Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πήγα στη vodafone σήμερα και άλλαξα το νούμερο στο κάρτο πρόγραμμα. Η αλλαγή έγινε ακαριαία ενώ μου είπαν θα πάρει μια μέρα να ολοκληρωθεί. Έχω εκκρεμότητες με υπηρεσίες και το εξωτερικο

μπορω να ζητήσω  κάρτα Sim με το παλιό μου αριθμό έστω σαν καρτοτηλέφωνο; Έχω την δυνατότητα να επιλέξω τον ίδιο αριθμό; 

Επεξ/σία από hele225
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hele225 είπε

Καλησπέρα, πήγα στη vodafone σήμερα και άλλαξα το νούμερο στο κάρτο πρόγραμμα. Η αλλαγή έγινε ακαριαία ενώ μου είπαν θα πάρει μια μέρα να ολοκληρωθεί. Έχω εκκρεμότητες με υπηρεσίες και το εξωτερικο

μπορω να ζητήσω  κάρτα Sim με το παλιό μου αριθμό έστω σαν καρτοτηλέφωνο; Έχω την δυνατότητα να επιλέξω τον ίδιο αριθμό; 

Φαντάζομαι θα έχουν κάποια κατ'εξαιρεση διαδικασία να κάνεις αίτημα, και αν το κάνουν δεκτό να αφαιρεθούν όσα έκανες. Αυτό που γράφεις στο τέλος όχι δεν γίνεται. 

Δημοσ.

Η εταιρεία αυτή δίνει χρησιμοποιημένα νούμερα και να γίνονται διάφορα στο viber. Για αυτό έσπευσα να πάρω άλλο νούμερο και να μην διερωταμαι τι θα μπορούσε να γίνει με τα otp τραπεζων!!! Το κόστος αποσύνδεσης είναι μηδαμινο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, hele225 είπε

Η εταιρεία αυτή δίνει χρησιμοποιημένα νούμερα και να γίνονται διάφορα στο viber. Για αυτό έσπευσα να πάρω άλλο νούμερο και να μην διερωταμαι τι θα μπορούσε να γίνει με τα otp τραπεζων!!! Το κόστος αποσύνδεσης είναι μηδαμινο

Αμα αλλάξεις νούμερο ή χάσεις το παλιό είσαι άξιος της τύχης σου αν δεν το αλλάξεις στην τράπεζα  κλπ.

Δημοσ.

Εννοειται και όχι μόνο. Θα μπορούσα να πάω στην άλλη εταιρεια και να κάνω φορητότητα , αυτο είναι το καλύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...