Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Αγόρασα μια ip camera που ότι κατέγραφε ανέβαινε στο cloud και υποθέτω αποθηκεύοταν και εκεί.Το cloud αποθηκεύει κιόλας; Δεν θυμάμαι.

Μετά από λίγο καιρό αγόρασα μια κάρτα μνήμης,έκανα reset εργοστασιακή την κάμερα  και ενώ δεν έκανα κάποια ενέργεια με το cloud γιατί υπέθεσα ότι με το reset σβήστηκαν όλα,έβαλα μια κάρτα μνήμης στην κάμερα για να αποθηκεύει εκεί ότι καταγράφει.

Τώρα επειδή θέλω να πουλήσω την κάμερα και φυσικά την κάρτα μνήμης θα την βγάλω θέλω να ρωτήσω επίσης αν αυτά που είχαν αποθηκευτεί στο cloud μετά το reet που εκανα έχουν σβηστεί και αν όσο έχω σε λειτουργία την κάμερα με την κάρτα μνήμης τώρα ότι αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης αποθηκεύεται και στο cloud ταυτόχρονα.

Συγνώμη αν ρωτάω κάτι πολύ γνωστο αλλά την λειτουργία του cloud δεν την γνωρίζω καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

λογικα πρεπει να εχει ρυθμιση η καμερα στο που αποθηκευει,εκτος και αν απο κατασκευης αποθηκευει και καρτα μνημης και cloud

στο cloud δεν εκανες καποια εγγραφη,login ;αν οχι μαλλον δεν εχει αποθηκευσει τιποτα

Δημοσ.

Στο app με το οποίο έχεις πρόσβαση στην κάμερα, έχεις δημιουργήσει κάποιο account. Μόνο αυτό το account εχει πρόσβαση στο cloud. Ο καινούριος που θα την πάρει θα φτιάξει δικό του account.  Οπότε είσαι οκ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Στο app με το οποίο έχεις πρόσβαση στην κάμερα, έχεις δημιουργήσει κάποιο account. Μόνο αυτό το account εχει πρόσβαση στο cloud. Ο καινούριος που θα την πάρει θα φτιάξει δικό του account.  Οπότε είσαι οκ. 

Σωστα. Και να προσθεσω οτι πρεπει μεσα απο την εφαρμογη να βγαλεις την καμερα απο τον λογαριασμο σου και να την κανεις ρεσετ. Ετσι θα λειτουργήσει μετα στον αλλον. Οσο ειναι στον λογαριασμο σου, το πιο πιθανο ειναι να μη μπορει να μπει σε νεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...