Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω έναν σταθερό που τον έστησα το 2012 και πλέον χρησιμοποιώ αραιά. Το άνοιξα σήμερα και παρατηρώ ένα θόρυβο και σκέφτομαι ότι αφού είναι λειτουργικός κ απλά πράγματα τα κάνει μια χαρά είναι κρίμα να τον αγνοήσω και να χαλάσει. Έχω ένα ηχητικό από τον θόρυβο, καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Γεια σας. Έχω έναν σταθερό που τον έστησα το 2012 και πλέον χρησιμοποιώ αραιά. Το άνοιξα σήμερα και παρατηρώ ένα θόρυβο και σκέφτομαι ότι αφού είναι λειτουργικός κ απλά πράγματα τα κάνει μια χαρά είναι κρίμα να τον αγνοήσω και να χαλάσει. Έχω ένα ηχητικό από τον θόρυβο, καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει;

Καλησπέρα, κάποιο ανεμιστηράκι ψοφάει. Το ανοίγεις απο το πλάι, βλέπεις ποιο είναι και το αλλάζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, Asevastos said:

Στα χρονια αυτα,εκανες ποτε καθαρισμο μεσα στο κουτι με blower για να φυγουν οι σκονες ? 

blower.webp

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, κάποιο ανεμιστηράκι ψοφάει. Το ανοίγεις απο το πλάι, βλέπεις ποιο είναι και το αλλάζεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δύο είναι όλο κ όλο και βλέπω γυρνάνε κανονικά (ένα στη cpu πάνω, ένα στο κουτί στη γωνία)

IMG_4085.jpeg.e428ea616ac1c3f81fd0f8aa20924b94.jpeg

9 λεπτά πριν, benign είπε

Στα χρονια αυτα,εκανες ποτε καθαρισμο μεσα στο κουτι με blower για να φυγουν οι σκονες ? 

blower.webp

Ναι κατά καιρούς το ανοίγω και με τη σκούπα μαζεύω τις σκόνες. 

Δημοσ.
7 minutes ago, Asevastos said:

Αυτο ειναι λαθος και επικινδυνο.

Το σωστο ειναι : βγαζεις το καλωδιο του ρευματος απο το pc, ανοιγεις το κουτι και απο τις δυο πλευρες και το πας στη  βεραντα η στο μπαλκονι και φυσας δυνατο αερα μεσα για να φυγουν οι σκονες.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δύο είναι όλο κ όλο και βλέπω γυρνάνε κανονικά (ένα στη cpu πάνω, ένα στο κουτί στη γωνία)

IMG_4085.jpeg.e428ea616ac1c3f81fd0f8aa20924b94.jpeg

Aν δεν είναι ανεμιστήρας είναι ο δίσκος αν είναι μηχανικός.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τον hdd. Βγάλε λίγο τον πίσω τον μπλε ανεμιστήρα, εχε ανοικτό το πλαϊνό και δες αν ακουγιεται. Αποσύνδεσα μετά και τον μηχανικό (με κλειστό πισι ότι κανεις) και δες αν συνεχίζει να ακουγιεται. Αν συνεχίζει ίσως είναι το τροφοδοτικό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...