user_me Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Πρόσφατα άλλαξα τις λάμπες πυρακτώσεως στο αυτοκίνητο με λάμπες LED και παρατήρησα τα εξής: Αρχικά είναι πολύ πιο δυνατές συγκρητικά με τις άλλες, κάτι που είναι καλό για εμένα σαν οδηγό, αλλά δεν ξέρω πόσο θα ενοχλούν τους άλλους οδηγούς, και το δεύτερο είναι πως πλέον δεν μπορείς να ελέγξεις την σκάλα φωτισμού, δηλαδή το πόσο δυνατό θα ήταν το φως που βγάζει. Αναφέρομαι στα μεσαία φώτα, μιας και μέσα στην πόλη αυτά χρησιμοποιούμε. καμιά βοήθεια?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, user_me είπε Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Πρόσφατα άλλαξα τις λάμπες πυρακτώσεως στο αυτοκίνητο με λάμπες LED και παρατήρησα τα εξής: Αρχικά είναι πολύ πιο δυνατές συγκρητικά με τις άλλες, κάτι που είναι καλό για εμένα σαν οδηγό, αλλά δεν ξέρω πόσο θα ενοχλούν τους άλλους οδηγούς, και το δεύτερο είναι πως πλέον δεν μπορείς να ελέγξεις την σκάλα φωτισμού, δηλαδή το πόσο δυνατό θα ήταν το φως που βγάζει. Αναφέρομαι στα μεσαία φώτα, μιας και μέσα στην πόλη αυτά χρησιμοποιούμε. καμιά βοήθεια? Τι εννοείς δεν μπορείς να ελέγξεις την σκάλα φωτισμού και ποσο δυνατό θα είναι το φως; Πόσα watt είναι οι λάμπες που έβαλες;Τις έχει ελέγξει ότι φωτάνε στο σωστό ύψος;
user_me Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι εννοείς δεν μπορείς να ελέγξεις την σκάλα φωτισμού και ποσο δυνατό θα είναι το φως; Πόσα watt είναι οι λάμπες που έβαλες;Τις έχει ελέγξει ότι φωτάνε στο σωστό ύψος; Για την σκάλα φωτισμού γράψε λάθος, είναι για τα δυνατά εκείνο και όχι τα μεσαία. Watt= 50w (το manual του αυτοκινήτου λέει μέχρι 55w). Δεν έχω προχωρήσει σε adjustment, κράτησα αυτό που είχαν και οι προηγούμενες.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, user_me είπε Για την σκάλα φωτισμού γράψε λάθος, είναι για τα δυνατά εκείνο και όχι τα μεσαία. Watt= 50w (το manual του αυτοκινήτου λέει μέχρι 55w). Δεν έχω προχωρήσει σε adjustment, κράτησα αυτό που είχαν και οι προηγούμενες. Και για τα μεγάλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Tι μάρκα λάμπες έβαλες ;Γιατί τα 50 watt σε led είναι πάρα πολλά Eχω βάλει τις https://www.amazon.co.uk/Philips-Ultinon-headlight-ultra-compact-direct-fit/dp/B0CHWWLPBC?th=1 που ειναι 16watt. Εναν έλεγχο έπρεπε να τον κάνεις να δεις που είναι η γραμμή αποκοπής .
kostasbm Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου αφού τις έβαλες πας στο συνεργείο σου που έχουν τα αναλογα εργαλεία να δουν αν είναι σωστά τοποθετημένες και φωτίζουν στο ανάλογο ύψος γιατί η κάθε μια φωτίζει σε διαφορετικο ύψος αλλά και πλάτος σε ορισμένα αυτοκίνητα
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Μεχρι 2000lm εισαι νομιμος χωρις πλυστικα, τωρα αν τα διασταυρωσης απο πορεις δεν εχουν επαρκη διαφορα μαλλον η λαμπα δεν εχει και τον καλυτερο σχεδιασμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα