paoki101996 Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Υπολόγιζε μαξ 1 Α σηκώνουν οι θύρες στην μητρική. Οι κλασικοί P12 έχουν 0.08Α αν θυμάμαι καλά, όποτε βάζεις και 10 πάνω στην μητρική. Άρα να πάω με το καλώδιο all in one που έχει στην cpu_fan ?
Sheogorath Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, paoki101996 είπε Άρα να πάω με το καλώδιο all in one που έχει στην cpu_fan ? Για δυο ανεμιστήρες; Ναι. Δες πόσα Α γράφει πίσω ο κάθε ανεμιστήρας. 1
aetos1988 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Εγώ έχω την έκδοση της ψύκτρας χωρίς RGB, το έχω συνδέσει με το all in one χωρίς κανένα πρόβλημα! 2
paoki101996 Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου Έβγαλα ραμ ανεμιστηράκια γραφικών τα καθάρισα τα φύσηξα,τώρα μόλις το έκλεισα το έβαλα στο ρεύμα και το άναψα. Δεν δίνει ρεύμα στο ποντίκι ούτε στο πληκτρολόγιο ούτε στην οθόνη σήμα…😞 ακούγεται σαν να φορτώνει και σταματάει μετά από 1-2 secs Και δεν κλείνει ούτε με το κουμπί απενεργοποιήσεις,μόνο από πίσω από το τροφοδοτικό 🤷♂️
Πέτρος Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, paoki101996 είπε Έβγαλα ραμ ανεμιστηράκια γραφικών τα καθάρισα τα φύσηξα,τώρα μόλις το έκλεισα το έβαλα στο ρεύμα και το άναψα. Δεν δίνει ρεύμα στο ποντίκι ούτε στο πληκτρολόγιο ούτε στην οθόνη σήμα…😞 ακούγεται σαν να φορτώνει και σταματάει μετά από 1-2 secs Και δεν κλείνει ούτε με το κουμπί απενεργοποιήσεις,μόνο από πίσω από το τροφοδοτικό 🤷♂️ Βγάλε τις ραμ και βάλε μόνο τη μία. 2
paoki101996 Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου Το εψαξα λιγο και το εκανα.Ηταν οι Ραμ τελικα. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.... Ανεβαζω τα αποτελεσματα μετα απο 1 λεπτο cpu stress test... Σας ευχαριστω 3
Sheogorath Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Ακόμα ψηλά δεν είσαι; Τέτοιες θερμοκρασίες είχε 5500 με wraith spire cooler από τον 5700 μου. Βασικά και χαμηλότερες με μαξ 73-74.
Πέτρος Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ακόμα ψηλά δεν είσαι; Τέτοιες θερμοκρασίες είχε 5500 με wraith spire cooler από τον 5700 μου. Βασικά και χαμηλότερες με μαξ 73-74. Πάνω εικόνα πριν, κάτω εικόνα μετά. 3
just getting started Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου On 26/08/2025 at 16:42, paoki101996 said: Ηρθε η ψύκτρα σήμερα,ανοιγω το κουτί και βλέπω liquid freezer iii pro 240 A RGB Έγινε λάθος από την εταιρεία,λέω δεν πειράζει θα βάλω αυτήν. Δλδ αντί για την 2 που παρήγγειλες σου έφεραν την 3? Έτσι απλά? Καλή φάση 😂 Πάντως οι θερμοκρασίες τώρα φαίνονται πολύ καλές! Με γεια! 2
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Πολύ καλές θερμοκρασίες πράγματι, θα το κοιτούσα με curve optimizer να κερδίσεις τα έξτρα 200 MHz τώρα.
@topos Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Κάπως overkill η ψυκτρα που πήρες για τον 5600 αλλά θα σου μείνει και για επόμενο build.
paoki101996 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Ναι η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είπα να την γυρίσω αλλά μετά είδα ότι είναι καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα