mastoras007 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Καλησπέρα Ψαχνομαι για iPhone και έλεγα για μεταχειρισμένο, από κατάστημα όχι ιδιώτη. Κανά δυο καταστήματα που βρήκα πουλάνε Χ τιμές αλλά χωρίς ΦΠΑ, με ένα ειδικό άρθρο λένε ότι και καλά οι τιμές είναι ήδη χωρίς ΦΠΑ, έκατσα τα υπολογισα και βλέπω ότι αν πάρω , συγκεκριμένα το 14 pro max καινούριο με αποφορολογηση στην εταιρεία μου βγαίνει ίδια λεφτά από το να το πάρω μεταχειρισμένο.ορισμενες φορές και φθηνότερα! Μας τρολαρουν? Κάποια πρόταση για κατάστημα? Με ενδιαφέρει 14 προ μαξ Βασικά μόλις κατάλαβα ότι αυτοί που το έχουν φθηνά, έχουν ήδη υπολογίσει έκπτωση αποφορολογησης, ότι να ναι και αυτοί Τες πα Για μεταχειρισμένο τι θα προτείνατε?
mastoras007 Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 44 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Flip.gr Το έχω τσεκαρει, αλλά αποτι κατάλαβα δεν έχει έδρα Ελλάδα, προτιμώ κανα Ελληνικό κατάστημα
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 hours ago, mastoras007 said: Το έχω τσεκαρει, αλλά αποτι κατάλαβα δεν έχει έδρα Ελλάδα, προτιμώ κανα Ελληνικό κατάστημα προτιμας καποιο ελληνικο γιατι; Για να ξανα κανεις ποστ με τιτλο "το ταδε καταστημα μου εφαγε τα λεφτα" ; Εχει κανονικα ελληνικο ΑΦΜ απλα η έδρα του ειναι Ρουμανια. Εχω αγορασει και εχω πουλησει κινητο εκει. Ισως ειναι μονοδρομος πλεον
LouCi4er Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Στις 16/8/2025 στις 1:09 ΜΜ, mastoras007 είπε Καλησπέρα Ψαχνομαι για iPhone και έλεγα για μεταχειρισμένο, από κατάστημα όχι ιδιώτη. Κανά δυο καταστήματα που βρήκα πουλάνε Χ τιμές αλλά χωρίς ΦΠΑ, με ένα ειδικό άρθρο λένε ότι και καλά οι τιμές είναι ήδη χωρίς ΦΠΑ, έκατσα τα υπολογισα και βλέπω ότι αν πάρω , συγκεκριμένα το 14 pro max καινούριο με αποφορολογηση στην εταιρεία μου βγαίνει ίδια λεφτά από το να το πάρω μεταχειρισμένο.ορισμενες φορές και φθηνότερα! Μας τρολαρουν? Κάποια πρόταση για κατάστημα? Με ενδιαφέρει 14 προ μαξ Βασικά μόλις κατάλαβα ότι αυτοί που το έχουν φθηνά, έχουν ήδη υπολογίσει έκπτωση αποφορολογησης, ότι να ναι και αυτοί Τες πα Για μεταχειρισμένο τι θα προτείνατε? Που βρηκες τετοιες τιμες γιατι και εγω ψαχνω για iphone και βλεπω να δινει ο αλλος 16 pro με 350 κυκλους φορτισης και 97% μπαταρια στα 920€ και να το χαρακτιριζει σαν καινουργιο την στιγμη που 930€ εχει καινουργιο σφραγισμενο.Απο καταστηματα σχεδον σε ολα τα 14 pro max παιζουν στα 600€,15 pro στα 750€,15 pro max στα 850€ αλλα απο που προηλθε το κινητο και τι εχει αλλαχθει πανω του καθως και με τι ποιοτητας ανταλλακτικα ειναι αγνωστο.Στο skoop παντως εχω πετυχει πολλες φορες σφραγισμενα 16 pro με 900€ πανω κατω,πιστευω οτι αξιζει πολυ περισσοτερο να παρεις συγχρονο μοντελο και προπαντως καινουργιο σφραγισμενο με λιγα παραπανω απο το να δωσεις 6-7 κατοσταρικα για μεταχειρισμενο αγνωστου ταυτοτητας και 3-4 χρονων μοντελο. 1
Brainmorf Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 16/8/2025 στις 5:23 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε προτιμας καποιο ελληνικο γιατι; Για να ξανα κανεις ποστ με τιτλο "το ταδε καταστημα μου εφαγε τα λεφτα" ; Εχει κανονικα ελληνικο ΑΦΜ απλα η έδρα του ειναι Ρουμανια. Εχω αγορασει και εχω πουλησει κινητο εκει. Ισως ειναι μονοδρομος πλεον Αξιόπιστο φαίνεται και με καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό πρόχειρα που κοίταξα. Από κει αγόρασα και εγώ το δικό μου και ίσως προχωρήσω σε αγορά του watch SE 2022 στα 150 ευρώ , έχει και δόσεις με TBI. Για την εγγύηση προτιμάς ελληνικό κατάστημα mastoras007; Επεξ/σία 18 Αυγούστου από Brainmorf
kormos Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 16/8/2025 στις 1:09 ΜΜ, mastoras007 είπε Καλησπέρα Ψαχνομαι για iPhone και έλεγα για μεταχειρισμένο, από κατάστημα όχι ιδιώτη. Κανά δυο καταστήματα που βρήκα πουλάνε Χ τιμές αλλά χωρίς ΦΠΑ, με ένα ειδικό άρθρο λένε ότι και καλά οι τιμές είναι ήδη χωρίς ΦΠΑ, έκατσα τα υπολογισα και βλέπω ότι αν πάρω , συγκεκριμένα το 14 pro max καινούριο με αποφορολογηση στην εταιρεία μου βγαίνει ίδια λεφτά από το να το πάρω μεταχειρισμένο.ορισμενες φορές και φθηνότερα! Μας τρολαρουν? Κάποια πρόταση για κατάστημα? Με ενδιαφέρει 14 προ μαξ Βασικά μόλις κατάλαβα ότι αυτοί που το έχουν φθηνά, έχουν ήδη υπολογίσει έκπτωση αποφορολογησης, ότι να ναι και αυτοί Τες πα Για μεταχειρισμένο τι θα προτείνατε? Πάρε καινούργιο...
mastoras007 Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου Ελληνικό ναι κυρίως για εγγύηση αλλά γενικότερα θα προτιμήσω κάτι από Ελλάδα αν έχω να επιλέξω, μόνο αν η διαφορά τιμής είναι εξωφρενικά μεγάλη αγοράζω από εξωτερικό
jimis98 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Στις 17/8/2025 στις 7:34 ΜΜ, LouCi4er είπε Που βρηκες τετοιες τιμες γιατι και εγω ψαχνω για iphone και βλεπω να δινει ο αλλος 16 pro με 350 κυκλους φορτισης και 97% μπαταρια στα 920€ και να το χαρακτιριζει σαν καινουργιο την στιγμη που 930€ εχει καινουργιο σφραγισμενο.Απο καταστηματα σχεδον σε ολα τα 14 pro max παιζουν στα 600€,15 pro στα 750€,15 pro max στα 850€ αλλα απο που προηλθε το κινητο και τι εχει αλλαχθει πανω του καθως και με τι ποιοτητας ανταλλακτικα ειναι αγνωστο.Στο skoop παντως εχω πετυχει πολλες φορες σφραγισμενα 16 pro με 900€ πανω κατω,πιστευω οτι αξιζει πολυ περισσοτερο να παρεις συγχρονο μοντελο και προπαντως καινουργιο σφραγισμενο με λιγα παραπανω απο το να δωσεις 6-7 κατοσταρικα για μεταχειρισμενο αγνωστου ταυτοτητας και 3-4 χρονων μοντελο. τους κύκλους φορτισεις πως τους βλέπεις από το site? 1
LouCi4er Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 13 ώρες πριν, jimis98 είπε τους κύκλους φορτισεις πως τους βλέπεις από το site? Παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς αν και για μένα,δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα(για να μην πω τιποτα χειρότερο)να αγοράσεις μεταχειρισμένο τηλέφωνο.Δινουν μεταχειρισμένα iphone 1 χρόνου με 340 κύκλους φορτίσεις 920€ την στιγμή που στα ίδια λεφτά παίρνεις καινούργιο του κουτιού.Ημουν ανάμεσα σε 16 pro και s25 ultra,το έψαχνα εδώ και ένα μήνα,τελικα πήρα s25 ultra.
jimis98 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς αν και για μένα,δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα(για να μην πω τιποτα χειρότερο)να αγοράσεις μεταχειρισμένο τηλέφωνο.Δινουν μεταχειρισμένα iphone 1 χρόνου με 340 κύκλους φορτίσεις 920€ την στιγμή που στα ίδια λεφτά παίρνεις καινούργιο του κουτιού.Ημουν ανάμεσα σε 16 pro και s25 ultra,το έψαχνα εδώ και ένα μήνα,τελικα πήρα s25 ultra. αγοράζουν αρκετοί μτχ,του αλλάζεις μπαταρία πώς και απέκλεισες το 16pro?
LouCi4er Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Δεν είχα πιάσει ποτέ από κοντά κανένα από τα δύο,πήγα πριν λίγες μέρες σε έναν Γερμανό και τα είδα από κοντά.Το s25 ultra μου άρεσε πιο πολύ σαν συσκευή,σου δίνει την αίσθηση πιο ποιοτικής συσκευής,όντας μεγαλύτερο κιόλας.Οχι ότι το 16 pro δεν σου δίνει αισθηση πολυτελείας αλλά το Samsung με τράβηξε.Απο θέμα λειτουργικό έχω ένα ipad air 2025 οπότε δεν είχα και πολύ περιέργεια για το ios.Ισως αν δεν είχα το τάμπλετ να δοκίμαζα iphone.Το 16 pro max δεν το κοίταξα καν,τόσα χρήματα για κινητό δεν δίνω,ήδη ξέφυγα πάρα πολύ με τα σχεδόν 900€ που έδωσα,όχι οικονομικά αλλά ψυχολογικά πιο πολύ😂
jimis98 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Δεν είχα πιάσει ποτέ από κοντά κανένα από τα δύο,πήγα πριν λίγες μέρες σε έναν Γερμανό και τα είδα από κοντά.Το s25 ultra μου άρεσε πιο πολύ σαν συσκευή,σου δίνει την αίσθηση πιο ποιοτικής συσκευής,όντας μεγαλύτερο κιόλας.Οχι ότι το 16 pro δεν σου δίνει αισθηση πολυτελείας αλλά το Samsung με τράβηξε.Απο θέμα λειτουργικό έχω ένα ipad air 2025 οπότε δεν είχα και πολύ περιέργεια για το ios.Ισως αν δεν είχα το τάμπλετ να δοκίμαζα iphone.Το 16 pro max δεν το κοίταξα καν,τόσα χρήματα για κινητό δεν δίνω,ήδη ξέφυγα πάρα πολύ με τα σχεδόν 900€ που έδωσα,όχι οικονομικά αλλά ψυχολογικά πιο πολύ😂 βαρέθηκα και τα Android
LouCi4er Δημοσ. Παρασκευή στις 04:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:04 μμ Αν απλά χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για emails,σερφαρισμα και τηλέφωνα μυνήματα δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά με το ios.
jimis98 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ 6 ώρες πριν, LouCi4er είπε Αν απλά χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για emails,σερφαρισμα και τηλέφωνα μυνήματα δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά με το ios. οι περισσότεροι έτσι το χρησιμοποιούν πότε όμως θα καταλάβεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα