Silenzio Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 πμ καλημέρα, για να μη ανοιγω άλλο θεμα, μου άρεσε αυτή η πρόταση με σειρα ποιοτητας τιμής TCL C6K > TCL C6KS > Hisense E7NQ Pro > TCL C655 από τον chvnce σε αυτό το budget περίπου υπάρχει κάτι αντίστοιχο απο Samsung - LG να προταθεί σε 55αρα πάντα? Hisense τις έχω απορρίψει, TCL ή Sasmung - Lg σκέφτομαι.. ευχαριστώ
ivris Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ 10 ώρες πριν, Silenzio είπε καλημέρα, για να μη ανοιγω άλλο θεμα, μου άρεσε αυτή η πρόταση με σειρα ποιοτητας τιμής TCL C6K > TCL C6KS > Hisense E7NQ Pro > TCL C655 από τον chvnce σε αυτό το budget περίπου υπάρχει κάτι αντίστοιχο απο Samsung - LG να προταθεί σε 55αρα πάντα? Hisense τις έχω απορρίψει, TCL ή Sasmung - Lg σκέφτομαι.. ευχαριστώ TCL c6k με κλειστά τα μάτια, τα καλύτερα μαύρα, ένα με δύο κλικ κάτω από oled θα είσαι σε ποιότητα εικόνας αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι ο χώρος που θα την βάλεις έχει νορμάλ φωτεινότητα. Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι έχει χαμηλή φωτεινότητα από μαμά tlc. Αν την είχες σε σκοτεινό χώρο θα ήταν η υπέρτατη επιλογή. Αν το δωμάτιο χώρος έχει μέτρια φωτεινότητα είσαι σούπερ. Αν είναι παντελώς μα παντελώς διαμπερές κοίτα άλλου. 1
Silenzio Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 μμ 26 minutes ago, ivris said: TCL c6k με κλειστά τα μάτια, τα καλύτερα μαύρα, ένα με δύο κλικ κάτω από oled θα είσαι σε ποιότητα εικόνας αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι ο χώρος που θα την βάλεις έχει νορμάλ φωτεινότητα. Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι έχει χαμηλή φωτεινότητα από μαμά tlc. Αν την είχες σε σκοτεινό χώρο θα ήταν η υπέρτατη επιλογή. Αν το δωμάτιο χώρος έχει μέτρια φωτεινότητα είσαι σούπερ. Αν είναι παντελώς μα παντελώς διαμπερές κοίτα άλλου. σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ενα νορμαλ σαλόνι 20τ.μ. ειναι με μια μπαλκονοπορτα, για τους γονεις μου ψαχνω..
ivris Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Silenzio είπε σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ενα νορμαλ σαλόνι 20τ.μ. ειναι με μια μπαλκονοπορτα, για τους γονεις μου ψαχνω.. Κοίτα σαν ποιότητα εικόνας μην έχεις αμφιβολίες, όχι για γονείς αλλα για την πάρτη σου είναι να την έχεις στο σαλόνι σου να την χαζεύεις. Πολύ καλά μαύρα, την συγκρίνουν με oled στο εξωτερικό σαν ποιότητα εικόνας με άμεσες συγκρίσεις. Μιλάμε για την c6k , αλλά έχει δύο μειονεκτήματα. Το ένα είναι η χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης μέχρι 750nits και το δεύτερο ότι ερχεται με glossy panel αρκετά γυαλιστερό για να φαινονται οι αντανακλάσεις ή πηγές του φωτός σε ημέρα. Όμως πέραν τούτου είναι μια πολύ καλή mini led τηλεόραση σε μια υπερασπιστή και καλή τιμή. Βέβαια έρχεται και με καλόυδια για gaming υποστήριξη πχ 144hz τα οποία φυσικά δεν θα τα χρησιμοποιήσει κανείς αν μιλάμε για γονεις που όμως , όμως, επειδή είναι έτσι όπως είναι θα είναι και σφαίρατη και αν χρησιμοποιούν τις λειτουργίες smart οι γονείς σου θα τρέχουν σφαίρα και οι λειτουργίες αυτές. Καλές αγορές. Προτείνω να την δεις από κοντά αν έχεις την επιλογή. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:49 μμ από ivris 1
chvnce Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 20/8/2025 στις 10:10 ΠΜ, Silenzio είπε καλημέρα, για να μη ανοιγω άλλο θεμα, μου άρεσε αυτή η πρόταση με σειρα ποιοτητας τιμής TCL C6K > TCL C6KS > Hisense E7NQ Pro > TCL C655 από τον chvnce σε αυτό το budget περίπου υπάρχει κάτι αντίστοιχο απο Samsung - LG να προταθεί σε 55αρα πάντα? Hisense τις έχω απορρίψει, TCL ή Sasmung - Lg σκέφτομαι.. ευχαριστώ Όπως είπε και ο @ivris η c6k είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή - mini led σε προσιτή τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα