια rtx 3080 από skoop σε καλή τιμή και σκέφτομαι να την πάρω. Είναι ρίσκο; Είναι γενικά safe το skoop; Έχω κάνει 3εις πωλήσεις μέχρι τώρα χωρίς πρόβλημα.

Μετά θέλω να στήσω το υπόλοιπο pc με σκοπό να αλλαχθεί επεξεργαστής και κάρτα μαζί σε καμία 2ετια με κάποιον x3d και μια 5080 ή νεας γενιάς κάρτα.

Τροφοδοτικό έχω σε αναμονή ένα rm850e από eshop στα 93€ που περιμένω να δώσω παραγγελία την 3080 για να το παραλάβω από Δευτέρα που θα φτάσει. Θα μπουν προσωρινά στο υπάρχον σύστημα με έναν i5 8400 μέχρι να μου έρθουν τα υπόλοιπα κομμάτια που θα τα παραγγείλω τα μισά τώρα και τα υπόλοιπα αρχές Σεπτέμβρη.

Δίσκο έχω έναν Corsair που τον έχω στο ps5 1tb οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτόν μου αρκεί 

Κουτί σκέφτομαι κάτι ποιοτικό και οικονομικό όπως το Corsair 3000D airflow

Επεξεργαστή σκέφτομαι έναν Ryzen 5 7600 στα 130€ μεταχειρισμένο και αυτός από skoop

Μνήμες έχω βρει από eshop patriot 6000mhz 30cl στα 85€ πιστεύω θα είναι μια χαρά.

Ψήκτρα θα βάλω μια arctic freezer 35

Άρα θέλω μια πρόταση για μητρική που να μπορεί να σηκώσει έναν Ryzen 7 9800x3d ή τον αντικαταστάτη του.

Μου μένει περίπου ένα budget 150€ για μητρική, υπάρχει κάτι σε αυτά τα λεφτά ή να κοιτάξω να ανέβω λίγο;

Δημοσ.

~145E MSI Β650 Gaming Plus WiFi είναι πολυ solid επιλογη

Αλλιως κανα 20-30Ε ακριβοτερα (το πολυ) για καμμια Asrock ή Gigabyte Β850, που όμως πιο πολύ η ιδέα ειναι, στην πράξη το pcie 5.0 δεν θα κανει διαφορα απο το 4.0. Είναι μονο για όποιον του περισσευουν και λέει θα τα δώσω για να μην εχω την ιδεα στο μυαλό μου... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sattack είπε

~145E MSI Β650 Gaming Plus WiFi είναι πολυ solid επιλογη

Αλλιως κανα 20-30Ε ακριβοτερα (το πολυ) για καμμια Asrock ή Gigabyte Β850, που όμως πιο πολύ η ιδέα ειναι, στην πράξη το pcie 5.0 δεν θα κανει διαφορα απο το 4.0. Είναι μονο για όποιον του περισσευουν και λέει θα τα δώσω για να μην εχω την ιδεα στο μυαλό μου... 

Μπα δε με νοιάζει το pcie 5, και γω αυτή κοιτούσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...