mix@lis Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 μμ Καλημέρα σας όλους και χρόνια πολλά! Έστω οτι έχω 2 αντλίες θερμότητας, ακριβώς ίδιες. H Α είναι μονονοφασική και η Β τριφασική, ενώ στο σπίτι έχω τριφασικό. Ποια αντλία πρέπει να επιλέξω και γιατί?
georgiouu Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ την Β τριφασικη θα επελεγα γιατι μοιραζεται το φορτιο στις 3 φασεις
ababa641 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 μμ 10 ώρες πριν, mix@lis είπε Καλημέρα σας όλους και χρόνια πολλά! Έστω οτι έχω 2 αντλίες θερμότητας, ακριβώς ίδιες. H Α είναι μονονοφασική και η Β τριφασική, ενώ στο σπίτι έχω τριφασικό. Ποια αντλία πρέπει να επιλέξω και γιατί? Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.newntide.com/el/blog/single-phase-vs-three-phase-heat-pumps/ Εγώ στο σπίτι μου που έχω τριφασικό ρεύμα έβαλα τριφασική και ήταν όλοι σύμφωνοι (εγκαταστάτης, ηλεκτρολόγος, αντιπροσωπεία) δεν το κουβέντιασαν καθόλου για μονοφασική.
poulinos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες On 15/08/2025 at 12:15, mix@lis said: Καλημέρα σας όλους και χρόνια πολλά! Έστω οτι έχω 2 αντλίες θερμότητας, ακριβώς ίδιες. H Α είναι μονονοφασική και η Β τριφασική, ενώ στο σπίτι έχω τριφασικό. Ποια αντλία πρέπει να επιλέξω και γιατί? τριφασικο.το ιδιο θα κανω και εγω οχι με αντλια θερμοτητας αλλα με ev charger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα