Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,
έχω iPhone 16 Pro Max με ενημερωμένο λογισμικό και eSIM. Έχω κανονικά 5G, αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πουθενά την επιλογή 5G Standalone στις ρυθμίσεις. Μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote αλλά δεν βγήκε άκρη. Ξέρει κανείς αν φταίει το δίκτυο ή αν χρειάζεται κάτι επιπλέον για να δουλέψει;

IMG_1322.PNG

Δημοσ.

Θέλει τις καινούριες τις sim που βγάζει η COSMOTE που έχει και την ένδειξη στον φάκελο.

Σε Γερμανό επαρχίας που είμαι δεν ήξεραν ΚΑΝ την υπηρεσία αυτή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αν googlareis 5g SA (stand alone) θα βρεις πολλα info.

Α, το fake 5g... 

8 ώρες πριν, Nikos3648 είπε

Παιδιά καλησπέρα,
έχω iPhone 16 Pro Max με ενημερωμένο λογισμικό και eSIM. Έχω κανονικά 5G, αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πουθενά την επιλογή 5G Standalone στις ρυθμίσεις. Μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote αλλά δεν βγήκε άκρη. Ξέρει κανείς αν φταίει το δίκτυο ή αν χρειάζεται κάτι επιπλέον για να δουλέψει;

IMG_1322.PNG

Μπας και δεν το υποστηρίζει η κεραία που εισαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, gorge18 said:

Α, το fake 5g... 

ποιο fake 5g? εκτος αν εσυ με fake 5g πετυχαινεις 1gbps

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

αν googlareis 5g SA (stand alone) θα βρεις πολλα info.

Οποτε απλα οι νεες sim παιρνουν προτεραιοτητα στο 5g? Αυτο γινεται μεσα απο συγκεκριμενες μπαντες?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

ποιο fake 5g? εκτος αν εσυ με fake 5g πετυχαινεις 1gbps

Για ενα διαστημα οι κεραιες εστελναν σημα και καλα 5g ενω στην ουσια ηταν 4+. Σιγα σιγα αλλαξαν και το εκαναν κανονικο 5g. Πχ εδω που ειμαι ειχαμε 5g στα κινητά αλλα επιανε μεχρι 350 κατι για 1 χρονο περιπου. Μετα που κοπηκαν οι εχτρα σιμ και βγηκαν τα 5g προγραμματα, ειχαμε μεινει χωρις κινητή 1,2 μερες και οταν επανηλθε εκανα speedtest και εβγαζε 1200. 5g και πριν και μετα. 
Γιαυτο το λεω fake 5g

Δημοσ.
8 hours ago, SabotazNic said:

Οποτε απλα οι νεες sim παιρνουν προτεραιοτητα στο 5g? Αυτο γινεται μεσα απο συγκεκριμενες μπαντες?

οπως και με το wifi η καθε συσκευη θα προσπαθει να συνδεθει στο μεγιστο στην δικη μας περιπτωση 5g SA. αν δεν γινεται παει σε απλο 5g.αν δεν γινεται παει σε 4g+.αν δεν γινεται παει σε 4g. σε 3g(καταργηθηκε) σε 2g κτλ.

8 hours ago, Ukforthemoment said:

Δεν θα έπρεπε αυτό να είναι λόγος να μην μπορεί να ενεργοποιήσει την επιλογή.

δεν ξερω αν καποιες sim δεν το υποστηριζουν ή χρειαζεται καποια ρυθμιση να σταλει στην sim.πχ εμενα ηταν κλειστο το 5g απο τον παροχο.πηρα τηλεφωνο ολα οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...