Asevastos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Γεια σας. Έχω έναν σταθερό που τον έστησα το 2012 και πλέον χρησιμοποιώ αραιά. Το άνοιξα σήμερα και παρατηρώ ένα θόρυβο και σκέφτομαι ότι αφού είναι λειτουργικός κ απλά πράγματα τα κάνει μια χαρά είναι κρίμα να τον αγνοήσω και να χαλάσει. Έχω ένα ηχητικό από τον θόρυβο, καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει; IMG_4084.m4a
Sheogorath Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 8 λεπτά πριν, Asevastos είπε Γεια σας. Έχω έναν σταθερό που τον έστησα το 2012 και πλέον χρησιμοποιώ αραιά. Το άνοιξα σήμερα και παρατηρώ ένα θόρυβο και σκέφτομαι ότι αφού είναι λειτουργικός κ απλά πράγματα τα κάνει μια χαρά είναι κρίμα να τον αγνοήσω και να χαλάσει. Έχω ένα ηχητικό από τον θόρυβο, καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει; IMG_4084.m4a 350.14 kB · 13 downloads Καλησπέρα, κάποιο ανεμιστηράκι ψοφάει. Το ανοίγεις απο το πλάι, βλέπεις ποιο είναι και το αλλάζεις.
benign Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, Asevastos said: Γεια σας. Έχω έναν σταθερό που τον έστησα το 2012 και πλέον χρησιμοποιώ αραιά. Το άνοιξα σήμερα και παρατηρώ ένα θόρυβο και σκέφτομαι ότι αφού είναι λειτουργικός κ απλά πράγματα τα κάνει μια χαρά είναι κρίμα να τον αγνοήσω και να χαλάσει. Έχω ένα ηχητικό από τον θόρυβο, καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει; IMG_4084.m4a 350.14 kB · 67 downloads Στα χρονια αυτα,εκανες ποτε καθαρισμο μεσα στο κουτι με blower για να φυγουν οι σκονες ? Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από benign
Asevastos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 56 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, κάποιο ανεμιστηράκι ψοφάει. Το ανοίγεις απο το πλάι, βλέπεις ποιο είναι και το αλλάζεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δύο είναι όλο κ όλο και βλέπω γυρνάνε κανονικά (ένα στη cpu πάνω, ένα στο κουτί στη γωνία) 9 λεπτά πριν, benign είπε Στα χρονια αυτα,εκανες ποτε καθαρισμο μεσα στο κουτι με blower για να φυγουν οι σκονες ? Ναι κατά καιρούς το ανοίγω και με τη σκούπα μαζεύω τις σκόνες.
benign Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 7 minutes ago, Asevastos said: Ναι κατά καιρούς το ανοίγω και με τη σκούπα μαζεύω τις σκόνες. Αυτο ειναι λαθος και επικινδυνο. Το σωστο ειναι : βγαζεις το καλωδιο του ρευματος απο το pc, ανοιγεις το κουτι και απο τις δυο πλευρες και το πας στη βεραντα η στο μπαλκονι και φυσας δυνατο αερα μεσα για να φυγουν οι σκονες.
Asevastos Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Ναι το αποσυνδέω πλήρως, βάζω μια μικρή κεφαλή που έχει η σκούπα και καθαρίζω 1
Sheogorath Δημοσ. πριν από 49 λεπτά Δημοσ. πριν από 49 λεπτά 27 λεπτά πριν, Asevastos είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Δύο είναι όλο κ όλο και βλέπω γυρνάνε κανονικά (ένα στη cpu πάνω, ένα στο κουτί στη γωνία) Ναι κατά καιρούς το ανοίγω και με τη σκούπα μαζεύω τις σκόνες. Aν δεν είναι ανεμιστήρας είναι ο δίσκος αν είναι μηχανικός. 1
Asevastos Δημοσ. πριν από 34 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 34 λεπτά Δίσκο εννοείς τον hdd (έχω κ έναν μικρό ssd μέσα);
Sheogorath Δημοσ. πριν από 28 λεπτά Δημοσ. πριν από 28 λεπτά Ναι τον hdd. Βγάλε λίγο τον πίσω τον μπλε ανεμιστήρα, εχε ανοικτό το πλαϊνό και δες αν ακουγιεται. Αποσύνδεσα μετά και τον μηχανικό (με κλειστό πισι ότι κανεις) και δες αν συνεχίζει να ακουγιεται. Αν συνεχίζει ίσως είναι το τροφοδοτικό. 1
Asevastos Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Ωραίος, θα το δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ πολύ
Asevastos Δημοσ. πριν από 10 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 10 λεπτά Ο μικρός της cpu ή ο μεγάλος λευκός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα