mariosnik_ Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Arkin είπε Τι θεμα εχουν με την αξιοπιστια οι ssd? Εχω 850evo απο το 2017 δουλευει σαν την πρωτη μερα επισης 6ετιας nvme με 280TB εγγραφης επισης κανενα θεμα. Δεν νομιζω να χαλανε τοσο ευκολα οι ssd sata η τα nvme και παρολο οτι πχ λενε 600tb εγγραφης συνηθως μπορουν να γραψουν και 5 και 10 φορες παραπανω απο αυτο που γραφουν οι εταιριες. Παλαιότερα οταν διάβαζα συζητήσεις εδώ, αρκετοί υποστήριζαν ότι έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τους HDD. Εκεί αναφέρομαι όταν εννοώ για αξιοπιστια, δηλαδή να γίνει εφάμιλλη η υψηλότερη άμα δεν έχει ήδη γίνει. Έχω και εγώ διάφορους ssd, αλλα πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να βγαλω συμπέρασμα συγκριτικά με άλλους παλιούς δίσκους, το πιθανότερο είναι να έχω αλλάξει pc μέχρι τότε. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:25 μμ από mariosnik_
eko13 Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ Το βλεπω στο μελλον: IPhone 18 pro max με επαναστατική τεχνολογία επεκτασης του αποθηκευτικου χώρου!! 1 1
fwtonio Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 μμ Πληροφοριακά, υπάρχουν κάρτες SD με την επισήμανση Endurance, High Endurance, Max Endurance που έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις επανεγγραφές. 1
Odyss3us Δημοσ. Κυριακή στις 01:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, fwtonio said: Πληροφοριακά, υπάρχουν κάρτες SD με την επισήμανση Endurance, High Endurance, Max Endurance που έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις επανεγγραφές. η συγκεκριμενη "ssd card" δεν ειναι για φωτογραφικες μηχανες και κινητα, οι ταχυτητες που βγαζει δεν τις εχουν ουτε κατα προσεγγιση οι ενσωματωμενοι χωροι αποθηκευσης που εχουν αυτες οι συσκευες... ουτε ειναι βλακες οι κατασκευαστες να αλλαξουν ολο το οικοσυστημα με τα βαλε-βγαλε sd card που πουλαει, βαζοντας ενα εξωτερικο interface αποθηκευσης που ειναι γρηγοροτερο απο το εσωτερικο.. αυτοματως θα δημιουργησει και αλλα ευλογα ερωτηματα.. Επεξ/σία Κυριακή στις 02:09 μμ από Odyss3us
ontariyo Δημοσ. Κυριακή στις 04:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:36 μμ να το κανουμε δαχτυλιδι να το φοραμε και επαγωγικα να μας παρουσιαζει τα αρχεια αιντε βαλε βγαλε βαρεθηκαμε 1
teodoreh Δημοσ. Κυριακή στις 11:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:24 μμ Σιγά την είδηση ρε παιδιά. Κυριολεκτικά Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί να φτιάξει ένα PCIe based αποθηκευτικό μέσο με ότι σχήμα και τσιπάκι μνήμης θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα