Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μελετω το ενδεχομενο για αιτηση εγγραφής σε ΕΠΑΣ μακρια απο την πολη μου και θα ηθελα καποιες πληροφοριες απο οποιον γνωριζει να απαντησει. Οι απορριες μου σχετιζονται κυριως με την εργασια/μαθητεια που κανεις παραλληλα, τις πληρωμες και τα επιδοματα.

1. Στο email που μου ειχε ερθει λεει οτι εργαζεσαι 4 η 5 μερες την εβδομαδα παραλληλα με τα μαθηματα, πρωι. Πως ακριβως αποφασιζεται το ποσες μερες θα εργαστεις?
  2. Η εργασια/μαθητεια αυτη ειναι 8ωρη? 6ωρη? διαφερει απο ιδιωτη σε ιδιωτη, και αν ναι πως αποφασιζεται?
  3. Οσον αφορα αδειες και διακοπες τι γινεται?
  4. Ξερω πως τα χρηματα ειναι 125 ευρω ή 156 ευρώ την εβδομαδα, για 4 ή 5 μερες εργασίας αντιστοιχα. Η πληρωμή γινεται καθε μήνα? Ειναι στην ωρα της?
  5. Αν εργαστεις σε ιδιώτη, έχει ευθυνη για καποιο μεριδιο της πληρωμης και αυτος? Η ειναι αποκλειστικα του ΟΑΕΔ/ΔΥΠΑ?
  6. Οσον αφορα το επιδομα στεγασης, το οποιο λενε πως ειναι εως 240 ευρω, λεει πως ο διοικητης του ΟΑΕΔ αποφασιζει για το ποσο. Γνωριζουμε βασει ποια κριτηρια αποφασιζεται? (πχ εισοδημα γονεων? Το ποσο που πληρωνεις για το ενοικιο?)
  7. Για το επιδομα στεγασης παλι, ειχα διαβασει καπου πως στα κριτηρια δικαιουχων υπηρχε και η προυποθεση να μην εχεις τελειωσει και να μην εχεις παρει πτυχιο απο αλλη "Επαγγελματικη Σχολη" του ΟΑΕΔ. Αυτο αφορα αποκλειστικα τα ΕΠΑΣ, ή και τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ? (Ρωταω γιατι εχω τελειωσει ΙΕΚ ΟΑΕΔ και εχω παρει πιστοποιηση).

Αυτα, ευχαριστω για την βοηθεια.

Επεξ/σία από XarisArgy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...