fagoura Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Στις 27/8/2025 στις 5:57 ΜΜ, Hasta La Vista είπε Το καλό στα Xiaomi είναι οτι ξεκλειδώνεις bootloader οπότε βάζεις ότι custom rom θέλεις και θα τρέχεις τελευταία version Android όσο καιρό αντέξει. οπότε ναι είναι ξεκάθαρα vfm. Παπακια ξεκλειδωνεις, η μαλλον, σε μερικα μοντελα, σε αλλα σου βγαζει την πιστη, αποδειξη τα προβληματα των χρηστων στα xiaomi forums. By the way, πληρωνω οσο-οσο να μου ξεκλειδωσει καποιος 2 παλια redmi κινητα 4A & 5A. 18 ώρες πριν, elpenor είπε Εγώ ξεκλείδωσα το bootloader σε ένα Redmi pad πρώτης γενιάς που πήρα από Κίνα και δεν ήταν τόσο απλό. Έπρεπε πρώτα να περάσω Xiaomi account με region USA, να το συνδέσω με το PC, και να περιμένω 15 ημέρες να ξεκλειδώσει. Ετσι, δεν ειναι καθολου απλο.
giantzeron Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου On 27/08/2025 at 17:57, Hasta La Vista said: Το καλό στα Xiaomi είναι οτι ξεκλειδώνεις bootloader οπότε βάζεις ότι custom rom θέλεις και θα τρέχεις τελευταία version Android όσο καιρό αντέξει. οπότε ναι είναι ξεκάθαρα vfm. εχεις να προτεινεις καποια bug-free custom rom για το συγκεκριμενο;
Hasta La Vista Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, fagoura said: Παπακια ξεκλειδωνεις, η μαλλον, σε μερικα μοντελα, σε αλλα σου βγαζει την πιστη, αποδειξη τα προβληματα των χρηστων στα xiaomi forums. By the way, πληρωνω οσο-οσο να μου ξεκλειδωσει καποιος 2 παλια redmi κινητα 4A & 5A. Ετσι, δεν ειναι καθολου απλο. Οπότε πάμε στο θέμα επιμονής ή που μπορεί να φτάσει κάποιος. Προσωπικά δεν είχα θέμα. Πόσα διαθέτεις γιατί μπορώ να στο κάνω πολύ απλά. Αν το να περιμένεις 15 μέρες και να χρησιμοποιείς ένα software της Xiaomi και να πατήσεις καθοδηγούμενα 3 κουμπάκια δεν σου φαίνεται απλό καθόλου τι να σου πω, εμένα μου φαίνεται απλούστατο, όπου μπορεί να φτάσει κανείς. 6 hours ago, giantzeron said: εχεις να προτεινεις καποια bug-free custom rom για το συγκεκριμενο; Με μια αναζητηση στο xda σου βγάζει μπόλικες. δεν με αφήνει να πετάξω λινκ εδώ για κάποιον λόγο Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Hasta La Vista
kallair Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου To ποσες μερες περιμενεις για το ξεκλειδωμα, εξαρταται ποσο παλιο ειναι το mi account σου κ κατι αλλες λεπτομερειες. Πχ με το δικο μου account, το ξεκλειδωμα, εγινε αμεσα σε ολες τις συσκευες μου που ηθελα να ξεκλειδωσω τον bootloader. 1
Akisvicky Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου με τιμη 200ε για ταμπλετ του 2023 κατι γινεται αν και η υποστηριξη του εχει σταμτησει στα σχολια στο σκρουτζ απο τι διαβαζω .
thanos_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 15 ώρες πριν, kallair είπε To ποσες μερες περιμενεις για το ξεκλειδωμα, εξαρταται ποσο παλιο ειναι το mi account σου κ κατι αλλες λεπτομερειες. Πχ με το δικο μου account, το ξεκλειδωμα, εγινε αμεσα σε ολες τις συσκευες μου που ηθελα να ξεκλειδωσω τον bootloader. Poco F3, HyperOS. Χρειάστηκε να περιμένω 7 ημέρες για ξεκλείδωμα. Mi account από αρχές 2016. 1
kallair Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 6 ώρες πριν, thanos_gr είπε Poco F3, HyperOS. Χρειάστηκε να περιμένω 7 ημέρες για ξεκλείδωμα. Mi account από αρχές 2016. Δεν ειναι μονο η παλαιοτητα που παιζει ρολο αλλα κ το "level" του account. εμενα ηταν ανεβασμενο γιατι ειχα συμμετοχη παλιοτερα στο επισημο φορουμ της xiaomi. Αλλα δεν ειναι κακο που ζηταει καποιες μερες για ξεκλειδωμα μιας κ ειναι εξτρα ασφαλεια για κακοβουλες κινησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις