Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας εδω και αρκετό καιρο εχω ενα πρόβλημα με το αμαξί ενα opel astra g 2001 τα χιλ. τοθ ειναι 140000 οταν ζεσταθεί Κινητήρας  και παω να ξεκινήσω απο ενα φανάρι η να ανέβω σε μια μικρή ανήφορα το αυτοκίνητο εχει πολυ αργη αποκρίσει στο γκαζι κανει ενα μεγαλο "κόμπιασμα" και μέχρι να παει στη 3000-3500 χιλ στροφες κανει λες και εχει λόξιγκα πολλες φορες ακουω και παφ σαν ακαυτη απ τη  εξατμιση, μετα τις 3000 χιλ στροφεσ δουλευει με ελαχιστα κοψιματα ασυναίσθητα εχω καθαρίσει πεταλούδα εχω αλλάξει και μπουζι φιλτρα βενζινης και το κανει παλι εκει που στρώνει λιγο ειναι με την 98 αρα βενζινη... λετε να ειναι πολλαπλασιαστής η αισθητήρας πεταλουδας εχει κανει πάθη κατι παρομοιο Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

για δες πολλαπλασιαστη ,εχω το ιδιο αμαξι,και πριν χρονια εκανε τα ιδια,αλλα μπορει ναναι και δισκος πλατω...

• Like 1
Δημοσ.

Νο1 καθαρίζεις (αν είναι σε κατάσταση που παίρνει καθάρισμα αλλιώς βάλε κατευθείαν καινούργια) την EGR. Όταν γεμίσει καρβουνίλα το ελατήριο και φρακάρει,  παρουσιάζει όλα τα συμπτώματα που αναφέρεις. 

Νο2 αλλάζεις πολλαπλασιαστή όπως σωστά ανέφερε ο φίλος από πάνω. Υπάρχουν πολλοί στην αγορά, με όλους θα δουλέψει, αλλά θα σου πρότεινα τους NGK για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δημοσ.

Λογικά θέλει καθάρισμα η αντλία καυσίμου.

Δες αν το κάνει κυρίως με ψιλοαδειο ντεπόζιτο.

Εμένα μου το έκανε σε vectra b

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...