AndVal Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 πμ (επεξεργασμένο) Επέστεψα από διακοπές και έκανα update στα Win11. Το PC λάγκαρε περιοδικά παντού: desktop, game, etc Βρήκα στο Youtube την αιτία και έβγαλα το KB 5063878. Υπόψη ότι στο βιντεο λέει ότι αν κάνεις write σε μεγάλα αρχεία 40GB+ χάνεται ο σκληρός μέχρι να κάνεις restart μεταξύ άλλων. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:24 πμ από AndVal
mphxths Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 πμ Υπαρχει αρκετη παραπληροφορηση πανω στο θεμα αυτο. Αλλοι λενε οτι χαλαει ο δισκος , αλλοι λενε οτι απλα δυσλειτουργει/χανεται ο δισκος , αλλοι λενε για δισκους με phison controller , αλλοι λενε για ολους τους ssd γενικοτερα , αλλοι λενε για αντιγραφη μεγαλων σε μεγεθος αρχειων , αλλοι λενε οτι χανεται ο δισκος ο,τι και να κανουν , αλλοι λενε οτι επηρεαζουν τους dram-less δισκους. Κανεις δεν ξερει τι ακριβως γινεται. Προσωπικα εχω περασμενο το update αυτο εδω και 5 μερες , εχω δυο nvme δισκους (dram-less και οι δυο) στο φορητο ενας εκ των οποιων εχει phison controller (phison e21t) ο οποιος λειτουργει ως αποθηκευτικος χωρος αρα εχουν αντιγραφει αυτες τις 5 μερες αρκετα γιγα , σιγουρα οχι ομως 40+ γιγα σε ενα αρχειο και παρολα αυτα δεν μου εχει παρουσιαστει απολυτως κανενα προβλημα. Τα συμπερασματα δικα σας ...
AndVal Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες Τελικά, τα κολλήματα που κάνει ο Η/Υ μου δε λύθηκαν αλλά έγιναν λιγότερο συχνά. Δεν ξέρω αν παρέμειναν αλλαγές από το παραπάνω update παρόλο το uninstall ή αναβαθμίστηκε κάποια εφαρμογή στο background χωρίς να το ξέρω και δημιουργεί το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα