kirileman Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ 1 minute ago, Arkin said: Ναι το pad 7 είναι πολύ δυνατό Εντάξει, κλασσικά μπερδεύτηκα. Άλλο το 7plus Gen 3 και άλλο το Gen 2. To σημαντικό είναι ότι ο μικρός το ευχαριστιέται και βλέπω και ψηλά framerates. Και για IPS οθόνη δεν είναι κακή. 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 08:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:18 μμ 45 λεπτά πριν, kirileman είπε Εντάξει, κλασσικά μπερδεύτηκα. Άλλο το 7plus Gen 3 και άλλο το Gen 2. To σημαντικό είναι ότι ο μικρός το ευχαριστιέται και βλέπω και ψηλά framerates. Και για IPS οθόνη δεν είναι κακή. Nαι ειναι εξαιρετικα solid επιλογες αυτα τα tablet της xiaomi. Δεν εχω δουλεψει το oneplus pad το οποιο επισης σε παρα πολυ χαμηλη τιμη και με 8 gen 3. Οταν ειχα παρει το pad 6 ειχε κοντα 600 οποτε η επιλογη ηταν ξεκαθαρη.
SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 μμ Δηλαδη καποιοι εδωσαν 250 ευρω για να παρει μολις 1 μεγαλο android update? Αυτην την διαφημιση κανουν μερικοι για την xiaomi και το vfm τους?
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δηλαδη καποιοι εδωσαν 250 ευρω για να παρει μολις 1 μεγαλο android update? Αυτην την διαφημιση κανουν μερικοι για την xiaomi και το vfm τους? 3 χρονια security και 1 μεγαλο update android. Να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα κατι απο οταν πηγα απο 13 σε 14. Ολα ιδια ειναι. Βλεπω και xda υπαρχουν καμια 10αρια roms με android 16 ηδη οι οποιες απο οτι λενε ειναι εξαιρετικες οποτε για αργοτερα ισως το δω σε κανα 2 χρονια. Ειναι πολυ δημοφιλες tablet και εχει μεγαλη υποστηριξη απο τριτους. Η xiaomi οκ την ξερουμε για αυτο δινει φθηνα τα tablets αν και με εξαιρετικα specs στις αναβαθμισεις ειναι πισω. 2
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ 48 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δηλαδη καποιοι εδωσαν 250 ευρω για να παρει μολις 1 μεγαλο android update? Αυτην την διαφημιση κανουν μερικοι για την xiaomi και το vfm τους? Κάποιοι έδωσαν 400+ ευρώ για να πάρουν μόλις ένα major update. Τραγική Xiaomi όπως πάντα στα tablet της. 2
SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 μμ 7 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Κάποιοι έδωσαν 400+ ευρώ για να πάρουν μόλις ένα major update. Τραγική Xiaomi όπως πάντα στα tablet της. Ωπα, θεωρησα οτι ηταν 250 η αρχικη λογω των προηγουμενων λινκς, αλλα οντως ειναι στα 400. Ακομα χειροτερα 😬
alexzzz Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ 16 hours ago, Bourdoulas said: Κάποιοι έδωσαν 400+ ευρώ για να πάρουν μόλις ένα major update. Τραγική Xiaomi όπως πάντα στα tablet της. Το αυτό... αν και δεν με αγγίζει το θέμα γιατί το tablet κάνει 2 δουλειές όλο όλο και εξ αρχής ήταν να κάνει αυτές τις 2 δουλειές, λέω τι τρόμπας ήμουν που πήρα αυτό και όχι το redmi pad.
aekfc212 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ Εγώ έχω το 5 ακόμα και πάει μια χαρά.σπανια θα κολλήσει και αυτό για λίγο και αν έχω ανοίξει πάρα πολλές εφαρμογες Νετφλιξ η ταινίες γενικότερα σερφαρισμα κτλ δεν μασάει καθόλου. Από παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν παίζω. Σε σχέση με τα απλά redmi είναι μέρα με νύχτα.
manthos_27 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ 40 λεπτά πριν, aekfc212 είπε Εγώ έχω το 5 ακόμα και πάει μια χαρά.σπανια θα κολλήσει και αυτό για λίγο και αν έχω ανοίξει πάρα πολλές εφαρμογες Νετφλιξ η ταινίες γενικότερα σερφαρισμα κτλ δεν μασάει καθόλου. Από παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν παίζω. Σε σχέση με τα απλά redmi είναι μέρα με νύχτα. Το 5 εκτός αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή σε ολα τα άλλα ειναι ανώτερο του 6 τα ειχα και τα δυο ταυτόχρονα πολύ ποιοτικό ταμπλετ
aekfc212 Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετα ποιοτικό. Και πραγματικά εκτός από τις ενημερώσεις δεν βρίσκω λόγο για να το αλλάξω. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα αλλά την δουλειά την κάνει και μάλιστα αρκετά καλά.
Link13GR Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 πμ Εγώ είχα μια δωροεπιταγη public και ήθελα ένα tablet για να βλέπω ταινίες μέσω Kodi.Ηθελα το Xiaomi pad 7 pro αλλά θα το φέρνανε τέλος Αυγούστου και βιαζομουν οπότε τσίμπησα το ετοιμοπαραδοτο Χiaomi Pad 7.Το μόνο αρνητικό τα 128gb χωρίς επέκταση μνήμης.Σε όλα τα υπόλοιπα, πάει τρένο.Αν κάποια στιγμή σταματήσει η υποστήριξη,θα πάω σε custom rom.
SciManiac Δημοσ. Τετάρτη στις 08:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:57 πμ Κάπου διάβασα ότι το Xiaomi Pad 6 έχει bug με το Widevine L1 και ενώ το υποστηρίζει, γυρνάει μόνο του σε L3 (με αποτέλεσμα χάλια ποιότητα σε Netflix κλπ.). Υπάρχουν οδηγίες για να το αλλάξεις πίσω αλλά δεν είναι μόνιμες, σύμφωνα με τα ίδια λεγόμενα. Μπορεί κάποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει αν ισχύουν αυτά για το συγκεκριμένο τάμπλετ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα