Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας! Ψάχνομαι για καινούργιο κινητό μιας και το Poco f1 πoυ έχω και εχει βγει τιμιοτατο, εχει περάσει η μπογιά του και θα μείνει για back up! 
Γενικά με ενδιαφέρει να εχει καλη κάμερα και σε νυχτερινή λήψη (είτε απο μαμα εφαρμογή είτε με εγκατάσταση μετέπειτα, κατι που είχα κανει στο poco και ειμαι υπερευχαριστημενος), να εχει μεγάλη μπαταρία οσο γίνεται, να αντέχει ενα medium gaming και 2 σιμ (και esim λόγω ταξιδιών στο εξωτερικο), δεν ξερω ποσο εφικτό ειναι σε αυτα τα χρήματα να εχω και τα 3 (2 φυσικές σιμ + esim)! 
Να πω ότι έχω επιλογή αποφορολογισης, οποτε το μπατζετ μου ειναι μεχρι 400 ευρω ανευ φπα (περίπου 500 με φπα)! Δεν έχω θεμα να παρω και απο εξωτερικό (το poco το ειχα πάρει απο Κινα) αν αξίζει πραγματικα και υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής αν και με την αποφορολογιση + την εγγύηση, δύσκολα πιστεύω θα βρεθεί κατι από εξω που να αξιζει! Επίσης δεν εχω θέμα να περιμένω 1-2 μηνες αν εχει ανακοινωθεί κάποιο κινητό που αξίζει και αναμένεται να κυκλοφορήσει! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Καλές προτάσεις! Να προσθέσω και το Oneplus 13r (https://www.bestprice.gr/item/2160268174/oneplus-13r-12gb-256gb.html?qo=oneplus+13r+12gb&from=search-single), αν φυσικά μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, καθώς δεν ξέρω αν θα σου κάνουν αποφορολόγηση τα καταστήματα από best. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...