Neptu Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Για ένα μηχανάκι θέλω το βύσμα-socket για ένα λαμπάκι T10. Για επιβεβαίωση αυτό εδώ δεν είναι; Επέλεξα το συγκεκριμένο site διότι θέλω να πάρω κι άλλα πράγματα και λέω να βάλω και αυτό μέσα
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, Neptu είπε Για ένα μηχανάκι θέλω το βύσμα-socket για ένα λαμπάκι T10. Για επιβεβαίωση αυτό εδώ δεν είναι; Επέλεξα το συγκεκριμένο site διότι θέλω να πάρω κι άλλα πράγματα και λέω να βάλω και αυτό μέσα ναι
Neptu Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ναι ωραία ευχαριστώ. Αυτό έλεγα κι εγώ αλλά ένας φίλος μου λέει δε κάνει είναι για κάποιες λάμπες με στρογγυλή επαφή και όχι μακρόστενες. ίσως μπερδεύτηκε με αυτό. Με τη λάμπα στη φωτογραφία
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Neptu είπε ωραία ευχαριστώ. Αυτό έλεγα κι εγώ αλλά ένας φίλος μου λέει δε κάνει είναι για κάποιες λάμπες με στρογγυλή επαφή και όχι μακρόστενες. ίσως μπερδεύτηκε με αυτό. Με τη λάμπα στη φωτογραφία και αυτό Τ10 είναι οπότε κάνει και αυτό. Αλλάζει ο τρόπος που το στερεωνεις στο φανάρι όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα