Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι,εχω ενα benq w1070 εδω και αρκετα χρονια.Το σαλονι μου ,smokeless και dustless οσο μπορω,ειναι ο χωρος θεασης.Η χρηση πολυ λιγη,περι τις 300 ωρες εδω και 12 χρονια που τον εχω.Φετος αποφασισαμε με την συζυγο να κανουμε μια ανακατασκευη,λιγα γκρεμισματα και τριψιμο βαψιμο στο σαλονι.Εννοειτε πως εβγαλα τον προβολεα και τον φυλαξα σε αλλο δωματιο,δυστηχως ομως μεσα στον πανικο που γινοταν δεν τον τυλιξα με κατι και απο αυτη την "πουδρα" που τελικα εξαπλωθηκε σε ολο το σπιτι λιγη περασε και στον προβολεα.Οταν τον ξεσκονισα εξωτερικα και τον ξαναεβαλα στην θεση του αφου καθαρισαμε εβγαζε στη οθονη 2-3 θαμπαδες απο σκονη......εδω ερχετε η κορυφαια βλακεια μου και τον εβγαλα να τον φυσηξω με αερα!!!Τωρα λοιπον ηρθα εδω να παραθεσω καποιες φωτο απο την "ζημια" ωστε να μου πειτε αν διορθωνετε,αν αξιζει οικονομικα να καθαριστει και ισως που να απευθυνθω.Το προβλημα οταν προβαλει βιντεο δεν ειναι ενοχλητικο,μονο στο εντελως μαυρο ή ασπρο.Ταινια βλεπεις κανονικα χωρις να καταλαβεις τιποτα.Οι φωτο που βαζω ειναι σε εντελως ασπρο με το κανονικο ζουμ και με ζουμ στην "σκονη".Το ιδιο και σε μαυρη οθονη αν και το κινητο μου εδω υπερβαλει (για καποιο λογο) και αναδεικνύει τα spots πολυ παραπανω απο οτι πραγματικα ειναι.Και ενα screenshot απο σειρα για να δειξω οτι στην κανονικη θεαση δυσκολα φαινεται το προβλημα.Περιμενω τις γνωμες των ειδικων,ευχαριστω!

20250814_222709.jpg

20250814_223106.jpg

20250814_223355.jpg

20250814_222909.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...