Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επέστεψα από διακοπές και έκανα update στα Win11.

Το PC λάγκαρε περιοδικά παντού: desktop, game, etc

Βρήκα στο Youtube την αιτία και έβγαλα το KB 5063878.

Υπόψη ότι στο βιντεο λέει ότι αν κάνεις write σε μεγάλα αρχεία 40GB+ χάνεται ο σκληρός μέχρι να κάνεις restart μεταξύ άλλων.

Επεξ/σία από AndVal
Δημοσ.

Υπαρχει αρκετη παραπληροφορηση πανω στο θεμα αυτο. Αλλοι λενε οτι χαλαει ο δισκος , αλλοι λενε οτι απλα δυσλειτουργει/χανεται ο δισκος , αλλοι λενε για δισκους με phison controller , αλλοι λενε για ολους τους ssd γενικοτερα , αλλοι λενε για αντιγραφη μεγαλων σε μεγεθος αρχειων , αλλοι λενε οτι χανεται ο δισκος ο,τι και να κανουν , αλλοι λενε οτι επηρεαζουν τους dram-less δισκους. Κανεις δεν ξερει τι ακριβως γινεται.

Προσωπικα εχω περασμενο το update αυτο εδω και 5 μερες , εχω δυο nvme δισκους (dram-less και οι δυο) στο φορητο ενας εκ των οποιων εχει phison controller (phison e21t) ο οποιος λειτουργει ως αποθηκευτικος χωρος αρα εχουν αντιγραφει αυτες τις 5 μερες αρκετα γιγα , σιγουρα οχι ομως 40+ γιγα σε ενα αρχειο και παρολα αυτα δεν μου εχει παρουσιαστει απολυτως κανενα προβλημα. Τα συμπερασματα δικα σας ...

Δημοσ.

Τελικά, τα κολλήματα που κάνει ο Η/Υ μου δε λύθηκαν αλλά έγιναν λιγότερο συχνά.

Δεν ξέρω αν παρέμειναν αλλαγές από το παραπάνω update παρόλο το uninstall ή αναβαθμίστηκε κάποια εφαρμογή στο background χωρίς να το ξέρω και δημιουργεί το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...