geoparades Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ ήθελα τη βοήθεια σας.Αλλαξα γραφείο για τον υπολογιστή και όπως είναι φυσικό ξεσυνδεσα όλα τα καλώδια .Όταν τα επανατοποθέτησα η κάρτα γραφικών δε έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη.Δοκιμασα και άλλο καλώδιο HDMI και άλλη οθόνη τίποτα.Εβαλα την κάρτα γραφικών δε παλιό υπολογιστή που έχω και λειτουργεί κανονικά.Δοκιμασα και την παλιά κάρτα γραφικών στο pc μου πάλι τίποτα ,σήμα 0.Να σημειώσω πως μέχρι χθες αργά τη νύχτα ο υπολογιστής δούλευε κανονικότατα μια χαρα Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από geoparades
Teddy77 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες @geoparades Γράψε και λίγα περισσότερα πράγματα για την κατάστασή σου, ειδικά τι motherboard/cpu έχεις. Ανάβει κάνα λαμπάκι error στο motherboard?
geoparades Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Ναι σορρυ.Εχω την asus prime b450 m-a ii.Και cpu ryzen 5 4500.Οχι δεν ανάβει κάποιο λαμπάκι error στη μητρική.Εβγαλα τη μπαταρία από τη μητρική για να κάνω clear cmos και μάλλον δεν την έβαλα σωστά,σχετικά με την πολικοτητα ,παίζει να δημιουργήσε κάποια βλάβη αυτό το λάθος; Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από geoparades
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα