dtk-386 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, samanti είπε Δυστυχως γιατι η ελληνική αγορά εχει μικροτερη δυναμική ακόμη και απο της Ρουμανίας. Με την λογική σου δεν θα έπρεπε ούτε η Samsung ούτε η Apple να πωλούν συσκευές στην Ελλάδα. Και άντε αυτές είναι μεγάλα ονόματα αλλά εδώ πωλούνται Realme & Motorola με πολύ μικρά μερίδια αγοράς έχοντας επίσημη εκπροσώπηση .....αλλά ναι η Γουγλ δεν μπορεί....δεν την συμφέρει...μπλα μπλα. Καθαρή γείωση είναι και τίποτα άλλο. Για αυτό και δεν την επιβραβεύω. 2
samanti Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Με την λογική σου δεν θα έπρεπε ούτε η Samsung ούτε η Apple να πωλούν συσκευές στην Ελλάδα. Και άντε αυτές είναι μεγάλα ονόματα αλλά εδώ πωλούνται Realme & Motorola με πολύ μικρά μερίδια αγοράς έχοντας επίσημη εκπροσώπηση .....αλλά ναι η Γουγλ δεν μπορεί....δεν την συμφέρει...μπλα μπλα. Καθαρή γείωση είναι και τίποτα άλλο. Για αυτό και δεν την επιβραβεύω. Εγώ αναφερόμουν συγκεκριμένα στο Google Store, τζάμπα τρελαίνεσαι. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από samanti
dtk-386 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Μόλις τώρα, samanti είπε Εγώ αναφερόμουν συγκεκριμένα στο Google Store, τζάμπα τρελένεσαι. πάλι δεν έχει νόημα ο αποκλεισμός. Ισχύει ότι είπα και δεν τρελαίνομαι. 2 1
kax54638 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 hour ago, samanti said: Εγώ αναφερόμουν συγκεκριμένα στο Google Store, τζάμπα τρελαίνεσαι. Μα αυτό θα ήταν το πιο εύκολο. Ας μην το έφερνε στα καταστήματα. Και ας τι πουλούσε μόνο μέσω Google store. Όπως έκανε η OnePlus δηλαδή. Δεν καταλαβαίνω και εγώ τι είναι τόσο απαγορευτικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 8 hours ago, dtk-386 said: πιο κοντά σε gen2 μάλλον. το τεράστιο μείον είναι η μη εκπροσώπηση στην Ελλάδα. Smartphone Processors Ranking List [2025] - NanoReview Από ότι φαίνεται τον περνάει αρκετά. 1
whoever81 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Thresh said: Smartphone Processors Ranking List [2025] - NanoReview Από ότι φαίνεται τον περνάει αρκετά. O Tensor G5 σε single thread είναι σαν τον Snap 8 Gen 3. Μαλιστα 3-4% πιο γρήγορος. Σε multithread όμως είναι περίπου 30% πιο αργός. Η GPU του επίσης είναι 30-50% πιο αδύναμη. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από whoever81 1
dtk-386 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 ώρα πριν, whoever81 είπε O Tensor G5 σε single thread είναι σαν τον Snap 8 Gen 3. Μαλιστα 3-4% πιο γρήγορος. Σε multithread όμως είναι περίπου 30% πιο αργός. Η GPU του επίσης είναι 30-50% πιο αδύναμη. για antutu μιλάω.
REPLAY33 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 8 ώρες πριν, kax54638 είπε Μα αυτό θα ήταν το πιο εύκολο. Ας μην το έφερνε στα καταστήματα. Και ας τι πουλούσε μόνο μέσω Google store. Όπως έκανε η OnePlus δηλαδή. Δεν καταλαβαίνω και εγώ τι είναι τόσο απαγορευτικό. Πολύ πιο παλιά το έκανε, θυμάμαι 2 nexus τα είχα παραγγείλει από το play store!
logistoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 18 ώρες πριν, samanti είπε Δυστυχως γιατι η ελληνική αγορά εχει μικροτερη δυναμική ακόμη και απο της Ρουμανίας. Να πούμε ότι η προσφορά με δωρεάν ένα χρόνο Gemini pro που είχε το 9 δε λειτουργεί με ελληνικό gmail μιας και το έψαξα και έκανα σχετική επικοινωνία με το support τους. Οκ αν μας έχουν σαν τρίτη χώρα και όχι χώρα της Ευρώπης ας μας βάλουν τουλάχιστον ανάλογες χρεώσεις στις λοιπές τους υπηρεσίες, δε γίνεται να είμαστε δυτική χώρα όπου χρεώνεται κάτι, αλλά να μην έχουμε όλες τις υπηρεσίες και δυνατότητες. Βέβαια στο τέλος της μέρας δεν παραπονιέμαι γιατί η συσκευή είναι η πιο ολοκληρωμένη που είχα ποτέ χωρίς φρου φρου και άρωμα 1
samanti Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Να πούμε ότι η προσφορά με δωρεάν ένα χρόνο Gemini pro που είχε το 9 δε λειτουργεί με ελληνικό gmail μιας και το έψαξα και έκανα σχετική επικοινωνία με το support τους. Οκ αν μας έχουν σαν τρίτη χώρα και όχι χώρα της Ευρώπης ας μας βάλουν τουλάχιστον ανάλογες χρεώσεις στις λοιπές τους υπηρεσίες, δε γίνεται να είμαστε δυτική χώρα όπου χρεώνεται κάτι, αλλά να μην έχουμε όλες τις υπηρεσίες και δυνατότητες. Βέβαια στο τέλος της μέρας δεν παραπονιέμαι γιατί η συσκευή είναι η πιο ολοκληρωμένη που είχα ποτέ χωρίς φρου φρου και άρωμα Πολύ σωστό, το product είναι ψειρισμένο χωρίς όλες τις υπηρεσίες και τις επιβραβεύσεις και για την Ελλάδα θα είναι overpriced.
logistoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, samanti είπε Πολύ σωστό, το product είναι ψειρισμένο χωρίς όλες τις υπηρεσίες και τις επιβραβεύσεις και για την Ελλάδα θα είναι overpriced. Ναι και για Ελλάδα κάπως το ρισκάρεις εφόσον δεν έχεις κανονική αντιπροσωπεία. Εγώ το πήρα από το πλαίσιο για 2 λόγους, ο ένας ήταν ότι είχα 20% επιστροφή με την πιστωτική μου οπότε η τιμή μου ήρθε κάπως φυσιολογική και υποτίθεται έχω την εγγύηση τους η οποία (με ένα σχετικά μικρό κόστος) μου υπόσχεται επισκευή από αυτούς και στον πρώτο χρόνο ακόμα και αν το σπάσω εγώ μόνος μου υποτίθεται θα με καλύψουν. Όχι ότι νιώθω 100% εξασφαλισμένος αλλά πχ από ένα σκρουτζομάγαζο θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο και μάλλον θα είχα καταλήξει σε Samsung 2
logistoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, Marduk1 είπε Μονο ο snapdragon του λειπει Ναι αλλά στο τέλος της ημέρας το καλό λογισμικό είναι πολύ πιο σημαντικό από τον snapdragon..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 31 minutes ago, logistoulis said: Ναι αλλά στο τέλος της ημέρας το καλό λογισμικό είναι πολύ πιο σημαντικό από τον snapdragon.. Ναι αλλά κακά τα ψέματα, το 1200αρι MSRP για παράδειγμα στο 10 Pro XL τσούζει όταν δεν έρχεται και με "αντάξιο" hardware. Δεν συγκρίνουμε λες και μας τα δίνουν δωρεάν review sample... 2
dtk-386 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Ναι αλλά στο τέλος της ημέρας το καλό λογισμικό είναι πολύ πιο σημαντικό από τον snapdragon.. αυτό ισχύει στην Apple με τους πολύ καλούς Αxx και το λογισμικό της. στην Google ο Τensor δεν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα