giannistsouk92 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλημέρα σας, πρόκειται να μετακομίσω και στη νέα διεύθυνση η Νova δεν υποστηρίζει το Fiber πρόγραμμα που έχω ήδη. Έχει μόνο το 5G WIFI το οποίο φοβάμαι και δεν θέλω να το δοκιμάσω, λόγω και του κόφτη που έχει μετά από κάποιο όγκο δεδομένων. Μίλησα μαζί τους και μου ζητάνε τέλη διακοπής περίπου 120€. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω; Σας ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου μονο αν πατησεις οτι δεν μπορουν να σου προσφερουν στη νεα διευθυνση αυτο που ειχες πριν.(δεν ξερω τι μπορει να αναφερει η συμβαση για αυτο βεβαια.και τι θα βαλεις τωρα στο νεο σπιτι? On 20/08/2025 at 10:58, giannistsouk92 said: Καλημέρα σας, πρόκειται να μετακομίσω και στη νέα διεύθυνση η Νova δεν υποστηρίζει το Fiber πρόγραμμα που έχω ήδη. Έχει μόνο το 5G WIFI το οποίο φοβάμαι και δεν θέλω να το δοκιμάσω, λόγω και του κόφτη που έχει μετά από κάποιο όγκο δεδομένων. Μίλησα μαζί τους και μου ζητάνε τέλη διακοπής περίπου 120€. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω; Σας ευχαριστώ
giannistsouk92 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου Πλέον έχουν βρει το κόλπο με το 5G και σου λένε ότι πρέπει να δεχτείς αυτό, αλλιώς πρέπει να πληρώσεις. Δεν έχω καταλήξει ακόμα, προσπαθώ να εξαντλήσω τα περιθώρια μου με τη Νόβα. Από την τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση μου αναφέρουν ότι βλεπουν τη δυνατότητα για Fiber 50 και 100, ενώ από το κατάστημα όχι. Επίσης, ενώ υπάρχει κουτί με οπτική ίνα στην πολυκατοικία και στον όροφο, μου λένε ότι δεν την βλέπουν..και τώρα εγώ αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους πληρώσω και ρήτρα..
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 11 hours ago, giannistsouk92 said: Πλέον έχουν βρει το κόλπο με το 5G και σου λένε ότι πρέπει να δεχτείς αυτό, αλλιώς πρέπει να πληρώσεις. Δεν έχω καταλήξει ακόμα, προσπαθώ να εξαντλήσω τα περιθώρια μου με τη Νόβα. Από την τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση μου αναφέρουν ότι βλεπουν τη δυνατότητα για Fiber 50 και 100, ενώ από το κατάστημα όχι. Επίσης, ενώ υπάρχει κουτί με οπτική ίνα στην πολυκατοικία και στον όροφο, μου λένε ότι δεν την βλέπουν..και τώρα εγώ αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους πληρώσω και ρήτρα.. εφοσον εχεις κουτια στην πολυκατοικια ας βρουν τροπο να τα δουν δεν ξερω ποιος παροχος εχει ρηξει τις οπτικες μεχρι εσενα.λογικα πανω στα κουτακια της ινας θα πρεπει να γραφει. για το 5g δεν ειναι ασχημο αλλα σιγουρα καλυτερα ειναι να εχεις ινα. το θεμα με το 5g πολλες φορες ειναι το ποσο μπορεις να κατεβασεις.σε ταχυτητες αναλογως την περιοχη μπορει να εχει πολυ καλες.αλλα εσενα σε νοιαζει ινα εφοσον εχεις ινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα