Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλυντηριο ρουχων τωρα τελευταια κουνιεται αρκετα οταν κανει το στυψιμο. Πολλες φορες σταματαει το στυψιμο και αναγκαζομαι να καθομαι επανω του για να μη κουνιεται και νσ συνεχισει το προγραμμα!

Εχω αγορασει ενα γαλλικο κλειδι και ενα αλφαδι, αλλα θελω βοηθεια με το αλφαδι. Που ακριβως το βαζω; Επανω, μπροστα ή πλαι απο το πλυντηριο και ποιο ματι κοιταω; Το οριζοντιο ή το καθετο;

• Confused 1
  • Haha 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Το πλυντηριο ρουχων τωρα τελευταια κουνιεται αρκετα οταν κανει το στυψιμο. Πολλες φορες σταματαει το στυψιμο και αναγκαζομαι να καθομαι επανω του για να μη κουνιεται και νσ συνεχισει το προγραμμα!

Εχω αγορασει ενα γαλλικο κλειδι και ενα αλφαδι, αλλα θελω βοηθεια με το αλφαδι. Που ακριβως το βαζω; Επανω, μπροστα ή πλαι απο το πλυντηριο και ποιο ματι κοιταω; Το οριζοντιο ή το καθετο;

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Πρεπει να αλλαξεις τα αμορτισερ αφου κουνιεται τοσο πολυ.

Ακριβώς αυτό. Δεν έχει σχέση με αλφαδιασμα το πρόβλημα του συμφορουμητη.

Πόσο παλιό είναι το πλυντήριο και πόσο συχνά το βάζετε για πλύσιμο; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Πρεπει να αλλαξεις τα αμορτισερ αφου κουνιεται τοσο πολυ.

Αν δεν έχει ρυθμίσει σωστά τις βάσεις τι να κάνουν τα αμορτισερ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν έχει ρυθμίσει σωστά τις βάσεις τι να κάνουν τα αμορτισερ;

Για να κουνιεται τοσο πολυ που καθεται πανω του για να σταματησει μαλλον για αμορτισερ το κοβω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Για να κουνιεται τοσο πολυ που καθεται πανω του για να σταματησει μαλλον για αμορτισερ το κοβω.

Φαντάζομαι το κούνησε μπροστά πίσω αριστερά δεξιά και είδε αν υπάρχει κενό ....

Απο την άλλη δεν χρειάζεται αυστηρό αλφάδιασμα,να μην κουνιέται στις βάσεις θέλει.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.

Δεν ξερω φιλε μου υποθεσεις κανουμε.Αν το πλυντηριο εχει μια ηλικια και δεν εχουν αλλαχθει ποτε τα αμορτισερ παιζει να φταινε τα αμορτισερ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι απλά σταθερό, όχι απόλυτα αλφαδιασμένο. Πότε δεν έχω χρησιμοποιήσει αλφάδι για το πλυντήριο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι απλά σταθερό, όχι απόλυτα αλφαδιασμένο. Πότε δεν έχω χρησιμοποιήσει αλφάδι για το πλυντήριο.

Να μην "παίζει" στις βάσεις του.Οπως  μια καρέκλα ή ένα τραπέζι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλυντήριο που μετακινείται με το στύψιμο είναι 99.9% θέμα αμορτισέρ. Έχουν κάποιον κύκλο ζωής αυτά. Ας μας πει ο ts πόσο παλιό είναι το πλυντήριο του για να αποκλεισουμε η όχι αυτή την πιθανότητα. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Πρέπει να είναι και σχετικά αλφαδιασμενο (το λένε και οι οδηγίες εξάλλου), λόγω φυγόκεντρος δύναμης για να μην καταπονείται μια μεριά περισσότερο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Πρέπει να είναι και σχετικά αλφαδιασμενο (το λένε και οι οδηγίες εξάλλου), λόγω φυγόκεντρος δύναμης για να μην καταπονείται μια μεριά περισσότερο. 

Λογικά αφού θα είναι σταθερό και το πάτωμα είναι ίσιο θα είναι και σχετικά αλφαδιασμένο, ίσως γι'αυτό δεν είχα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...