Bill_1991 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, @topos είπε Την "απλη" twin edge, ομως ολες οι zotac 5060 ti 16gb ειναι ακριβως οι ιδιες οσο αφορα την ψυξη.Η amp απλα εχει αλλο χρωμα shroud και ενα led πανω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ειχα στειλει e-mail στην zotac και μου το επιβεβαιωσε Με o/c "Set it and forget it" στα ρολογια της amp δεν παρατηρησα καμια διαφορα σε θερμοκρασιες/θορυβο. Γενικα ολες οι 5060 Τι παιρνουν ενα ~10% με o/c πανω και ακουμπανε τις 4070(non super) σε επιδοσεις. ωραια ευχαριστω, μιλαμε παντα για 5060ti 16gb zotac? το oc set and forget ,το εκανες μεσα απο bios ή εχει καποιο διακοπτη πανω η gpu , οπως εχει η asus για performance και silent? και σκρουτζ τωρα που βλεπω ολες οι μαρκες εχουν το πολυ κανα 20αρικο διαφορα. εσυ απο που ειχες παρει την καρτα σου? (σορρυ που ρωταω απλα βλεπω μαγαζια μεσω σκρουτζ,με καλες τιμες,αλλα με μετριες κριτικες και δεν ξερω τι παιζει σε αυτες τις περιπτωσεις) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από Bill_1991
@topos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, Bill_1991 said: ωραια ευχαριστω, μιλαμε παντα για 5060ti 16gb zotac? το oc set and forget ,το εκανες μεσα απο bios ή εχει καποιο διακοπτη πανω η gpu , οπως εχει η asus για performance και silent? και σκρουτζ τωρα που βλεπω ολες οι μαρκες εχουν το πολυ κανα 20αρικο διαφορα. εσυ απο που ειχες παρει την καρτα σου? (σορρυ που ρωταω απλα βλεπω μαγαζια μεσω σκρουτζ,με καλες τιμες,αλλα με μετριες κριτικες και δεν ξερω τι παιζει σε αυτες τις περιπτωσεις) 1)Ναι,για zotac twin edge 5060ti 16gb. 2)Msi Afterburner(δεν έχει διακόπτη, δεν μπαίνω στην διαδικασία για φλασαρισματα bios) 3)Από "Agorase.Online" (ήρθε τρομερά γρηγορα, μέσα σε 2 μέρες στην Κρήτη) Αλλά γενικά δεν θα μου έκανε διαφορά από οποίο κατάστημα και να την έπαιρνα εφόσων ήταν από το "καλάθι" του skroutz και την είχε "ετοιμοπαραδοτη". Ούτως ή άλλως εάν οτιδήποτε πάει στραβά μέσα στην 2ετια μιλάς αποκλειστικά με skroutz. Τώρα εάν την κάνεις register στην zotac για τα +3 χρόνια εγγυηση μιλάς πάλι απευθείας με την ζοτακ μετα την 2ετια. Y.γ Παίζει και μια δώρο επιταγή αυτές τις μέρες για 40 ευρώ εάν κανείς αγορά Τετάρτη με Mastercard στο skroutz(είναι για επόμενη αγορά και έχει προϋποθέσεις αλλά τσεκαρε το μήπως σε βολεψει).
Bill_1991 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, @topos είπε 1)Ναι,για zotac twin edge 5060ti 16gb. 2)Msi Afterburner(δεν έχει διακόπτη, δεν μπαίνω στην διαδικασία για φλασαρισματα bios) 3)Από "Agorase.Online" (ήρθε τρομερά γρηγορα, μέσα σε 2 μέρες στην Κρήτη) Αλλά γενικά δεν θα μου έκανε διαφορά από οποίο κατάστημα και να την έπαιρνα εφόσων ήταν από το "καλάθι" του skroutz και την είχε "ετοιμοπαραδοτη". Ούτως ή άλλως εάν οτιδήποτε πάει στραβά μέσα στην 2ετια μιλάς αποκλειστικά με skroutz. Τώρα εάν την κάνεις register στην zotac για τα +3 χρόνια εγγυηση μιλάς πάλι απευθείας με την ζοτακ μετα την 2ετια. Y.γ Παίζει και μια δώρο επιταγή αυτές τις μέρες για 40 ευρώ εάν κανείς αγορά Τετάρτη με Mastercard στο skroutz(είναι για επόμενη αγορά και έχει προϋποθέσεις αλλά τσεκαρε το μήπως σε βολεψει). ωραια ευχαριστω, τοτε μαλλον θα παω στην zotac. εχεις καμια εικονα απο θερμοκρασιες και ανεμιστηρες rpm,μιας που ειναι και καλοκαιρι, σε τι επιπεδα παιζει?
Λύση @topos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Λύση Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Bill_1991 said: ωραια ευχαριστω, τοτε μαλλον θα παω στην zotac. εχεις καμια εικονα απο θερμοκρασιες και ανεμιστηρες rpm,μιας που ειναι και καλοκαιρι, σε τι επιπεδα παιζει? Στο άνω ακρο χωρις να βγάζει θέματα ~80c σε αυτή την φάση τα ανεμιστηρακια ούτε που τα ακούω(το pc βέβαια το έχω στο πάτωμα). Τσεκαρισμενο με furmark/occt κοκ όταν την είχα πρωτοπαρει-στα 40αρια του Ιουνιου-. Εαν θυμάμαι καλα με o/c-οσο έπαιρνε πυρήνα κ μνήμες- να ακουμπούσε και τα ~85c (Υπόψη το δωμάτιο στο οποίο βρίσκετε δεν έχει κλιματισμό) Αλλά εκτιμώ πως δεν πρέπει να εχει πάει πάνω από ~35% fan speed εάν το αφήσεις στο auto. Εάν μπεις και την ρυθμίσεις manual παραπάνω από ~50% ακούγετε και στο 100% κάνει σωστό σαματα(~3200 rpm), βέβαια εκεί παίζει και ~10c πιο κατω στον πυρήνα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ ετσι.Εαν υπάρξει ανάγκη έχει "αερα" να πάει παραπάνω στο θέμα ψύξης. Όμως γενικά δεν χολοσκαω για μερικά c εφόσων δεν ρίχνει συχνότητες.Στο κάτω κάτω έχει 5 χρόνια εγγυηση. Τώρα έχοντας πει όλα αυτά, μόνο ένα παιχνίδι (παλιότερο* αλλά όλα δεξιά, 4κ, rt και χωρίς dlss)έχω παίξει συνεχόμενα κάνα 5ωρο αλλά θεωρώ ότι λιγότερο την στρεσαρουν τα παιχνίδια παρά το delivery(export) που κάνω video editing-για αυτό την πηρα-. * Spoiler Για αυτές τις ρυθμίσεις προτείνετε 3080 που η 5060 ti είναι ~εφαμιλλη, οπότε σίγουρα δεν "χασμουριοτανε" η κάρτα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από @topos
Bill_1991 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ 4 ώρες πριν, @topos είπε Στο άνω ακρο χωρις να βγάζει θέματα ~80c σε αυτή την φάση τα ανεμιστηρακια ούτε που τα ακούω(το pc βέβαια το έχω στο πάτωμα). Τσεκαρισμενο με furmark/occt κοκ όταν την είχα πρωτοπαρει-στα 40αρια του Ιουνιου-. Εαν θυμάμαι καλα με o/c-οσο έπαιρνε πυρήνα κ μνήμες- να ακουμπούσε και τα ~85c (Υπόψη το δωμάτιο στο οποίο βρίσκετε δεν έχει κλιματισμό) Αλλά εκτιμώ πως δεν πρέπει να εχει πάει πάνω από ~35% fan speed εάν το αφήσεις στο auto. Εάν μπεις και την ρυθμίσεις manual παραπάνω από ~50% ακούγετε και στο 100% κάνει σωστό σαματα(~3200 rpm), βέβαια εκεί παίζει και ~10c πιο κατω στον πυρήνα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ ετσι.Εαν υπάρξει ανάγκη έχει "αερα" να πάει παραπάνω στο θέμα ψύξης. Όμως γενικά δεν χολοσκαω για μερικά c εφόσων δεν ρίχνει συχνότητες.Στο κάτω κάτω έχει 5 χρόνια εγγυηση. Τώρα έχοντας πει όλα αυτά, μόνο ένα παιχνίδι (παλιότερο* αλλά όλα δεξιά, 4κ, rt και χωρίς dlss)έχω παίξει συνεχόμενα κάνα 5ωρο αλλά θεωρώ ότι λιγότερο την στρεσαρουν τα παιχνίδια παρά το delivery(export) που κάνω video editing-για αυτό την πηρα-. * Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για αυτές τις ρυθμίσεις προτείνετε 3080 που η 5060 ti είναι ~εφαμιλλη, οπότε σίγουρα δεν "χασμουριοτανε" η κάρτα. Έγινε ευχαριστώ για τις πληροφορίες μάλλον τότε θα πάω προς zotac
Bill_1991 Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 μμ Στις 4/9/2025 στις 6:41 ΜΜ, @topos είπε Στο άνω ακρο χωρις να βγάζει θέματα ~80c σε αυτή την φάση τα ανεμιστηρακια ούτε που τα ακούω(το pc βέβαια το έχω στο πάτωμα). Τσεκαρισμενο με furmark/occt κοκ όταν την είχα πρωτοπαρει-στα 40αρια του Ιουνιου-. Εαν θυμάμαι καλα με o/c-οσο έπαιρνε πυρήνα κ μνήμες- να ακουμπούσε και τα ~85c (Υπόψη το δωμάτιο στο οποίο βρίσκετε δεν έχει κλιματισμό) Αλλά εκτιμώ πως δεν πρέπει να εχει πάει πάνω από ~35% fan speed εάν το αφήσεις στο auto. Εάν μπεις και την ρυθμίσεις manual παραπάνω από ~50% ακούγετε και στο 100% κάνει σωστό σαματα(~3200 rpm), βέβαια εκεί παίζει και ~10c πιο κατω στον πυρήνα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ ετσι.Εαν υπάρξει ανάγκη έχει "αερα" να πάει παραπάνω στο θέμα ψύξης. Όμως γενικά δεν χολοσκαω για μερικά c εφόσων δεν ρίχνει συχνότητες.Στο κάτω κάτω έχει 5 χρόνια εγγυηση. Τώρα έχοντας πει όλα αυτά, μόνο ένα παιχνίδι (παλιότερο* αλλά όλα δεξιά, 4κ, rt και χωρίς dlss)έχω παίξει συνεχόμενα κάνα 5ωρο αλλά θεωρώ ότι λιγότερο την στρεσαρουν τα παιχνίδια παρά το delivery(export) που κάνω video editing-για αυτό την πηρα-. * Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για αυτές τις ρυθμίσεις προτείνετε 3080 που η 5060 ti είναι ~εφαμιλλη, οπότε σίγουρα δεν "χασμουριοτανε" η κάρτα. σορρυ και παλι για το σπαμ, η καρτα σου(zotac) δεν χρειαστηκε καποιο bios update στην μητρικη για να λειτουργησει σωστα? γιατι εχω μια b450 motherboard και δεν ξερω αν θελει κατι επιπλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα