hele225 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πήγα στη vodafone σήμερα και άλλαξα το νούμερο στο κάρτο πρόγραμμα. Η αλλαγή έγινε ακαριαία ενώ μου είπαν θα πάρει μια μέρα να ολοκληρωθεί. Έχω εκκρεμότητες με υπηρεσίες και το εξωτερικο μπορω να ζητήσω κάρτα Sim με το παλιό μου αριθμό έστω σαν καρτοτηλέφωνο; Έχω την δυνατότητα να επιλέξω τον ίδιο αριθμό; Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:13 μμ από hele225 1
Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ 1 ώρα πριν, hele225 είπε Καλησπέρα, πήγα στη vodafone σήμερα και άλλαξα το νούμερο στο κάρτο πρόγραμμα. Η αλλαγή έγινε ακαριαία ενώ μου είπαν θα πάρει μια μέρα να ολοκληρωθεί. Έχω εκκρεμότητες με υπηρεσίες και το εξωτερικο μπορω να ζητήσω κάρτα Sim με το παλιό μου αριθμό έστω σαν καρτοτηλέφωνο; Έχω την δυνατότητα να επιλέξω τον ίδιο αριθμό; Φαντάζομαι θα έχουν κάποια κατ'εξαιρεση διαδικασία να κάνεις αίτημα, και αν το κάνουν δεκτό να αφαιρεθούν όσα έκανες. Αυτό που γράφεις στο τέλος όχι δεν γίνεται.
hele225 Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 μμ Όντως χάθηκε το παλιό. κάθε αλλαγή και δύσκολη
hele225 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:18 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:18 μμ Η εταιρεία αυτή δίνει χρησιμοποιημένα νούμερα και να γίνονται διάφορα στο viber. Για αυτό έσπευσα να πάρω άλλο νούμερο και να μην διερωταμαι τι θα μπορούσε να γίνει με τα otp τραπεζων!!! Το κόστος αποσύνδεσης είναι μηδαμινο
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 04:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:36 μμ 15 λεπτά πριν, hele225 είπε Η εταιρεία αυτή δίνει χρησιμοποιημένα νούμερα και να γίνονται διάφορα στο viber. Για αυτό έσπευσα να πάρω άλλο νούμερο και να μην διερωταμαι τι θα μπορούσε να γίνει με τα otp τραπεζων!!! Το κόστος αποσύνδεσης είναι μηδαμινο Αμα αλλάξεις νούμερο ή χάσεις το παλιό είσαι άξιος της τύχης σου αν δεν το αλλάξεις στην τράπεζα κλπ.
hele225 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:02 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:02 μμ Εννοειται και όχι μόνο. Θα μπορούσα να πάω στην άλλη εταιρεια και να κάνω φορητότητα , αυτο είναι το καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα