Jmanol000 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 16/8/2025 στις 1:09 ΜΜ, mastoras007 είπε Καλησπέρα Ψαχνομαι για iPhone και έλεγα για μεταχειρισμένο, από κατάστημα όχι ιδιώτη. Κανά δυο καταστήματα που βρήκα πουλάνε Χ τιμές αλλά χωρίς ΦΠΑ, με ένα ειδικό άρθρο λένε ότι και καλά οι τιμές είναι ήδη χωρίς ΦΠΑ, έκατσα τα υπολογισα και βλέπω ότι αν πάρω , συγκεκριμένα το 14 pro max καινούριο με αποφορολογηση στην εταιρεία μου βγαίνει ίδια λεφτά από το να το πάρω μεταχειρισμένο.ορισμενες φορές και φθηνότερα! Μας τρολαρουν? Κάποια πρόταση για κατάστημα? Με ενδιαφέρει 14 προ μαξ Βασικά μόλις κατάλαβα ότι αυτοί που το έχουν φθηνά, έχουν ήδη υπολογίσει έκπτωση αποφορολογησης, ότι να ναι και αυτοί Τες πα Για μεταχειρισμένο τι θα προτείνατε? γιατί ότι να ναι ? όλοι τα αγοράζουν με αποφορολογιση και τα φλεξαρουν , ε ασ τα πάρει και κάποιος χωρίς να βάλει κάποιον φίλο να του κάνει την αποφορολογηση
mastoras007 Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου Πάντος τόσα χρόνια με χιαομι είμαι, όλα το ίδιο πράγμα, μετά από κάποια χρόνια ξεκινάει να κολλάει άπειρα, εντομεταξυ οι φωτογραφίες, ένα παράξενο πράγμα Καινούργιο βγάζει λαμπάδα φωτογραφίες με τα χρόνια λες και πέφτει η ανάλυση! Εγώ γενικά το λιώνω το κινητό όλη μέρα όταν έχω χρόνο, σερφαρω έχω εφαρμογές κτλ, τώρα πρόκειται να ξεκινήσω μια νέα δουλειά και θέλω καλή κάμερα να ανεβάζω φωτογραφίες, το iPhone δεν πιάνεται αποσο ξέρω και βλέπω Υπάρχει κάποιο άλλο κινητό σε λογική τιμή με φωτογραφίες ίδιες με iPhone? Ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα το άφησα λόγο δουλειάς κτλ αλλά έχω στο πρόγραμμα να αλλάξω συσκευή
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ (επεξεργασμένο) από 14 pro/max και πάνω τι τιμές πρέπει να έχουνε μτχ για να μην μας πιάνουν κωτσους ? Επεξ/σία Τρίτη στις 05:10 μμ από jimis98
LouCi4er Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ Μεταχειρισμένα από ότι έχω δει δεν αξίζουν,δλδ βλέπω στα 900€ για 15 pro max.Δλδ 3 χρονών κινητό 150€ φθηνότερα από σφραγισμένο 16 pro.Βλεπω κάτι 750αρια για 14 pro max,δεν νομίζω ότι αξίζουν.Δωσε ένα κατοστάρικο ακόμα και πάρε καινούργιο 16αρι.Εγω τελικά πήρα προχθές το 16 pro max,είχα παραγγείλει όπως είχα πει το s25 ultra αλλά μου ακύρωσε το μαγαζί την παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας.Βρηκα σφραγισμένο 16 pro max στα 1000€ και το πήρα,το περιμένω την Παρασκευή να έρθει.
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 πμ 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Μεταχειρισμένα από ότι έχω δει δεν αξίζουν,δλδ βλέπω στα 900€ για 15 pro max.Δλδ 3 χρονών κινητό 150€ φθηνότερα από σφραγισμένο 16 pro.Βλεπω κάτι 750αρια για 14 pro max,δεν νομίζω ότι αξίζουν.Δωσε ένα κατοστάρικο ακόμα και πάρε καινούργιο 16αρι.Εγω τελικά πήρα προχθές το 16 pro max,είχα παραγγείλει όπως είχα πει το s25 ultra αλλά μου ακύρωσε το μαγαζί την παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας.Βρηκα σφραγισμένο 16 pro max στα 1000€ και το πήρα,το περιμένω την Παρασκευή να έρθει. κάποιοι πουλάνε και σφραγισμένα,αξίζουνε ή μπορεί να είναι fake? πώς και δεν περίμενες τα 17αρια να αγοράσεις να πέσουν και οι τιμές από τα προηγούμενα?
LouCi4er Δημοσ. Πέμπτη στις 10:39 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:39 πμ Ήθελα τιτάνιο,το αλουμίνιο μου φαίνεται κάπως σαν downgrade.Οι τιμές δεν βλέπω να πέφτουν,ακόμα και με την έλευση των 17.Εδω βλέπεις 15αρι pro max καινούργιο να έχει σχεδόν όσο το 16αρι.Μολις έρθουν τα 17αρια και μόλις σταματήσει να παράγει η Apple το 16αρι(αν το παράγει ακόμα),οι τιμές των 16 δεν πρόκειται να πέσουν.Και ποσο να πέσουν στην τελική,50€?Παραπάνω δεν πιστεύωε τιποτα.Fake αυτό που πήρα δεν παίζει να είναι γιατί είναι αγορασμενο από isquare με αποδειξη κανονικά.
aces Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 πμ 14 ώρες πριν, LouCi4er είπε Μεταχειρισμένα από ότι έχω δει δεν αξίζουν,δλδ βλέπω στα 900€ για 15 pro max.Δλδ 3 χρονών κινητό 150€ φθηνότερα από σφραγισμένο 16 pro.Βλεπω κάτι 750αρια για 14 pro max,δεν νομίζω ότι αξίζουν.Δωσε ένα κατοστάρικο ακόμα και πάρε καινούργιο 16αρι.Εγω τελικά πήρα προχθές το 16 pro max,είχα παραγγείλει όπως είχα πει το s25 ultra αλλά μου ακύρωσε το μαγαζί την παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας.Βρηκα σφραγισμένο 16 pro max στα 1000€ και το πήρα,το περιμένω την Παρασκευή να έρθει. Με το 16 εχεις εύκολα 4 χρονια (απο σημερα μινιμουμ) ισως κ περισσοτερα με μια αλλαγη μπαταριας στο ενδιαμεσο. Η μεση εκπτωση θα ειναι κανα 80 ευρω μαξ να πεσουν τα 16 με την ελευση της νεας σειρας. Οτι θα κανουν τα νεα κανουν ηδη και τα 15/16 ειδικα σε Pro.Καποιες αναβαθμισεις σε σελφι, καμερες, λιγο καλυτερο chip κλπ οκ θα τις εχουν τα νεα. Το αλουμινιο ειναι downgrade. Να δουμε τι θα πουν ως επιχειρημα που λογικα θα εχει καλυτερη διαχειριση σε θερμοκρασιες σαν υλικο το τιτανιο ειναι premium & πιο ακριβό. 1
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Ήθελα τιτάνιο,το αλουμίνιο μου φαίνεται κάπως σαν downgrade.Οι τιμές δεν βλέπω να πέφτουν,ακόμα και με την έλευση των 17.Εδω βλέπεις 15αρι pro max καινούργιο να έχει σχεδόν όσο το 16αρι.Μολις έρθουν τα 17αρια και μόλις σταματήσει να παράγει η Apple το 16αρι(αν το παράγει ακόμα),οι τιμές των 16 δεν πρόκειται να πέσουν.Και ποσο να πέσουν στην τελική,50€?Παραπάνω δεν πιστεύωε τιποτα.Fake αυτό που πήρα δεν παίζει να είναι γιατί είναι αγορασμενο από isquare με αποδειξη κανονικά. το stainless steel δεν είναι καλό από το τιτάνιο? ποιος ο λόγος να πουλήσει κάποιος ενα σφραγισμένο κινητό?
LouCi4er Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ 1 ώρα πριν, aces είπε Με το 16 εχεις εύκολα 4 χρονια (απο σημερα μινιμουμ) ισως κ περισσοτερα με μια αλλαγη μπαταριας στο ενδιαμεσο. Η μεση εκπτωση θα ειναι κανα 80 ευρω μαξ να πεσουν τα 16 με την ελευση της νεας σειρας. Οτι θα κανουν τα νεα κανουν ηδη και τα 15/16 ειδικα σε Pro.Καποιες αναβαθμισεις σε σελφι, καμερες, λιγο καλυτερο chip κλπ οκ θα τις εχουν τα νεα. Το αλουμινιο ειναι downgrade. Να δουμε τι θα πουν ως επιχειρημα που λογικα θα εχει καλυτερη διαχειριση σε θερμοκρασιες σαν υλικο το τιτανιο ειναι premium & πιο ακριβό. Έτσι ακριβώς το σκέφτηκα και εγώ,γι' αυτό και πήγα στο 16PM.5 χρόνια αναβαθμίσεων λογικά θα τα έχω,από δύναμη και χαρακτηριστικά είναι υπεραρκετό,το αλουμίνιο των 17 δεν το ήθελα με τίποτα,η τιμή τους (των 16) δεν πρόκειται να μειωθεί σε ποσοστό που να αξίζει,το βρήκα σφραγισμένο σε καλή τιμή,ε δεν ήθελα και πολύ. 4 λεπτά πριν, jimis98 είπε το stainless steel δεν είναι καλό από το τιτάνιο? ποιος ο λόγος να πουλήσει κάποιος ενα σφραγισμένο κινητό? Έχει ήδη iphone και δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει συσκευή,αν έχει πχ το 15pm και του φέραν δώρο το 16pm τι να το κάνει,το πουλάει να βγάλει κανένα φράγκο.Υπαρχουν πολλοί που δουλεύουν σε εταιρείες που τους παρέχουν συσκευές,iphone ή galaxy ultra οπότε λογικό να το πουλήσουν.Υπαρχουν άπειρες περιπτώσεις,προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ τι και πώς.Πχ πήρα πριν 5 μήνες ipad air 11' 2025 σφραγισμένο στα 500€ με απόδειξη αγοράς από Πλαισιο.Το είχε πάρει το παιδί που μου το πούλησε με το πρόγραμμα που είχε βγει για αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 1
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ @LouCi4er τέτοια δώρα δεν μας κάνουνε 😅 και τώρα αν βγούνε τα 17αρια θα αρχίσουν να τα πουλάνε
aces Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ 6 ώρες πριν, jimis98 είπε @LouCi4er τέτοια δώρα δεν μας κάνουνε 😅 και τώρα αν βγούνε τα 17αρια θα αρχίσουν να τα πουλάνε Έτυχε είναι της στιγμής κάποιες προσφορές σε σφραγισμένα αν τις προλάβεις
jimis98 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 μμ 48 λεπτά πριν, aces είπε Έτυχε είναι της στιγμής κάποιες προσφορές σε σφραγισμένα αν τις προλάβεις που πρέπει να κυμαίνονται?
jimis98 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες έχω βρει Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium σφραγισμενo στο κουτι του, με εγγυηση. 1029 iPhone 16 Pro Max στα 256GB σε Black Titanium χρώμα ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΟ 1.090 Apple iPhone 16 Pro Max 512gb 1300 ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΟ πως είναι αυτές οι τιμές?
aces Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jimis98 είπε έχω βρει Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium σφραγισμενo στο κουτι του, με εγγυηση. 1029 iPhone 16 Pro Max στα 256GB σε Black Titanium χρώμα ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΟ 1.090 Apple iPhone 16 Pro Max 512gb 1300 ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΟ πως είναι αυτές οι τιμές? Άλλες τιμές/προσφορές- διαφορετικοί πωλητές - διαφορετικές αγγελίες = ίδιο προϊόν Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα