@topos Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 πμ 13 hours ago, mindnever said: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παντού διαβάζω ότι 16gb vram είναι must για video editing κι όπως λες ούτε κι αυτά δεν φτάνουν. Ευτυχώς εγώ δεν έχω μεγάλης διάρκειας timelines (μισή ώρα το πολύ), οπότε θα είμαι οκ πιστεύω. Στη Zotac ουσιαστικά πληρώνεις ένα 50ρικο παραπάνω (από την msi) για τα έξτρα χρόνια εγγύησης, αν κατάλαβα καλά... Μόλις τώρα χτύπησα τον 9700x μαζί με τον WD Black sn850x 1TB από Αλι. Με τα κουπόνια που παίζουν τώρα πλήρωσα 320 ευρώ και για τα δύο (235 ο επεξεργαστής και 85 ο nvme). ...και είμαι στο ψάξιμο για τα υπόλοιπα... Όχι για 50ευρω διαφορά. Εαν ήταν κοντά στην τιμή η και πιο φθηνή η zotac να την σκεφτόμουν(εγώ όταν την πήρα ήταν η 2η φθηνότερη). Spoiler Ρεαλιστικά καμία από τις 2 δεν εκτιμώ ότι θα χαλάσει στην ~3ετια.Απλα έχεις ένα σχετικό peace of mind με την zotac+ ότι θα ψιλομετρησει εάν την πουλήσεις στο ενδιάμεσο(όχι ότι θα πιάσει περισσότερα χρήματα, αλλά προσωπικά θα την προτιμούσα 1000% στα ίδια χρήματα με αντίστοιχη υλοποίηση αλλά με εγγύηση) Edit->Τώρα είδα στο skroutz 455 την zotac και 565(?) την ventus(την έχουν και στα 465 2 καταστήματα αλλά παράδοση 23/9).
sattack Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 πμ 6 ώρες πριν, @topos είπε Όχι για 50ευρω διαφορά. Εαν ήταν κοντά στην τιμή η και πιο φθηνή η zotac να την σκεφτόμουν(εγώ όταν την πήρα ήταν η 2η φθηνότερη). Απόκρυψη περιεχομένων Ρεαλιστικά καμία από τις 2 δεν εκτιμώ ότι θα χαλάσει στην ~3ετια.Απλα έχεις ένα σχετικό peace of mind με την zotac+ ότι θα ψιλομετρησει εάν την πουλήσεις στο ενδιάμεσο(όχι ότι θα πιάσει περισσότερα χρήματα, αλλά προσωπικά θα την προτιμούσα 1000% στα ίδια χρήματα με αντίστοιχη υλοποίηση αλλά με εγγύηση) Edit->Τώρα είδα στο skroutz 455 την zotac και 565(?) την ventus(την έχουν και στα 465 2 καταστήματα αλλά παράδοση 23/9). To eshop νομιζω εχει τη ventus 444E. Κάπου διάβασα στα thread για τις κάρτες γραφικών ότι ρώτησαν με email τη zotac για την επέκταση εγγύησης και απάντησε ότι δεν μεταβιβάζεται. Οπότε για αγορά μεταχειρισμένης κάρτας μετράει μόνο η αρχική εγγύηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα