paoki101996 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Καλημερα στην ομαδα Εχθες ανοιξα ενα core temp και μου εδειξε 90+ βαθμους στον επεξεργαστη μου με μεγιστη τους 97.Θελω να αλλαξω μια ψυκτρα και παστα,και μιας και ειναι η πρωτη φορα θελω να ρωτησω εδω τους ειδικους πριν προχωρησω. Τι προτεινετε σε παστα και σε ψυκτρα στην συγκεκριμενη περιπτωση?
micos000 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Πρέπει να μας πεις πρώτα το budget σου για ψύκτρα γιατί φτάνουν και σε τριψήφιο αν έχεις όρεξη. Μια καλή πάντως budget είναι η arctic frerezer 36 και έχει και πάστα Arctic MX-6 μέσα στη συσκευασία. Αρκεί βέβαια να σε παίρνει στο κουτί (δε γράφεις ποιο έχεις) το ύψος της στα 159mm. Μετά, αν σε παίρνει το κουτί και η τσέπη σου μπορείς να δεις για κλειστή υδρόψυκτη (χωρίς δοχείο νερού) όπως η Cooler Master MasterLiquid 240 Core II με τρεις ανεμιστήρες ή την MasterLiquid M-240-L ή την Arctic Lquid Freezer II με δύο ανεμιστήρες. Όλες αυτές οι λύσεις έρχονται με ανταπτοράκια, ανάλογα με το socket, γιατί είναι και για intel και για amd. 2
Πέτρος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 ώρες πριν, paoki101996 είπε Καλημερα στην ομαδα Εχθες ανοιξα ενα core temp και μου εδειξε 90+ βαθμους στον επεξεργαστη μου με μεγιστη τους 97.Θελω να αλλαξω μια ψυκτρα και παστα,και μιας και ειναι η πρωτη φορα θελω να ρωτησω εδω τους ειδικους πριν προχωρησω. Τι προτεινετε σε παστα και σε ψυκτρα στην συγκεκριμενη περιπτωση? Πέρα από τα σωστά που γράφει ο από πάνω, τί ακριβώς σύστημα έχεις τώρα (μητρική/κουτί/υπάρχουσα ψύκτρα), με τί ρυθμίσεις και σε τί χώρο? Επίσης, σε τί κατάσταση ήταν ο υπολογιστής όταν άνοιξες το coretemp (βάλε hwinfo64, για πολλούς λόγους), τί έκανες εκείνη τη στιγμή? 1
aetos1988 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 ώρες πριν, paoki101996 είπε Καλημερα στην ομαδα Εχθες ανοιξα ενα core temp και μου εδειξε 90+ βαθμους στον επεξεργαστη μου με μεγιστη τους 97.Θελω να αλλαξω μια ψυκτρα και παστα,και μιας και ειναι η πρωτη φορα θελω να ρωτησω εδω τους ειδικους πριν προχωρησω. Τι προτεινετε σε παστα και σε ψυκτρα στην συγκεκριμενη περιπτωση? Οι από πάνω προτάσεις σε καλύπτουν άνετα! Ο επεξεργαστής που έχεις είναι εύκολος στην ψύξη!
paoki101996 Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Πρωτα απ ολα να σας ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια. Αυτο εδω ειναι το συστημα μου, και το χρησιμοποιω για κανενα Lol και για κανενα τραγουδι απο το Chrome. Η αληθεια ειναι οτι τον τελαυταιο μηνα εχω παρατηρησει ενα ισχυρο drop fps αλλα πιστευα οτι ειναι καποιο bug απο το παιχνιδι,αλλα μαλλον ειναι απο την θερμοκρασια.Οι θερμοκρασιες εχουν επιτευχθει κατα την ωρα του gaming και παραλληλα ακουω τραγουδια απο το youtube. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα