Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.  Ολοι εχουν άρθρα οτι ανοιξε η εφαρμογη mystreet και μπορει να κατεβει απο gοogle play. 

To Mystreet, διατίθεται δωρεάν και μπορεί να εγκατασταθεί σε έξυπνες κινητές συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS, όπως ταμπλέτες, κινητά τηλέφωνα και άλλες αντίστοιχες συσκευές. Μέσω αυτής, ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε χάρτη με γεωχωρικά δεδομένα της παραχωρηθείσας έκτασης σε κάθε δήμο,

Δεν βλεπω ομως κατι στο googleplay.

Ξερει κανείς απο που μπορούμε να την κατεβάσουμε? 

Επεξ/σία από xraxra
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xraxra είπε

Καλημέρα.  Ολοι εχουν άρθρα οτι ανοιξε η εφαρμογη mystreet και μπορει να κατεβει απο gοogle play. 

To Mystreet, διατίθεται δωρεάν και μπορεί να εγκατασταθεί σε έξυπνες κινητές συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS, όπως ταμπλέτες, κινητά τηλέφωνα και άλλες αντίστοιχες συσκευές. Μέσω αυτής, ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε χάρτη με γεωχωρικά δεδομένα της παραχωρηθείσας έκτασης σε κάθε δήμο,

Δεν βλεπω ομως κατι στο googleplay.

Ξερει κανείς απο που μπορούμε να την κατεβάσουμε? 

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mindigital.mystreet

• Thanks 1
Δημοσ.

Είχε γίνει το ίδιο με το mycoast πριν 1-2 χρόνια και όλες οι καταγγελίες πήγαν στον κάδο σκουπιδιών με συνοπτικές διαδικασίες μόλις θίχτηκαν συμφέροντα. Τσάμπα ασχολείστε.

• Like 4
Δημοσ.

Έχουν την άλλη που καρφώνουμε τις αποδείξεις, το coast για τις παραλίες, σε αυτή την εφαρμογή ποιους καρφώνουμε; Και μηχανάκια παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο;

• Haha 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, DreamAxe είπε

Τσάμπα ασχολείστε.

Ουτως ή αλλως τσαμπα ασχολειται καποιος, αφου δεν υπαρχει καποια ανταμοιβη.

Αμα θες να στρατολογησεις χαφιεδες, κανε το σωστα...

• Thanks 2
Δημοσ.
On 16/08/2025 at 13:47, DreamAxe said:

Είχε γίνει το ίδιο με το mycoast πριν 1-2 χρόνια και όλες οι καταγγελίες πήγαν στον κάδο σκουπιδιών με συνοπτικές διαδικασίες μόλις θίχτηκαν συμφέροντα. Τσάμπα ασχολείστε.

Στο νησί μου πάντως μαζεύτηκαν αισθητά τα beachobarα. 
δεν ξέρω αν το προκάλεσε το MyCoast 

Δημοσ.

Αμα δεν γινει για ΚΟΚ δεν έχει κανένα νοημα. Κάντε αυτό και ας πληρωνω εγώ 2€ για κάθε άνεβασμα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/8/2025 στις 12:17 ΠΜ, lector είπε

Ουτως ή αλλως τσαμπα ασχολειται καποιος, αφου δεν υπαρχει καποια ανταμοιβη.

Αμα θες να στρατολογησεις χαφιεδες, κανε το σωστα...

Πέρα από την πλάκα είναι μερικές παρανομίες-αυθαιρεσίες τρομερά προκλητικές που προσωπικά και να μην είχα όφελος άνετα θα τους κάρφωνα έτσι για το γαμώτο.

Το θέμα είναι ότι δε γίνεται κάτι οπότε είμαστε σε φάση... "αφού ότι και να κάνω δε θα γίνει κάτι, άσε που μπορεί να βρω και κανένα μπελά, γιατί να ασχοληθώ;"

Έχω κάνει παρατήρηση σε άτομο που έχει παρκάρει και παράνομα και δε μπορούσα να περάσω. Κυριολεκτικά ο τύπος έκλεισε το δρόμο. Μικρός δρόμος βέβαια αλλά δρόμος. Η παρατήρηση μου ήταν χιουμουριστική και η απάντηση του ήταν... Δε θα μου πεις εσύ που θα παρκάρω. Με υφάκι κιολας.

Σε αυτη την περίπτωση άνετα θα έκανα καταγγελία και θα πλήρωνα κιόλας, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά να ξέρω ότι όταν έρθει η τροχαία Θα του πάρει τις πινακίδες για κάνενα τρίμηνο και θα φάει και κανενα μηνιάτικο πρόστιμο. Να δούμε μετά αν γίνουν άνθρωποι μερικοί. Αλλά τώρα τι να ασχοληθείς; ε τι α κανς, α κατς α μαλώις;

επίσης άλλο περιστατικό πριν χρόνια στην κρήτη, σε καθαρά τουριστικό μέρος. Θυμάμαι και το ακριβές μέρος αλλά δεν νομίζω να έχει σημασία.

Περπατούσαμε απόγευμα κατα μήκος μιας παραλίας, πάνω στην αμμουδιά. Από πάνω μαγαζιά, ξενοδοχεία... Ξαφνικά μας πλησιάζει με γοργό βήμα ένας τύπος για να μας πει ότι απαγορεύεται να είμαστε εδώ ότι είναι για τους πελάτες του ξενοδοχείου, κάτι τέτοιο. Ακριβώς απο πάνω ήταν ξενοδοχείο. Δεν είμασταν σε περιφραγμένο χώρο ξενοδοχείου. Περπατούσαμε πάνω στην άμμο, λίγα μέτρα από εκεί που σκάει το κύμα. Ο σκοπός μας ήταν απλά να διασχίσουμε την αμμουδιά και να φύγουμε, δεν είχαμε καμια πρόσθεση να καθίσουμε και φαινόταν. Βασικά εκεί δε θέλει καταγγελία. Εκεί θέλει να τον πιάσεις και να τον φυτέψεις στην άμμο. Είχαμε και ένα ντερέκι μαζί μας και αυτός ήταν σαν τον Ψάλτη

Σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην υπάρχει ανταμοιβή "τον καρφώνεις"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, Neptu said:

Έχω κάνει παρατήρηση σε άτομο που έχει παρκάρει και παράνομα και δε μπορούσα να περάσω. Κυριολεκτικά ο τύπος έκλεισε το δρόμο. Μικρός δρόμος βέβαια αλλά δρόμος. Η παρατήρηση μου ήταν χιουμουριστική και η απάντηση του ήταν... Δε θα μου πεις εσύ που θα παρκάρω. Με υφάκι κιολας.

Σε αυτη την περίπτωση άνετα θα έκανα καταγγελία και θα πλήρωνα κιόλας, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά να ξέρω ότι όταν έρθει η τροχαία Θα του πάρει τις πινακίδες για κάνενα τρίμηνο και θα φάει και κανενα μηνιάτικο πρόστιμο. Να δούμε μετά αν γίνουν άνθρωποι μερικοί. Αλλά τώρα τι να ασχοληθείς; ε τι α κανς, α κατς α μαλώις;

112. Κάνεις την καταγγελία σου και δίνεις ότι στοιχεία χρειάζεται πχ. "Όχημα τάδε, με πινακίδα τάδε, μάρκα, χρώμα και ότι μπορεις να θυμηθείς, έχει κάνει το ΧΥΖ στην οδό τάδε".

Θεωρητικά, είναι υποχρεωμενοι να απασχοληθούν, κατ' ελάχιστο να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη/οδηγό και να τον ενημερώσουν να το απομακρύνει.
Και δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που θα δεχτεί -τουλάχιστον τηλεφωνική- σύσταση από την αστυνομία και θα τους απαντήσει "δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω".

Επεξ/σία από csontheline

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...