Witcher1st Δημοσ. χθες στις 06:47 μμ Δημοσ. χθες στις 06:47 μμ Το πλυντηριο ρουχων τωρα τελευταια κουνιεται αρκετα οταν κανει το στυψιμο. Πολλες φορες σταματαει το στυψιμο και αναγκαζομαι να καθομαι επανω του για να μη κουνιεται και νσ συνεχισει το προγραμμα! Εχω αγορασει ενα γαλλικο κλειδι και ενα αλφαδι, αλλα θελω βοηθεια με το αλφαδι. Που ακριβως το βαζω; Επανω, μπροστα ή πλαι απο το πλυντηριο και ποιο ματι κοιταω; Το οριζοντιο ή το καθετο; 1 3
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ 18 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Το πλυντηριο ρουχων τωρα τελευταια κουνιεται αρκετα οταν κανει το στυψιμο. Πολλες φορες σταματαει το στυψιμο και αναγκαζομαι να καθομαι επανω του για να μη κουνιεται και νσ συνεχισει το προγραμμα! Εχω αγορασει ενα γαλλικο κλειδι και ενα αλφαδι, αλλα θελω βοηθεια με το αλφαδι. Που ακριβως το βαζω; Επανω, μπροστα ή πλαι απο το πλυντηριο και ποιο ματι κοιταω; Το οριζοντιο ή το καθετο; 1
Mr_Terror Δημοσ. χθες στις 07:37 μμ Δημοσ. χθες στις 07:37 μμ Πρεπει να αλλαξεις τα αμορτισερ αφου κουνιεται τοσο πολυ.
mariosnik_ Δημοσ. χθες στις 07:47 μμ Δημοσ. χθες στις 07:47 μμ 8 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Πρεπει να αλλαξεις τα αμορτισερ αφου κουνιεται τοσο πολυ. Ακριβώς αυτό. Δεν έχει σχέση με αλφαδιασμα το πρόβλημα του συμφορουμητη. Πόσο παλιό είναι το πλυντήριο και πόσο συχνά το βάζετε για πλύσιμο;
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 07:47 μμ Δημοσ. χθες στις 07:47 μμ 9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Πρεπει να αλλαξεις τα αμορτισερ αφου κουνιεται τοσο πολυ. Αν δεν έχει ρυθμίσει σωστά τις βάσεις τι να κάνουν τα αμορτισερ;
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν έχει ρυθμίσει σωστά τις βάσεις τι να κάνουν τα αμορτισερ; Για να κουνιεται τοσο πολυ που καθεται πανω του για να σταματησει μαλλον για αμορτισερ το κοβω. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Για να κουνιεται τοσο πολυ που καθεται πανω του για να σταματησει μαλλον για αμορτισερ το κοβω. Φαντάζομαι το κούνησε μπροστά πίσω αριστερά δεξιά και είδε αν υπάρχει κενό .... Απο την άλλη δεν χρειάζεται αυστηρό αλφάδιασμα,να μην κουνιέται στις βάσεις θέλει. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Ukforthemoment
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δεν ξερω φιλε μου υποθεσεις κανουμε.Αν το πλυντηριο εχει μια ηλικια και δεν εχουν αλλαχθει ποτε τα αμορτισερ παιζει να φταινε τα αμορτισερ. 1
zio10 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι απλά σταθερό, όχι απόλυτα αλφαδιασμένο. Πότε δεν έχω χρησιμοποιήσει αλφάδι για το πλυντήριο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι απλά σταθερό, όχι απόλυτα αλφαδιασμένο. Πότε δεν έχω χρησιμοποιήσει αλφάδι για το πλυντήριο. Να μην "παίζει" στις βάσεις του.Οπως μια καρέκλα ή ένα τραπέζι. 1
zio10 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ κι αυτά τα πόδια και είναι ακόμα πιο δύσκολο να κουνηθεί.
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Πλυντήριο που μετακινείται με το στύψιμο είναι 99.9% θέμα αμορτισέρ. Έχουν κάποιον κύκλο ζωής αυτά. Ας μας πει ο ts πόσο παλιό είναι το πλυντήριο του για να αποκλεισουμε η όχι αυτή την πιθανότητα. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από mariosnik_
SabotazNic Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, zio10 είπε Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι απλά σταθερό, όχι απόλυτα αλφαδιασμένο. Πότε δεν έχω χρησιμοποιήσει αλφάδι για το πλυντήριο. Πρέπει να είναι και σχετικά αλφαδιασμενο (το λένε και οι οδηγίες εξάλλου), λόγω φυγόκεντρος δύναμης για να μην καταπονείται μια μεριά περισσότερο.
zio10 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Πρέπει να είναι και σχετικά αλφαδιασμενο (το λένε και οι οδηγίες εξάλλου), λόγω φυγόκεντρος δύναμης για να μην καταπονείται μια μεριά περισσότερο. Λογικά αφού θα είναι σταθερό και το πάτωμα είναι ίσιο θα είναι και σχετικά αλφαδιασμένο, ίσως γι'αυτό δεν είχα θέμα.
Witcher1st Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 22 hours ago, mariosnik_ said: Ακριβώς αυτό. Δεν έχει σχέση με αλφαδιασμα το πρόβλημα του συμφορουμητη. Πόσο παλιό είναι το πλυντήριο και πόσο συχνά το βάζετε για πλύσιμο; Δεν εχει πανω απο 4 χρονια το πλυντηριο, αλλα αυτο το κανει εδω και καιρο. Πρεπει να το κουνησαμε καταλαθος πριν καιρο και αντε τωρα να ισιαξει ξανα. Η κλιση στο σπιτι ειναι λιγο περιεργη. 22 hours ago, Ukforthemoment said: Να μην "παίζει" στις βάσεις του.Οπως μια καρέκλα ή ένα τραπέζι. Παιζει ισα-ισα που το καταλαβαινεις. Δε μκπορω να ξεχωρισω ποια βαση ειναι, μιλαμε για χιλιοστα πιθανον. Για αυτο θελω το αλφαδι. 23 hours ago, Ukforthemoment said: Δε παιζει εμενα τοσο, οσο στο βιντεο, ισα που το καταλαβαινεις αν βαλεις πολυ δυναμη μαλιστα. Αλλα αλφαδι δε βλεπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα