Tribal21 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και 10 μέρες περίπου αντιμετωπίζω ενα περίεργο πρόβλημα με τον έναν από τους HDD που έχω στο pc. Στο pc έχω 1 sdd και 3 HDD. Μετά από μία αναγκαστική επανεκκίνηση που έκανα "έχασα" τον έναν σκληρό δίσκο. Tον δείχνει στο bios και στην διαχείριση δίσκων αλλά χωρίς γράμμα άρα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση και δεν φαίνεται στον "Υπολογιστή μου". Αν τώρα μπω απλα στο bios και βγω θα τον εμφανίσει κανονικα και θα έχω πρόσβαση!! Αν κλείσω το pc όμως θα τον χάσω πάλι μέχρι να ξαναμπώ αν θέλω στο bios. Του έχω κάνει τεστ cystaldickinfo και με τον έλεγχο των windows και δεν βρήκαν κάποιο θέμα. Του έκανα φορματ, πάλι το ίδιο. Έκανα φορματ στο pc και πέρασα τα win11 (είχα τα 10) πάλι το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα να τον συνδέσω σε άλλη θύρα sata το ίδιο. Επίσης να πω οτι και οταν δουλευει σαν να δουλευει με πιο χαμηλή ταχύτητα. Δλδ αν ανοίξω κάποιο βίντεο ψιλοκολλάει, όχι κατι το φοβερό αλλά μπορεί να δεις κάποιο κόλλημα. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ή τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω? Πάω για καινούριο δίσκο δίσκο λέτε? Παιδιά plz μία βοήθεια γιατί έχω χάσει ήδη 3 ρεπό μου για αυτό και απότι φαίνεται θα χάσω κ άλλο... 😑 Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Tribal21
atheatos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δες την υγεία του με κάποιο πρόγραμμα όπως crystal disk info και δες την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής που έχει με το αντίστοιχο πρόγραμμα . Καλό είναι να βλέπεις τους σκληρούς δίσκους σαν αναλώσιμους ώστε να μην χάνεις χρόνο και ασχολείσαι μαζί τους. Παίρνεις άλλους και έχεις τα αρχεία σου σε backup.
micos000 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Κατέβασε το trial toy hdsentinel και δες τι λέει για τον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα