11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 9 λεπτά πριν, cumulus είπε Ωραία τώρα,το δείγμα Κανονικού πληθυσμού
Lucifer Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 13 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε post processing (meta analysis) ευρέως διαθέσιμων στατιστικών 1 λεπτό πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Κανονικού πληθυσμού ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ο κόσμος σέβεται κάποιον που παραδέχεται ότι δεν ξέρει από κάποιον που λέει μαλακίες που νομίζει ότι ξέρει τι σημαίνουν. Κανείς από τους δυο δεν ξέρει, αλλά μόνο ένας δεν πιάνει χώρο. 4
cumulus Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: Κανονικού πληθυσμού Το δείγμα αγόρι και άσε τα ψόφια Τη βάση δεδομένων Τα στοχεια πανω στα οποία έβγαλες το αστείο αποτέλεσμα. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Ωραια το εβγαλα απο το μυαλο μου γιατι μου πιανανε χωρο, παμε να δουμε τα δικα σας στοιχεια ακριβως σε αυτο το ζητημα. Εχετε??? Αν δεν εχετε, δεν σημαινει πως τα δικα μου ειναι λανθασμενα, μην προσπαθειτε να αποδημήσετε τα λεγομενα μου με δευτερευοντα επιχειρηματα, χτυπηστε στην καρδια παραθετωντας τα δικα σας δεδομενα... Ειναι σα να πηγαινεις το αμαξι σου για σερβις, να σου λεει μια τιμη το συνεργειο και εσυ χωρις να εχεις παει αλλου να δεις αν υπαρχει καλυτερη τιμη να αρχιζεις να τον ρωτας αν η βιδα εχει δεξιοστροφο ή αριστεροστροφο σπειρωμα. Αν εχεις (εχετε) στοιχεια για το ζητημα που εθειξα παραθεστε τα σας παρακαλω... 6
Lucifer Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ωραια το εβγαλα απο το μυαλο μου γιατι μου πιανανε χωρο, παμε να δουμε τα δικα σας στοιχεια ακριβως σε αυτο το ζητημα. Εχετε??? Αν δεν εχετε, δεν σημαινει πως τα δικα μου ειναι λανθασμενα Δε λέει κανείς ότι τα στοιχεία σου είναι λανθασμένα, λέμε ότι είναι ανύπαρκτα. 3
tutuyo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες μην τα παρατας τωρα ρε, τους εχεις στα σχοινια συνεχισε τιπ --> θα σου πεταξει κανεις "όποιος ισχυρίζεται, αποδεικνύει" αλλα εσυ εκει. Τρελιτσα και ματλαμπ και meta analysis 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε Δε λέει κανείς ότι τα στοιχεία σου είναι λανθασμένα, λέμε ότι είναι ανύπαρκτα. Τα δικα σας τα υπαρκτα παρακαλω... Μόλις τώρα, tutuyo είπε όποιος ισχυρίζεται εσεις ισχυριζεστε οτι η πιθανοτητα ειναι παραπανω απο οσο λεω, αποδειξτε το μου σας παρακαλω
JakeKaufman Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 hour ago, 11osmikrosmhtsos said: Ωραια το εβγαλα απο το μυαλο μου Τέτοιο ξεβράκωμα είχα καιρό να δω 5
Arkin Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 22 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Nah nah nah προσφατα εκανα τις πραξεις η πιθανοτητα να εμπλακεις σε τροχαιο ατυχημα ειναι 0.17% ανα 1000km που οδηγεις. Απο ολα τα ατυχηματα που συμβαινουν ετησια το 0.5% ειναι θανατηφορα. Αρα η πιθανοτητα να εμπλακεις σε αυτα τα "τρομακτικα καθημερινα (δηθεν) θανατηφορα" ειναι μολις 0,00085% ανα 1000km που οδηγεις Αν στην ζωη μου δηλαδη κανω 1εκ χιλιομετρα (που ενας μεσος οδηγος θα πρεπει να οδηγει 1 αιωνα για να τα κανει) η πιθανοτητα να εμπλακω σε θανατηφορο τροχαιο ειναι μολις 0.85% εεεε, I can live with that. Thank you, next! Οτι να ναι. Αυτα πες τα στους αθωους που πεθαναν εξαιτιας των δολοφονων που οδηγουν με 200 και 300 στην ασφαλτο. Τις προαλλες ενας αχρηστος καθυστερημενος σκοτωσε εναν 22 χρονο σε ενα νησι αλκοολικος τον επιασαν και τον αφησαν και επειτα σκοτωσε το 22χρονο παιδι που πηγαινε πρωϊ στις 5 στην δουλεια του. Να θυμησω τι εγινε στη Λαμια? Με τον 24χρονο δολοφονο γιο του αφεντικου που εχει τα jumbo με την τραγικη porsche που οδηγουσε με 300 και εσκασαν τα 10ετιας λαστιχα που ειχε πανω και δολοφονησε μια γυναικα με το παιδι της και αφησε τον πατερα με την μαυρη του μοιρα. Ξανα κανε τους υπολογισμους να δω κατι.
cmaniac Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 λεπτά πριν, Arkin είπε με 300 και εσκασαν τα 10ετιας χειμερινά λαστιχα fixed Τα ελαστικά έχουν δείκτη ταχύτητας. Το 300 σε δρόμο είναι το πρώτο που αφορά το πόσο σου κόβει, αλλά τεχνικά το 10ετίας είναι το ένα, το ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ είναι το άλλο, γιατί τα ελαστικά αυτά δεν έχουν δυνατότητες για τόσο υψηλές ταχύτητες. Ανάβουν, παραμορφώνεται το πέλμα και στο τέλος το αποτέλεσμα να διαλύονται. Γι αυτό λέμε ότι μας λείπει παιδεία. Δεν είναι τίποτα να ξέρεις όταν καβαλάς ένα αμάξι, ειδικά επιδόσεων, πέντε βασικά.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Τέτοιο ξεβράκωμα είχα καιρό να δω Χάχα ναι ναι εγώ μια φορά να δω αντί να επιτεθείτε στο πρόσωπο μου να επιτεθείτε όντως στα λεγόμενα μου έχω πολύ καιρό.. Ο 11ος μικρός Μήτσος ότι λέει είναι εγγύηση Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από 11osmikrosmhtsos
bill999r Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Κανονικού πληθυσμού Φίλε μου το παραπάνω διάγραμμα της ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής δείχνει τον αριθμό των θανάτων ανά εκατομμύριο κατοίκων. Πρόκειται για πρώιμα στοιχεία του 2024 και όχι τελικά. Σε σχέση με το 2023 παρατηρήθηκε μείωση γύρω στο 3% πανευρωπαϊκά στους θανάτους από τροχαία. Αντίθετα στην χώρα μας σημειώθηκε άνοδος. Η πιθανότητα να πεθάνεις από τροχαίο στην χώρα μας είναι πράγματι μικρή στατιστικά αλλά δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με διανυθεντα χλμ όπως αναφέρεις στα δικά σου στατιστικά. Όμως στην πραγματικότητα, στην Αθήνα που είναι μαζεμένοι 5.000.000 κόσμος νομοτελειακά θα πεθάνουν 320 άτομα από τροχαία κάθε χρόνο. Όχι επειδή θα διανύσουν χλμ αλλά από την στιγμή που θα βγούνε στον δρόμο είναι υποψήφια θύματα για στατιστικές. Μπορεί κάποιος να περιμένει το λεωφορείο ή να περπατά στο πεζοδρόμιο ή να είναι επιβάτης σε ΚΤΕΛ. Έχει πιθανότητα 0.0064% να γινει ακόμα ένας αριθμός στην μακάβρια στατιστική. Αν χρησιμοποιήσουμε την λογική σου και βάλουμε μέσα μόνο τους οδηγούς τοτε το ποσοστό θα εκτοξευτεί. Αν βάλουμε μέσα και τις τυχόν αναπηρίες ή ακρωτηριασμούς τοτε το ποσοστό ξεφεύγει . Τελικά αν υπολογίσουμε ότι είμαστε 10.000.000 περίπου, στο τέλος του χρόνου θα έχουν σκοτωθεί σε τροχαία 640 άτομα. Δεν ξέρω αν σου φαίνονται λιγα ή πολλά. Αν μέσα σε αυτά τα θύματα βρεθεί κάποιος συγγενής μας τότε καμία στατιστική δεν έχει πραγματική σημασία. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από bill999r 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα